Olum tadını çıkarsınlar da benim gibi boşlarlarsa mezuna kalırlarLan olum bırak çocuklar daha 9Beyler tadını cıkarmaya bakın siz 11de iyi çalışsanız yeter liseyi çok ararsınız iyi değerlendirin
![]()
![]()

Olum tadını çıkarsınlar da benim gibi boşlarlarsa mezuna kalırlarLan olum bırak çocuklar daha 9Beyler tadını cıkarmaya bakın siz 11de iyi çalışsanız yeter liseyi çok ararsınız iyi değerlendirin
![]()
![]()
İlerde çürümüş bir 2.0 v6 bulursam kaçırmamValla ben taunusu toplatıp saklamayı düşünüyorum her türlü değer![]()
Kaderde varsa mezuna kalmak dğşmez ki knk insan olu doyumsuzdurOlum tadını çıkarsınlar da benim gibi boşlarlarsa mezuna kalırlarher sene az az çalışsaydım 2 sene boyunca bu kadar yıpranmazdım
![]()
Olsun be kanka bu kadar kasmazdım kendimiKaderde varsa mezuna kalmak dğşmez ki knk insan olu doyumsuzdur![]()
Gündüzleri evimin salonundan böyle izliyorum arabayı
Ekli dosyayı görüntüle 7468
Geceleri de böyle
Ekli dosyayı görüntüle 7469
Orjinalmi bu malum 3 serisini baya apaci gibi m3 yaptiklarindan guvenemiyorumda yani
Çakmanın iyisi gibi gözüküyor abiOrjinalmi bu malum 3 serisini baya apaci gibi m3 yaptiklarindan guvenemiyorumda yani![]()
Zamanında uzun uzun bir yazı yazdım kendisine, kibarca biraz abartmıyor musunuz diye sordum, cevap vermek yemedi. Tamamen provokatif çalışan yalan dolu bir adam. Hatta o yazıyı burada da geçenlerde bir başlık altında paylaştım. O adamın yaptığı paylaşımlarsa hiç aldırış etmeyin derim. İddialarının %80'ini tamamen amatör otomobil meraklısı biri olarak ben çürütebiliyorum, uzman yetkililer neler yapmaz.Videoyu atan adam. Zamanında Fiat ile kaza mı ne yapmış ondan sonrası youtube kanalı zaten.
Yok abi çakma buOrjinalmi bu malum 3 serisini baya apaci gibi m3 yaptiklarindan guvenemiyorumda yani![]()
Abi sen pek amatöre benzemiyorsun ama sen bilirsin yaniZamanında uzun uzun bir yazı yazdım kendisine, kibarca biraz abartmıyor musunuz diye sordum, cevap vermek yemedi. Tamamen provokatif çalışan yalan dolu bir adam. Hatta o yazıyı burada da geçenlerde bir başlık altında paylaştım. O adamın yaptığı paylaşımlarsa hiç aldırış etmeyin derim. İddialarının %80'ini tamamen amatör otomobil meraklısı biri olarak ben çürütebiliyorum, uzman yetkililer neler yapmaz.
Edit: Mesajımı buldum. Buna cevap dönme zahmetine girmemişti.
https://www.otopark.com/forum/threads/fiat-egea.3895/page-2#post-118005
Galerici değilim, oto sanayide dükkanım veya tamirhanem yok, alım-satım işlerinden veya arabanın herhangi bir yerinden para kazanmıyorum. E ilgili bir okulunu da okumadım. Direk olarak amatör oluyorum işteAbi sen pek amatöre benzemiyorsun ama sen bilirsin yani![]()
Zamanında uzun uzun bir yazı yazdım kendisine, kibarca biraz abartmıyor musunuz diye sordum, cevap vermek yemedi. Tamamen provokatif çalışan yalan dolu bir adam. Hatta o yazıyı burada da geçenlerde bir başlık altında paylaştım. O adamın yaptığı paylaşımlarsa hiç aldırış etmeyin derim. İddialarının %80'ini tamamen amatör otomobil meraklısı biri olarak ben çürütebiliyorum, uzman yetkililer neler yapmaz.
Edit: Mesajımı buldum. Buna cevap dönme zahmetine girmemişti.
https://www.otopark.com/forum/threads/fiat-egea.3895/page-2#post-118005
Ben de otomobil meraklısıyım benim bildiğim buz kütlesinin görünen kısmı seninki görünmeyen kısmıGalerici değilim, oto sanayide dükkanım veya tamirhanem yok, alım-satım işlerinden veya arabanın herhangi bir yerinden para kazanmıyorum. E ilgili bir okulunu da okumadım. Direk olarak amatör oluyorum işte![]()
Abartma abim, burada arabadan anlayan bir sürü adam var. Birimiz öteki köşede sıfırdan araba var ediyor, bir arkadaşımız gidiyor elleriyle arabasını komple söküp topluyor. Bir gencimiz geçen malum porya bilyesini değiştirdi elleriyle. Onların yanında ben gayet hafif kalırımBen de otomobil meraklısıyım benim bildiğim buz kütlesinin görünen kısmı seninki görünmeyen kısmı![]()