Shdhdjd öyle bir şey varsa ben de alayım. Antalya dan falan gözübe kestirdiğin araç olursa ben de bakar yardımcı olurum abi sana ama pek anlamam ben arabadan![]()
mesafeler sıkıntı hacım sağolasın ayarlıcam bi şekil denizliden

Shdhdjd öyle bir şey varsa ben de alayım. Antalya dan falan gözübe kestirdiğin araç olursa ben de bakar yardımcı olurum abi sana ama pek anlamam ben arabadan![]()
Kullanmadim ama unlu markalarin su kaydiricilarini denedim hepsi yalan. Buahaus a git rainx iste. Kutusu 25 lira gibi birseydi 6 arabaya yeter benim 7 ay oldu hala devam ediyor omru. 3 4 sene kafa rahat kisacaŞu iki üründen kullanan var mı işe yarıyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 7681
Şimdi bayram yaklaşıyor arabalar çatır çutur satılır. 4 gün araba ilanda değildi ilanı yeniledim 2 günde 20 favori gelmişmesafeler sıkıntı hacım sağolasın ayarlıcam bi şekil denizlidenSahibinden.com ilanlarını ezberledim resmen
![]()
Eyv abi ben de evde buldum gibi bir şey oldu zaten olmadı uygularım olmassa da olmasın sorun değil.Kullanmadim ama unlu markalarin su kaydiricilarini denedim hepsi yalan. Buahaus a git rainx iste. Kutusu 25 lira gibi birseydi 6 arabaya yeter benim 7 ay oldu hala devam ediyor omru. 3 4 sene kafa rahat kisaca
satıp ne alcanŞimdi bayram yaklaşıyor arabalar çatır çutur satılır. 4 gün araba ilanda değildi ilanı yeniledim 2 günde 20 favori gelmiş![]()
Bir şey almıycam babam aldı kendine araba bu da babamın zaten ama şehir dışında çalışıyor ben gibi bişey karışık.satıp ne alcan
DeğişinMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız?
Bugün polis çevirdi. Adam plakayı görür görmez hemen çekti sağa. Sonra klasik ehliyet ruhsat. Annem kullanıyodu. Ablacım plakayı bi boyayın bişey yapın dedi. Gönderdi
. Yani biz bu plakayı nasıl belirgin hale getirecez?
![]()
Cd kalemiMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız?
Bugün polis çevirdi. Adam plakayı görür görmez hemen çekti sağa. Sonra klasik ehliyet ruhsat. Annem kullanıyodu. Ablacım plakayı bi boyayın bişey yapın dedi. Gönderdi
. Yani biz bu plakayı nasıl belirgin hale getirecez?
![]()
permanent kalem halk arasında cd kalemiCd kalemi
Neler oluyor çekim deneme ?
Aynen panpa kamera açısı, ses denemesi falan yapıyorum. Sesi güzel almıyor durduğu yer ve kalitesinden dolayı ama zamanla yapıcaz bişilerNeler oluyor çekim deneme ?
Sınav falan uğraşıyoruz sen napıyon babuşNapiyonuz
Napiyim oturuyom ders çalışmayı düşünüyorum ama uygulayamadım daha.Sınav falan uğraşıyoruz sen napıyon babuş