İç kapı tutacağının üstüne böyle biterden yapışkan bir şey sökersiniz de sökülen yer yapış yapış olur ya öyle bir şey bulaşmış babam çıkartmaya çalışmış tutacağa zarar vermiş onu zarar vermeden nasıl sökerim bilen var mı
Örnek kia niroTepeden inme 1.4 motoruma ben elektrik taktım olmuyor o işler.Göz boyamadan ileri bir hareket değil
Aynen öyle aha ben hibrit yaptım diye olmayacağının kanıtları bunlar maalesef.Hibrit olayını araştırdıkça acayip karmaşık bir iş olduğu ortaya çıkıyor.Elektrikli motor yapalım daha iyi diyenler olmuş markalarda Çok ince bir çizgiyi tutturmaya çalışıyorlar.o çizgiyi kaçırdığında hibrit ekonomiklik yerine ağırlık-yakıt sarfiyatı ve maliyet oluyorÖrnek kia niro
Abi maalesef şuna hiç katılmıyorum ya Bir kere 7.5 litre yaktığını nerede gördün? Yani yolladığın linkte elektrik motoru devrede olmadan bile 44 mpg yani 5.5 litre yaktığını söylüyor. Elektrik motoruyla 2-3 litrelere iniyormuş tüketim. Pahalı olduğuna katılıyorum, fakat bir sebebi var.Bunu diyene Vw nin golfe koyabilecek en iyi motorunu koyup cortlamasını göstericeksin..
Ashdha japon afedersin de b.k yemiş sunroof koymayarak Dolmuş ışığına gerek yok kanka genç adamız karanlık iyidir lazım oluyor
Bir de şunu ekleyeyim, BMW'nin i8'de kullandığı motor B38. Yani 118i'den 318i'ye kadar çokça modelde var.Bakıyorsun bmwye mükemmel yürütülen ar-ge sonucu i8 ler ateş ediyor.
Evet işte linkte diyorki 40 mpg nin altını görüyorsun diyor ben onu baz aldım.Haa evet haklısın yakıt tasarrufu değil performans için yaptıklarını söylemişlerse iddaları buysa benim hatam.Abi maalesef şuna hiç katılmıyorum ya Bir kere 7.5 litre yaktığını nerede gördün? Yani yolladığın linkte elektrik motoru devrede olmadan bile 44 mpg yani 5.5 litre yaktığını söylüyor. Elektrik motoruyla 2-3 litrelere iniyormuş tüketim. Pahalı olduğuna katılıyorum, fakat bir sebebi var.
Golf GTI: Benzinli HotHatch
Golf GTD: Dizel HotHatch
Golf GTE: Hybrid HotHatch
Şimdi bir HotHatch'i Yaris ve C-HR ile karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum (Veya Prius, Auris, Focus EV vs.vs.)
Vaay bunu bilmiyodum ben de diyorum bu motorun efficent ı için bayağı bir çalışmışlar.Yalnız elektrik motoru-motor ince ayarı asıl zor olanı 2 ay önce çok kafa patlatmıştım bunla ilgili.Dediğin o kalibrasyon olayı da başlı başına iş o yüzden.Bir de şunu ekleyeyim, BMW'nin i8'de kullandığı motor B38. Yani 118i'den 318i'ye kadar çokça modelde var.
O motor Hybrid için özel geliştirilmedi yani, sadece kalibrasyon yapıldı..
Yanlış anlaşılma olmasın blokları aynı sadece.Ayarlamaları vs. i8'e özel, B38K150 diye geçiyordu sanırım.Vaay bunu bilmiyodum ben de diyorum bu motorun efficent ı için bayağı bir çalışmışlar.
Aslında tepeden inme biliyo musun?? Plug in yani prize ihtiyaç duyan modeller ya süpersport yada ağır suv modeldir pili hızlı boşaltabildiği için plug in ihtiyacı vardır yahut da motorla uyumu sağlanamamış motordan şarj edebilme kapasitesi yoktur ya da azdır.Tsi yı düne kadar takmamıştım.Fakat Vw nin çalışmalarının ciddi olduğu duyumunu alınca dün baktım.Bildiğin bağımsız ünite kullanmışlar.Aynı i8 ve nsx te olan.Ama bir söylemleri üzerine arabayı konumlandırıp başarısızlığını gözümde tescilledim.Gte gti gtd ye takılmamıştım.Az yakarız çok gideriz diye sürmüşler.UK Vw sayfasında yardırmışlar mpg değerleri falan yazıları okuyorum alakası yok.Ayrıca autocarın yazısında motorun sağır olduğunu elektrik mi benzin mi karar veremediğini geçişinde cvt gibi davranıp öttüğünü ama gücün tekere geçmeme hissinden bahsetmişler.e bunun sonucu tepeden inme olduğuna karar verdim.Kia niroda da elektrik modülü (plug in de yok onda) bazen dolduramadığı için şarjı bitiyor ve yolda kalıyormuş.(ilk kalkışlar hep elektriktir çünkü).İnce bir ayarları var tutturmak büyük bir çaba istiyor.Yanlış anlaşılma olmasın blokları aynı sadece.Ayarlamaları vs. i8'e özel, B38K150 diye geçiyordu sanırım.
Edit: Tabii ki başlı başına iş. Demeye çalıştığım şey TSi için de aynısını yaparsın, VVT-i için de yani elindeki hazır bloğu kullanabilirsin bu tepeden inmek değildir diye düşünüyorum
Fotoroman tadında.
Adamlar seni düşünmüş, sanruftur cam tavandır ağırlık yapar fazla yakar diye. İyilikte yaramıyor.
Ananhahahahhaha 3 yaşındaki kuzenimi kandırırken benYa bu nedir kurban olayım ya hahahshaıhs ciddiyetle bunu haber olarak yazdılar mı acaba
Ekli dosyayı görüntüle 8020
Bir daha geyik başlığını ruhsatsız açanı sonsuz uçururum
Krdş 15 sayfa oldu yeni görüyon yönetim istifa halk kendi kendini yönetiyorBir daha geyik başlığını ruhsatsız açanı sonsuz uçururum
Uygulamadan atarsan kendi küçültüyor atarken@Berkin foruma fotoğraf atarken şu boyut sorununu çözme ihtimalimiz var mı ya bir şekilde