ayıp ediyorsun kardeşim depoları ayarlıcaz o iş bizde ben deveyi ayarladım deveyle gelin alıcaz davuulu zurnalıEgzoza falan da havlu takıyormusunuz Koray abi . Mâlum uzun yola geleceğiz bir yerden kâr etmemiz gerekiyor![]()

ayıp ediyorsun kardeşim depoları ayarlıcaz o iş bizde ben deveyi ayarladım deveyle gelin alıcaz davuulu zurnalıEgzoza falan da havlu takıyormusunuz Koray abi . Mâlum uzun yola geleceğiz bir yerden kâr etmemiz gerekiyor![]()
Abi üzülmüştüm be şişti kız oradaAtarlanıp gidiyo ya![]()
Sen locaya giremedin mi ya halaGeyik Başlığı Phase 2.Temiz olmuş.Otopark yapmış aga
inşallah abi.![]()
Beyler Yaza nasipse düğün planlıyoruz hepinizi bekliyorum davetiye yollayacağım bu mutlu günde sizleride aramızda görmek isteriz
Yok be abi.Abi ban borç beğeni verir misin?Sen locaya giremedin mi ya hala
İstediğin kadarını al ya ayıp ettinYok be abi.Abi ban borç beğeni verir misin?
@Berkinka reis biz aramızda anlaştık bir el atsana.İstediğin kadarını al ya ayıp ettin
Gec kalmada sen daha kacan kaciyorYok be abi.Abi ban borç beğeni verir misin?
Anlamadım abi kusura bakma kafa davul oldu asker gecesi vardı.Saz darbuka kafa allak bullak.Gec kalmada sen daha kacan kaciyor![]()
Söyleyin lan bi rütbe kaç puanSen locaya giremedin mi ya hala
Yok yok böyle olmayacakyapıcaz zaten yapıcaz @EmreKRC 'de burda olsun dansözlü ayarlıcaz![]()
Yok yok böyle olmayacakSen benm haberim olmayan gizli kan davalımsın galiba
İlla bi canıma kastetme eğilimi falan ben anladım
İmkanlar doğrultusunda ayarlayalım bişiler de bi ayar verelim buluşma olayına![]()