Hahah ayıpsın kanki gezeriz tabi ayten diyince aklıma geldi @istanbul ali abi foruma uğramıyor heralde artıkuuuuuuu bizi de gezdirirsin artık
Hahah ayıpsın kanki gezeriz tabi ayten diyince aklıma geldi @istanbul ali abi foruma uğramıyor heralde artıkuuuuuuu bizi de gezdirirsin artık
Demin cv filmsin bmw 2002videosunu izledim de, arabaya tüp takmışlar...???
İstanbula gidersen abi beni İzmitten alırsın birlikte gideriz shsjajs beni otobüslerde süründürmezsin süleymanla gideriz
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Veya deri direksiyon kilifi dikebilirsiniz benim gibi duz bir serit halinde deri geliyor oturtup yavasca elinizle dikiyorsunuz oda guzel cozumBeyler, yeni nesil araçlarda en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan güneş ışınları sebebiyle direksiyon soyulmasına karşı önlem alabilmek için bu aparat oldukça ideal. Malum direksiyon soyulması çoğu zaman garanti dışı da bırakılabiliyor ve kötü görüntüyle birlikte maliyetli bir değişim ücretine de sahip. Çözümü gayet basit ve uygun fiyatlı bir uygulama. Söküp takması 5 saniyenizi bile almaz.
Ekli dosyayı görüntüle 8018
https://www.tekzen.com.tr/autokit-fa1-645-direksiyon-gunesligi-235300
@DuzboruDownpipe Golf'lerde de sıkça görülebilen bu sorununuz çözmede oldukça faydalı olur. En azından kullanıma bağlı soyulmayı oldukça geciktirir.
Ben niye sabahın köründe uyanıyorum
Bu adem aslen İranlı sadece İrlanda da ikamet ediyor bil istedim . Ben zaten orda çok nadir nerden geldiğimi söylerim.@gtepro Ceyhun panpam ve diğer panpalarim . Şimdi malumunuz 2-3 yıl önce bizim Fatih Aksaray(?) Da İrlandalı turisti bizim esnaf biraz hirpalamisti . Dayak yetmeyip adamın üzerinde tabure kırmışlardi .
Bu adamın intikamını panpamizdan almasinlar.
Ceyhun tedbir al
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler, yeni nesil araçlarda en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan güneş ışınları sebebiyle direksiyon soyulmasına karşı önlem alabilmek için bu aparat oldukça ideal. Malum direksiyon soyulması çoğu zaman garanti dışı da bırakılabiliyor ve kötü görüntüyle birlikte maliyetli bir değişim ücretine de sahip. Çözümü gayet basit ve uygun fiyatlı bir uygulama. Söküp takması 5 saniyenizi bile almaz.
@DuzboruDownpipe Golf'lerde de sıkça görülebilen bu sorununuz çözmede oldukça faydalı olur. En azından kullanıma bağlı soyulmayı oldukça geciktirir.
Şahaser be@ibougur bizim siteye E46 M3 Cabrio gelmiş SMG şanzıman. İçi kırmızı deri falan çok hoşuma gitti valla. Seversin sen E46 M3 .
Abi sıkıntı valla bizim direksiyonda parlama yok ama üst tarafları güneşten kuruyo hep manevra yaparken hissediyorum elime geliyo pul pulBeyler, yeni nesil araçlarda en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan güneş ışınları sebebiyle direksiyon soyulmasına karşı önlem alabilmek için bu aparat oldukça ideal. Malum direksiyon soyulması çoğu zaman garanti dışı da bırakılabiliyor ve kötü görüntüyle birlikte maliyetli bir değişim ücretine de sahip. Çözümü gayet basit ve uygun fiyatlı bir uygulama. Söküp takması 5 saniyenizi bile almaz.