Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki güzel bi coil:D Ama bizim yollarda ne kadar mümkün tabi:D

yok yok coil moil gereksiz, bu arada geçen bi konuda Zonguldaklı arkadaş belirtmişti arka süspansiyondan sesler geliyo falan diye, harbiden kronik sorunmuş 6 ayda bi arka travers takozunu değiştiriyorum diyor yine sesler geliyodu arkadan.
ki çocuk bi depo gazla bi ay geziyormuş. 80 liralık gaz 320 km dedi içim sızladı

yok yok coil moil gereksiz, bu arada geçen bi konuda Zonguldaklı arkadaş belirtmişti arka süspansiyondan sesler geliyo falan diye, harbiden kronik sorunmuş 6 ayda bi arka travers takozunu değiştiriyorum diyor yine sesler geliyodu arkadan.
ki çocuk bi depo gazla bi ay geziyormuş. 80 liralık gaz 320 km dedi içim sızladı
İlk kez duyuyorum süspansiyonunda sıkıntı olduğunu. Ama yakıtı çok iyi değil mi :)

İlk kez duyuyorum süspansiyonunda sıkıntı olduğunu. Ama yakıtı çok iyi değil mi :)

yakıt baya iyi, bizim taaanusa 100 liralık atıyosun 240 km gitmiyor gaz alayım diyosun. Üstelik pamukkale otogazdan. bpden opetten falan alırsan çıkarma arabayı kapının önünde yatsın

arka süspansiyonda kronikmiş hacı hassas

he yav stock binmeyeli fii zaman olmuş, 4500 devirden sonra la ne bu ses diyorum araba stock oğlu stock hiç oynamaya da gerek yok
Abi mareanin 4000 devirden sonra başlayan bir motor sesi var , birazda yalıtımının kötü olmasından kaynaklanıyor :) bir ara çekip gönderirim :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin taunusa maşallah canım 2 litre olmasının hepsini kullanıyor:)

karbüratör açılcak başka yolu yok öttürüyo ilk aldığımızda bu kadar yakmıyordu tabi lpgde böyle değildi :(
ya hadi o 2 litre benim golfe ne demeli :D kerataya 100 liralık benzin alıyoruz 250 km ya gidiyo ya gitmiyo :D

ama şimdi lpg var benzin var lpgde 250 km gitmekle benzinde 250 km gitmek ayrı :D Benzin yakıyo bu araba gardaşşş psikolojisi bile yeter :D :D

Bi kere okuldan kaçıp otostop çektiğimde bi tane 1.6ies'e binmiştim araba sağ koltukta bile hisliydi :D

aynen ben de sağ koltuktan anlatıyorum bunları asdfadf

Abi mareanin 4000 devirden sonra başlayan bir motor sesi var , birazda yalıtımının kötü olmasından kaynaklanıyor :) bir ara çekip gönderirim :)

Tamamdır hacım, bizimde egsozta ufak ufak delikler çürümeler var tısıl tısıl ötüyor azxuhfsdhafhsd :D

Bizim arabada benzinli ve 2.0 olmasından kaynaklı şehir içinde 250 km bize 150 tl'ye patlıyor.:(Benim R9'la gezersek 250km şehir içinde 50 tl gaz atmak yetiyor.:D

Son düzenleme:
aynen ben de sağ koltuktan anlatıyorum bunları asdfadf

Tamamdır hacım, bizimde egsozta ufak ufak delikler çürümeler var tısıl tısıl ötüyor azxuhfsdhafhsd :D
Kurban bayramında Bolu'dan dönerken bizimde spiral delindi araba fena bağırıyordu , yakıtta artmisti .

Bir defasında da son susturucu delindi .

Rutin olarak 2/3 senede komple egzoz değişiyor zaten :)

Kurban bayramında Bolu'dan dönerken bizimde spiral delindi araba fena bağırıyordu , yakıtta artmisti .

Bir defasında da son susturucu delindi .

Rutin olarak 2/3 senede komple egzoz değişiyor zaten :)

bizim egsozun manifolttan son susturucuya kadar komple değişmesi lazım, revizyon sonrası yaptıracaz artık çare yok 50 kere kaynak yaptırdık baya eski, taş değse deliniyor

WhatsApp Image 2017-03-19 at 12.38.33.jpeg

günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...