Heh canimi ye bu arada bugun bolca dagittim cumartesi gunune kadar kargo isteyen varsa adresini gondersin 10 adet kaldiNiye böyle yapıyorsun kaptan yav
Mazda 3 best
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Heh canimi ye bu arada bugun bolca dagittim cumartesi gunune kadar kargo isteyen varsa adresini gondersin 10 adet kaldiNiye böyle yapıyorsun kaptan yav
Mazda 3 best
Heh canimi ye bu arada bugun bolca dagittim cumartesi gunune kadar kargo isteyen varsa adresini gondersin 10 adet kaldi
Vay ayı vay sen ne beleşçi çıktın be .Kargo sendense alayım bi tane hsshhshs
Vay ayı vay sen ne beleşçi çıktın be .
Ceyhun sana almisti galiba olmadi sen gelip alcan ppiKargo sendense alayım bi tane hsshhshs
Ceyhun sana almisti galiba olmadi sen gelip alcan ppi
Arkasini da donsun istersen sana ozelKargo sendense alayım bi tane hsshhshs
mazda 3 dünyanın gelmiş geçmiş en iyi arabası.Heh canimi ye bu arada bugun bolca dagittim cumartesi gunune kadar kargo isteyen varsa adresini gondersin 10 adet kaldi
Arkayi bilmemde asil hediye diger tarafta olurArkasini da donsun istersen sana ozel
Kargo bendenmazda 3 dünyanın gelmiş geçmiş en iyi arabası.
Banada al panpa .Kargo sendense alayım bi tane hsshhshs
kargo şirketiyle beraber bütün stikırlar seninMazda 3 bu dünyada ki en kusursuz şaheser heykelini yapıp evin önüne dikeceğim sitede içerik yapacam mazda 3 diye
Hakanida istiririm dersen surpriz hediyelerle gonderirim bak kargoyuMazda 3 bu dünyada ki en kusursuz şaheser heykelini yapıp evin önüne dikeceğim sitede içerik yapacam mazda 3 diye
9.5 yaktim halbuki bugunBanada al panpa .
Hayatımda gördüğüm en iyi araba Mazda 3 hatta en az yakan diyeceğim ama bu olmadı galiba .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende heykelini yapardım ama beton yetmez işte .Mazda 3 bu dünyada ki en kusursuz şaheser heykelini yapıp evin önüne dikeceğim sitede içerik yapacam mazda 3 diye