bır kac doktor vurayım bariTaksiye çık abi
bır kac doktor vurayım bariTaksiye çık abi
Ohoo deniz adamları agresif oluyor herhalde..bır kac doktor vurayım bari
olurmu oyle sey canım doktorum benımOhoo deniz adamları agresif oluyor herhalde..
Amca ben senin elini opmuşmuydum ?
Pardon amcama soracaktım .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kopun gelin ya 7 temmuzdan sonra çeşme,alaçatı akarız.Ya da size bağlı doğa falan seviyosanız karagöle çıkarız kampa.Harbi otopark olarak kamp mı yapsak??
İsmi nolcak acaba??
yiyorsa kırsanaben bu yaz ne halt edeceğim nereye yetişeceğimi bilmiyorum gerçekten her bir köşeden düğün davetyesi akıyor alayı da kıramayacağım arkadaşlar
bır kac doktor vurayım bari
Ohoo deniz adamları agresif oluyor herhalde..
yiyorsa kırsana
Valla geçen sene benim bi arkadaş PS4 GTA5 için hile yatıracaktı araştırdık ettik karakter transferi diye bir olay varmış o şekilde yapıyorlarmış ve banlanma riskin yokmuş sadece fark ederlerse belli bir süte paranı alıyorlarmış aldigin şeyler ise sende kaliyormus. Facebook'da Yuşa Baddal diye bi adam bulduk elemana intikal kart ile parayı gönderdik 2 gün sonra mis gibi 230 level 750 milyon dolarlık hesabim geldi. Şu an 240 level olsam da rockstar games benim hile olayını fark etti ve paraları aldı ama onlar paraları alana kadar zaten GTA Online'da alınmamış şey bırakmadım şu anda ise saçma sapan gereksiz 2 arabam vardı sattım gitti kalan 60 arabam da ağzına kadar yapılı. Bilgisayar icin nasil yapiliyot bilmiyorum çünkü karakter transferini PS3 üzerinden PS4'e aktarırken yapıyorlardı.ban falan yokmu nedır bu hıle yahu ac bıraz konuyu 200 bın dolar kaldı
hazır tanıdık var ıcerıde yatar cıkarıznabacan BENİ DE Mİ VURACAN????
Benim bilgisayar Word 2013 açmıyor emmi sen ne diyon .lan benim bilgisayar gta'yı geçtim csgo eurotruck bile çalıştırmaz hale gelmiş
oha olum para aklamıs adamlarValla geçen sene benim bi arkadaş PS4 GTA5 için hile yatıracaktı araştırdık ettik karakter transferi diye bir olay varmış o şekilde yapıyorlarmış ve banlanma riskin yokmuş sadece fark ederlerse belli bir süte paranı alıyorlarmış aldigin şeyler ise sende kaliyormus. Facebook'da Yuşa Baddal diye bi adam bulduk elemana intikal kart ile parayı gönderdik 2 gün sonra mis gibi 230 level 750 milyon dolarlık hesabim geldi. Şu an 240 level olsam da rockstar games benim hile olayını fark etti ve paraları aldı ama onlar paraları alana kadar zaten GTA Online'da alınmamış şey bırakmadım şu anda ise saçma sapan gereksiz 2 arabam vardı sattım gitti kalan 60 arabam da ağzına kadar yapılı. Bilgisayar icin nasil yapiliyot bilmiyorum çünkü karakter transferini PS3 üzerinden PS4'e aktarırken yapıyorlardı.
O şans işi abi. 700m hile yapmıştım hala ban yemedim. Rockstar işi abarttı. Oyundaki içerikler aşırı pahalı olmaya başladı hile olmadan yaşanmıyor bile oyundaban falan yokmu nedır bu hıle yahu ac bıraz konuyu 200 bın dolar kaldı
sen nasıl yaptın pekı tavsıye alırım ya cok kotu durumumO şans işi abi. 700m hile yapmıştım hala ban yemedim. Rockstar işi abarttı. Oyundaki içerikler aşırı pahalı olmaya başladı hile olmadan yaşanmıyor bile oyunda
Turbo olan bu knkIıIıIıI TR`DE TEK UNO COUPE SATILIKTA!! IıIıIıI
İlan No: 453745995
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...k-uno-coupe-satilikta-iiiiiii-453745995/detay
Bu harbiden turbo uno mu
Benim bilgisayar Word 2013 açmıyor emmi sen ne diyon .
hazır tanıdık var ıcerıde yatar cıkarız
valla acıkca yazıyorum sen gelme suraya vururum bulurum bır sekılde yerın yurdun bellı plakan araban bellı genc yasadı derler dıyede aglarım arkandangel gel içerde bekliyorum seni