xdxddd müdürümü nasıl ıstiriyim abiHakanida istiririm dersen surpriz hediyelerle gonderirim bak kargoyu
xdxddd müdürümü nasıl ıstiriyim abiHakanida istiririm dersen surpriz hediyelerle gonderirim bak kargoyu
Yok beya buluştuk bugün 1 2 kişi sinan abi getirdi.Bu sticker işi nereden çıktı siz kendinizmi yaptırdınız
Yakın çekim alabilir miyiz diyip dururum artık kendi kendime sşiwşdaiid@Iskender knk test videoları bekliyorum malzeme kalitesi, motor performansı, kaporta durumları, çalışma alanları dar mı geniş mifdsghjdkutjyrhegsdfzc
Koç mu yoksa bizim panpa Sinan abi mıYok beya buluştuk bugün 1 2 kişi sinan abi getirdi.
Canimsin:*Bende heykelini yapardım ama beton yetmez işte .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinan koc verdi bugun.Bu sticker işi nereden çıktı siz kendinizmi yaptırdınız
Eyvallah kaptanim vesikalık gönder seninde heykelini yapalım ama sanada beton yetmez bu arada Nuh çimentonun ceosuyum .Canimsin:*
haydaaa keşke haberimiz olaydı belki gelirdikSinan koc verdi bugun.
:* mubarek ne iltifatlar masallahEyvallah kaptanim vesikalık gönder seninde heykelini yapalım ama sanada beton yetmez bu arada Nuh çimentonun ceosuyum .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla size haber verdiler diye biliyordumhaydaaa keşke haberimiz olaydı belki gelirdik
ben bilmiyorum yazıldıysa da görmedimValla size haber verdiler diye biliyordum
Ben nası görmedim la sen çıktın ya bir ara ne ara yazdınBiz gruba yazdıydık yav.
Dakikada 1500 mesaj bildirimi istiyosan girebilirsinPanpalar bu wp grubuna ben de girebilir miyim?
ahahhahshsahjhasd alışkınsn kank fazla heyecan sarmaz seniYakın çekim alabilir miyiz diyip dururum artık kendi kendime sşiwşdaiid
Şöyle ilk ss'ımı paylaşayım
Ekli dosyayı görüntüle 7992
750beygir motor koydum daa nabayım... Yalnız yüksek hızda çok iyi değil bu, hafif hafif yatmaya meyilli. İyi tarafı 55 tonu bana mısın demeden çekiyorBen vabisçiyim abi ne varsa v8 de var shshhssh
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
750beygir motor koydum daa nabayım... Yalnız yüksek hızda çok iyi değil bu, hafif hafif yatmaya meyilli. İyi tarafı 55 tonu bana mısın demeden çekiyor