Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün vosvosu çektik, vosvosu hiç tanımayanlar şaşırabilir. Biraz kırbaçladım :D
Şahin satıldı sayılır, çok yakın arkadaşımın bakımlarını yaptırdı satmadan testini çekicez :D şöyle bir baktım hiç kuş serisi testi yok adam gibi, kaliteli çekimli. Enteresan olacak bakalım :D
abi bende bi ara bakmıştım acaba var mı diye youtube araştırmıştım full apaçi tayfa amatör var. Çok akıllıca bir seçim olur hem mizah hem nostalji hem de paylaşım popülarite getiriside iyi olur :D merakla bekliyom

bugün vosvosu çektik, vosvosu hiç tanımayanlar şaşırabilir. Biraz kırbaçladım :D
Şahin satıldı sayılır, çok yakın arkadaşımın bakımlarını yaptırdı satmadan testini çekicez :D şöyle bir baktım hiç kuş serisi testi yok adam gibi, kaliteli çekimli. Enteresan olacak bakalım :D

Şu vosvos 1.8 swap olan değil mi?
Turuncu renk

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

2001 1.6 ie enjeksiyonluları düşünemiyom 25 bin tl çekiyorlarıdr :D
images

Metalik renklerimiz opsiyondur efendim

Geçen loganla bir yan vermişim dönerde ufak bir kontrada arabanın arka dansöz oldu dedim ölüyoz korkmadım değil araca güvenim 0
pederde palıo 1.2 var 16valf efsane kaçıyor araç tüplü olmasına rağmen vites oranları falan çok iyi ayarlanmış gazlaması keyif veriyor ama onunda eksisi direksiyon çok yumuşak elektrik desteği var galiba hidrolikte çözebilmiş değilim his 0

Şimdi ben bunu buraya neden yazdım neden böyle dedim amaç neydi valla içimden geldi xdxd

Geçen loganla bir yan vermişim dönerde ufak bir kontrada arabanın arka dansöz oldu dedim ölüyoz korkmadım değil araca güvenim 0
pederde palıo 1.2 var 16valf efsane kaçıyor araç tüplü olmasına rağmen vites oranları falan çok iyi ayarlanmış gazlaması keyif veriyor ama onunda eksisi direksiyon çok yumuşak elektrik desteği var galiba hidrolikte çözebilmiş değilim his 0

Şimdi ben bunu buraya neden yazdım neden böyle dedim amaç neydi valla içimden geldi xdxd
images

Buyur panpa kendine gel :D

Bende de multijet palio var direksiyon cidden tüy gibi. Memnun olmadığım nadir özelliklerinden biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...