Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buğu önleyici mi su kaydırıcı mı camı hassas yapıyormuş? Öyle bir şey varsa bir daha buğu önleyiciyi de kullanmayayım, ilk defa sıktım az önce. Yıllardır merak ediyorum ama alıp denemiyordum.
Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bu tarz ürünlerin çoğunun hassas yaptığı söyleniyor. Yağmur kaydırıcının zannetmiyorum çok zarar vereceğini ama.
@pulusoglu açıklamayı yapmış zaten. Kaliteli ürün kullanmak lazım ya her zaman.

Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bu tarz ürünlerin çoğunun hassas yaptığı söyleniyor. Yağmur kaydırıcının zannetmiyorum çok zarar vereceğini ama.
hassas yapabılmesı denılen sey dandırık urunlerın camın uzerını mahfetmesınden kaynaklı. ınceltmıyor tabıkı o bahsettıgım yag olayından. soyle dıyeyım bırı 20 lıra ıken bırı 60 lıra. ne kadar ekmek o kadar kofte tabı :)

Aquapel ve Rain X su iticiymiş. Su itici almadım zaten o kadar önemi yok benim için, uzun yol pek yapmadığım için.
@pulusoglu bildiğiniz buğu önleyici var mı cama zarar vermeyen?

Aquapel ve Rain X su iticiymiş. Su itici almadım zaten o kadar önemi yok benim için, uzun yol pek yapmadığım için.
Gyeon Anti Fog olabilir bence .

Bu arada youtubede " Ben Tamir Ederim " kanalında ada traş Jeli ile buguyu engellemişti videoya göz atabilirsiniz .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bana su kaydırıcı soruldu dıye gordum o yuzden bu ıkı ornegı verdım.bugu onleyıcı ben kısısel olarak kullanmıyorum yukarıda keblock nıcklı arkadas pahalı ama kendını kanıtlamıs bır urun tavsıye etmıs daha uygun fıyatlı olanları bılmıyorum malum 5 kısı sogukta arabanın klımasını 20 sanıye cama yonlendırınce gecıyor en kotu o yuzden pek tavsıye veremem

Gyeon Anti Fog olabilir bence .

Bu arada youtubede " Ben Tamir Ederim " kanalında ada traş Jeli ile buguyu engellemişti videoya göz atabilirsiniz .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gyeon Q2 Anti Fog 150ml 49,95TL'ye satılıyor, Capex 200ml 6,95TL. Bir fark olduğu kesin. 7 lira için camı mahvetmeye gerek yok, ilk ve son defa kullandım sanırım buğu önleyiciyi bakalım ilerleyen günlerde buğuyu önleyecek mi en azından onu görmüş olurum. Traş jeli işi aklıma yatmadı, videoyu izledim buğuyu engelliyor ama cama zarar verebilir diye düşünüyorum.

Gyeon Q2 Anti Fog 150ml 49,95TL'ye satılıyor, Capex 200ml 6,95TL. Bir fark olduğu kesin. 7 lira için camı mahvetmeye gerek yok, ilk ve son defa kullandım sanırım buğu önleyiciyi bakalım ilerleyen günlerde buğuyu önleyecek mi en azından onu görmüş olurum. Traş jeli işi aklıma yatmadı, videoyu izledim buğuyu engelliyor ama cama zarar verebilir diye düşünüyorum.
kapalı kutumu 50 yoksa ayrıstırılmıs acık kapa tasınan tıpmı pekı

beyler arkadaşım unosunu satacak 13 e 2 binde üstüne koyacak maximum 15 bin tl bütçeli araç alacak öğrenci adam bmw çakal kasaya merak sardı ama temizini zor bulursun diye önermedim şimdi yukardaki muhabbeten sonra taunus önersem falan diye düşünmedim değil uzun yol yapacak git gel önerileriniz nedir ?
Proton veya rover bakabilirsiniz yaşı daha genç ve donanımları yeterlidir

fıyatı fena degıl ama :D

Cama zararı yoksa ve 1 yıl gidecekse alınır. 120ml bir yıl gider herhalde. Bugün aldığımı arka cama uygulamadım zaten rezistansa zarar verir belki diye, iyiki uygulamamışım bir daha da o ürünü kullanmayacağım zaten sizin söylediğinizden dolayı. Üsttekinden vazgeçme nedenim fiyatından çok cama zarar verme ihtimali. Bilmiyordum böyle ürünlerin cama zarar verebileceğini, burada sorup gidip almak daha doğru olacakmış. Teşekkürler bilgilendirme için, bunca zaman buğu önleyici mi kullandım sanki. :D

Cama zararı yoksa ve 1 yıl gidecekse alınır. 120ml bir yıl gider herhalde. Bugün aldığımı arka cama uygulamadım zaten rezistansa zarar verir belki diye, iyiki uygulamamışım bir daha da o ürünü kullanmayacağım zaten sizin söylediğinizden dolayı. Üsttekinden vazgeçme nedenim fiyatından çok cama zarar verme ihtimali. Bilmiyordum böyle ürünlerin cama zarar verebileceğini, burada sorup gidip almak daha doğru olacakmış. Teşekkürler bilgilendirme için, bunca zaman buğu önleyici mi kullandım sanki. :D
ahaha oda dogru aslında :D

Carpex'in buğu önleyicisini alıp sıktım, bakalım işe yarayacak mı. Araç içi çok buhar oluyor, özellikle 2'den fazla kişi olunca. Aynı markanın koltuk temizleyicisini almıştım daha önceki araç için iyi değildi, çıkarmamıştı.

Carpex'in yağmur kaydırıcısını kullanan var mı? Marka takıntım yok, Bauhaus'ta o olduğu için soruyorum. Bauhaus, Koçtaş, Tekzen, Metro var yakınımda oradan başka bir üründe tavsiye edilirse olur.

Panpa cama jetseal attım ben baya güzel suyu kaydırıyor.

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...