Gecen gun cepten cikanlardan bahsediyorYalnız planlı programlı gelin abi de size sürpriz ayarlayayım @berkertekin
Gecen gun cepten cikanlardan bahsediyorYalnız planlı programlı gelin abi de size sürpriz ayarlayayım @berkertekin
adamsın ugras verdım sana cok cok tesekkur ederımDoğrudur. Bende kendim kasmaya çalıştım dayanamayınca bırakmıştım hileye başvurmuştum.
Abi link bu. Açıklama kısmından steam veya social club hangisinden oynuyorsan ona göre indir. Rardan çıkart, oyun açıldıktan sonra yönetici modunda çalıştır. 1-2 saniyede bir F9 yap 5m-5m olarak gelecektir. İlk birkaç yapıştan sonra oyun donup kapanabilir, sıkıntı olmuyor tekrar açıp devam edebilirsin abi tekrar aynı şekilde. Ben her şeyi aldım yaklaşık 70 80 araç var, bunker var, şirket var, motorcu kulubü var ona rağmen 500m gibi bir şey yedi yemedi. Birde hileyi yaptığın gibi alabildiğini al sonra hile anlaşılırsa sadece para gider.
Ne demek abi. Level hilesini bende bulamadım eğer bulursam paylaşırım onuda. Ayrıca garajda boş yer kalırsa alabildiğin kadar en pahalı arabalardan almaya çalış. Sonrasında paran alınırsa kenarda bozdurmak için dursun.adamsın ugras verdım sana cok cok tesekkur ederım
uu şiiii
ya benim haberli programlı olur zaten. Bahsettiğim abimin iş durumu bizimkilerin müsaitlik durumu falan baya bi programlı olur
Kaptan tüm sürprizi bozdun yav.. Seni de bekleriz dicem de abi evleniyorsun zinhar bulaşmam sanaGecen gun cepten cikanlardan bahsediyor
A101 deki aksiyon kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bazılarında kenarda köşede kalmış oluyor . Forumlarda birçok yazı okudum almakla almamak arasında kararsızım .
Bizzat deneyimleyen var mı ?
İzlediğim videolarda plaka okunabilecek netlikteydi .
Ağırlıkla arabada kullanılacak arada sırada su altında vesaire kullanabilirim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olm toprak olacaz ya bakarsın 4 kısı neyse. vallahı hep senın yuzunden !!!Kaptan tüm sürprizi bozdun yav.. Seni de bekleriz dicem de abi evleniyorsun zinhar bulaşmam sana
Go kartta da seni geçerken video çekerdim niye panpa ?ALMA
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
O paraya eski bir telefon al en azından arama özelliği filan olur.A101 deki aksiyon kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bazılarında kenarda köşede kalmış oluyor . Forumlarda birçok yazı okudum almakla almamak arasında kararsızım .
Bizzat deneyimleyen var mı ?
İzlediğim videolarda plaka okunabilecek netlikteydi .
Ağırlıkla arabada kullanılacak arada sırada su altında vesaire kullanabilirim .
Go kartta da seni geçerken video çekerdim niye panpa ?
Gene agresif ithamlar..olm toprak olacaz ya bakarsın 4 kısı neyse. vallahı hep senın yuzunden !!!
Vallahi oldu billlahi oldu o kadar arastirdim ettim bulamamistim allah razi olsun vallahi keyfim yerine geldi eyvallahNe demek abi. Level hilesini bende bulamadım eğer bulursam paylaşırım onuda. Ayrıca garajda boş yer kalırsa alabildiğin kadar en pahalı arabalardan almaya çalış. Sonrasında paran alınırsa kenarda bozdurmak için dursun.
Gene agresif ithamlar..
Zengini zengine şikayet ediyon abiparası var ya işte böle eziyo
eedit: sen macbooku olandın dimi yav asdfasdf
Olduysa sevindim. Eski olduğu için fixlendiğinden korkmuştum. Abi istersen profilini at müsait olduğumuz zaman bir iki kişi daha bulur görev yaparız.Vallahi oldu billlahi oldu o kadar arastirdim ettim bulamamistim allah razi olsun vallahi keyfim yerine geldi eyvallah
Ets'yi tamamladım sayılır. En son ağır kargo ve fransa dlc'sini de alarak tüm önemli dlc'leri aldım. Şimdi çift dorse ve yeni scania r güncellemesini bekliyorum. Harita o kadar büyüdü ki nereye yük götüreceğimi şaşırıyorum. Tüm Avrupa'yı gezmek biraz zaman alacak
Ets'yi tamamladım sayılır. En son ağır kargo ve fransa dlc'sini de alarak tüm önemli dlc'leri aldım. Şimdi çift dorse ve yeni scania r güncellemesini bekliyorum. Harita o kadar büyüdü ki nereye yük götüreceğimi şaşırıyorum. Tüm Avrupa'yı gezmek biraz zaman alacak![]()
Girdi girdi 35'den 21 liraya düştü. Bundan daha fazla indirim görmez diye tahmin ediyorum. Bir kaç güne kadar tekrar 35 liraya çıkar indirimler bitince.Fransa'yı almadım ben ya indirime girdi mi?
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi