20 ye alırlarsa iyi yineAbi dikkat et test sırasında çaktırmadan 20 milyara itelemesinler asdfasdf![]()
![]()

20 ye alırlarsa iyi yineAbi dikkat et test sırasında çaktırmadan 20 milyara itelemesinler asdfasdf![]()
![]()
abi bende bi ara bakmıştım acaba var mı diye youtube araştırmıştım full apaçi tayfa amatör var. Çok akıllıca bir seçim olur hem mizah hem nostalji hem de paylaşım popülarite getiriside iyi olurbugün vosvosu çektik, vosvosu hiç tanımayanlar şaşırabilir. Biraz kırbaçladım
Şahin satıldı sayılır, çok yakın arkadaşımın bakımlarını yaptırdı satmadan testini çekicezşöyle bir baktım hiç kuş serisi testi yok adam gibi, kaliteli çekimli. Enteresan olacak bakalım
![]()
bugün vosvosu çektik, vosvosu hiç tanımayanlar şaşırabilir. Biraz kırbaçladım![]()
Şahin satıldı sayılır, çok yakın arkadaşımın bakımlarını yaptırdı satmadan testini çekicezşöyle bir baktım hiç kuş serisi testi yok adam gibi, kaliteli çekimli. Enteresan olacak bakalım
![]()
2001 1.6 ie enjeksiyonluları düşünemiyom 25 bin tl çekiyorlarıdr20 ye alırlarsa iyi yinesahibindende sıralatıyorum pahalıdan ucuza iki üç sayfa geçiyor 20 binin altına düşmemiş oluyor fiyatlar
![]()
2001 1.6 ie enjeksiyonluları düşünemiyom 25 bin tl çekiyorlarıdr![]()
ısland green alan adam varmıdır çok merak ediyom xd![]()
Metalik renklerimiz opsiyondur efendim
O Hulk hayranları içinısland green alan adam varmıdır çok merak ediyom xd![]()
Geçen loganla bir yan vermişim dönerde ufak bir kontrada arabanın arka dansöz oldu dedim ölüyoz korkmadım değil araca güvenim 0
pederde palıo 1.2 var 16valf efsane kaçıyor araç tüplü olmasına rağmen vites oranları falan çok iyi ayarlanmış gazlaması keyif veriyor ama onunda eksisi direksiyon çok yumuşak elektrik desteği var galiba hidrolikte çözebilmiş değilim his 0
Şimdi ben bunu buraya neden yazdım neden böyle dedim amaç neydi valla içimden geldi xdxd
tam şahin alacaktım piyasa yükselicek şimdibugün vosvosu çektik, vosvosu hiç tanımayanlar şaşırabilir. Biraz kırbaçladım
![]()
panpa bundaki direksiyonu pederin palıo takacam on numara olacak iyi güzel araba ama yürümüyor beni sinir ediyor![]()
Buyur panpa kendine gel![]()
Pişt pişt swaplayalım mı ?panpa bundaki direksiyonu pederin palıo takacam on numara olacak iyi güzel araba ama yürümüyor beni sinir ediyorgazlarken keyif vermiyor
Kaza yapanlara yolu kapattığı için bağırıp çağıranlar peki?https://onedio.com/haber/guney-kore-de-tunelde-kaza-meydana-gelirse-ne-olur-754014 bizdede ambulans gorunce pesinden gitme var sayiliyormu o ?
Bende de multijet palio var direksiyon cidden tüy gibi. Memnun olmadığım nadir özelliklerinden biri.Geçen loganla bir yan vermişim dönerde ufak bir kontrada arabanın arka dansöz oldu dedim ölüyoz korkmadım değil araca güvenim 0
pederde palıo 1.2 var 16valf efsane kaçıyor araç tüplü olmasına rağmen vites oranları falan çok iyi ayarlanmış gazlaması keyif veriyor ama onunda eksisi direksiyon çok yumuşak elektrik desteği var galiba hidrolikte çözebilmiş değilim his 0
Şimdi ben bunu buraya neden yazdım neden böyle dedim amaç neydi valla içimden geldi xdxd
1Bende de multijet palio var direksiyon cidden tüy gibi. Memnun olmadığım nadir özelliklerinden biri.
Palio Sporting alın1
vallahi bak yarama tuz bastın yolda ani hareket yaptıgın anda toparlamak daha zor bir hal alıyor ama vites oranlarından ve performans 1.2 araç için gayet güzel
aklımda bulunsun sağolasınPalio Sporting alınspor direksiyon vardı galiba en azından daha iyi gider
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah Polise yakalanır , madem yapıyorsun millete niye kötü örnek oluyorsun ?Takipçi kitlesi hep onun yaşlarında drift nasıl yapılır (kendiside yapamiyor ama ) gibi videolar çekiyor herkes onun kadar şanslı değil kötü sonlar olabilir ...