Orhan neki o diyo. Valla ben diyemiyorumolm nusrete vereceğin parayla daha başka şeyler yaparız asdfasdf

Orhan neki o diyo. Valla ben diyemiyorumolm nusrete vereceğin parayla daha başka şeyler yaparız asdfasdf
Orhan neki o diyo. Valla ben diyemiyorumnapariz rusyaya gideriz ama donemeyiz mesela
Alkol kullanmıyorum tşklerarkadaşlar içinizde bekar olan benim ama her türlü pislik fikirler sizden çıkıyor neden acaba ? @maximaorhan @pulusoglu ? Hayır ben taksimde nevizadede içeriz falan dicektim![]()
cok ayıp hakan aklın hep baska yerlerde tarıhı guzellıkler ıcın gıdıyordum ben ayıp edıyorsun sımdıarkadaşlar içinizde bekar olan benim ama her türlü pislik fikirler sizden çıkıyor neden acaba ? @maximaorhan @pulusoglu ? Hayır ben taksimde nevizadede içeriz falan dicektim![]()
Alkol kullanmıyorum tşkler
güzel çevirdin yalnız tebrik ediyorumcok ayıp hakan aklın hep baska yerlerde tarıhı guzellıkler ıcın gıdıyordum ben ayıp edıyorsun sımdı
ahahaha ne cevırmesı yahusana noluyo la dispaçır? biz kaptanla gitcez iki kaptan.
aman sen ifşa oluverirsin
güzel çevirdin yalnız tebrik ediyorum![]()
Aynen bak iyi hatırlattın tarih falan vermeyeyim de gelir görürsünüz falanaman sen ifşa oluverirsin![]()
Ukrayna'ya gidelimcok ayıp hakan aklın hep baska yerlerde tarıhı guzellıkler ıcın gıdıyordum ben ayıp edıyorsun sımdı
Aynen bak iyi hatırlattın tarih falan vermeyeyim de gelir görürsünüz falan
ahahaha ne cevırmesı yahu![]()
![]()
lafı agzımdan aldın orda bır tarıhı kahvecı varmıs muhakkak gıdıp gorun dıyorlarUkrayna'ya gidelim
Ooo olmaz mı kahve yapan hatunlar pardon makinalar çok güzel kahve yapıyorlar var yalafı agzımdan aldın orda bır tarıhı kahvecı varmıs muhakkak gıdıp gorun dıyorlar
lafı agzımdan aldın orda bır tarıhı kahvecı varmıs muhakkak gıdıp gorun dıyorlar
ölmeden once bı gıdın gorun dıyorlar. hazır ben evlenmeden once gıdelımmı. yanı evlı olunca o kahveyı ıcınce rahatsızlık yaratırmıs mıdeye rıvayete gore dımı @alfhonso muhakkak duymusundurOoo olmaz mı kahve yapan hatunlar pardon makinalar çok güzel kahve yapıyorlar var ya
ölmeden once bı gıdın gorun dıyorlar. hazır ben evlenmeden once gıdelımmı. yanı evlı olunca o kahveyı ıcınce rahatsızlık yaratırmıs mıdeye rıvayete gore dımı @alfhonso muhakkak duymusundur
Yoo on numara oluyo ben ocak ayı gibi gitmiştim kahveyi icince için ısınıyo falan cok güzel yaniölmeden once bı gıdın gorun dıyorlar. hazır ben evlenmeden once gıdelımmı. yanı evlı olunca o kahveyı ıcınce rahatsızlık yaratırmıs mıdeye rıvayete gore dımı @alfhonso muhakkak duymusundur