Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur. Bende kendim kasmaya çalıştım dayanamayınca bırakmıştım hileye başvurmuştum.
Abi link bu. Açıklama kısmından steam veya social club hangisinden oynuyorsan ona göre indir. Rardan çıkart, oyun açıldıktan sonra yönetici modunda çalıştır. 1-2 saniyede bir F9 yap 5m-5m olarak gelecektir. İlk birkaç yapıştan sonra oyun donup kapanabilir, sıkıntı olmuyor tekrar açıp devam edebilirsin abi tekrar aynı şekilde. Ben her şeyi aldım yaklaşık 70 80 araç var, bunker var, şirket var, motorcu kulubü var ona rağmen 500m gibi bir şey yedi yemedi. Birde hileyi yaptığın gibi alabildiğini al sonra hile anlaşılırsa sadece para gider.
adamsın ugras verdım sana cok cok tesekkur ederım

A101 deki aksiyon kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bazılarında kenarda köşede kalmış oluyor . Forumlarda birçok yazı okudum almakla almamak arasında kararsızım .

Bizzat deneyimleyen var mı ?

İzlediğim videolarda plaka okunabilecek netlikteydi .

Ağırlıkla arabada kullanılacak arada sırada su altında vesaire kullanabilirim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazılarında kenarda köşede kalmış oluyor . Forumlarda birçok yazı okudum almakla almamak arasında kararsızım .

ALMA

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

O paraya eski bir telefon al en azından arama özelliği filan olur.

Ne demek abi. Level hilesini bende bulamadım eğer bulursam paylaşırım onuda. Ayrıca garajda boş yer kalırsa alabildiğin kadar en pahalı arabalardan almaya çalış. Sonrasında paran alınırsa kenarda bozdurmak için dursun.
Vallahi oldu billlahi oldu o kadar arastirdim ettim bulamamistim allah razi olsun vallahi keyfim yerine geldi eyvallah

@pulusoglu abi pc'den oynuyorsan Ets'de al @CenkGs Abi bize Avrupa'yı gezdirir :D
Ets'yi tamamladım sayılır. En son ağır kargo ve fransa dlc'sini de alarak tüm önemli dlc'leri aldım. Şimdi çift dorse ve yeni scania r güncellemesini bekliyorum. Harita o kadar büyüdü ki nereye yük götüreceğimi şaşırıyorum. Tüm Avrupa'yı gezmek biraz zaman alacak :D

Ets'yi tamamladım sayılır. En son ağır kargo ve fransa dlc'sini de alarak tüm önemli dlc'leri aldım. Şimdi çift dorse ve yeni scania r güncellemesini bekliyorum. Harita o kadar büyüdü ki nereye yük götüreceğimi şaşırıyorum. Tüm Avrupa'yı gezmek biraz zaman alacak :D

Fransa'yı almadım ben ya indirime girdi mi?

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...