Yok yok öyle değiller. Zaten turbonun değişmesini gerektirecek kadar sorun olacağını sanmıyorum çünkü çekişte falan azalma yok ki ben bakımları 2-3 bin km önce yaptırırım. İlk çalıştırmada ve durdurmadan 1 dk'ya yakın beklerim. Son hız v.s denemem, motoru aşırı zorlamam v.s yapılabilecek her şeyi yaparım. Üstelik araç henüz 47 bin km'de yani. Bunca şeye rağmen turbo değişiyorsa satayım arabayıabi bunun turboda problem var deyip iki bakıp sağlam turboyu çöpe atmayan servisse iyi abi
Sabah güzel bitane yollayam yav sana .@gtepro yolla fotonu sanada yapalım
abi bundan sonrası zaten fabrikanın hatası olur senlik bi durum olmaz yaniYok yok öyle değiller. Zaten turbonun değişmesini gerektirecek kadar sorun olacağını sanmıyorum çünkü çekişte falan azalma yok ki ben bakımları 2-3 bin km önce yaptırırım. İlk çalıştırmada ve durdurmadan 1 dk'ya yakın beklerim. Son hız v.s denemem, motoru aşırı zorlamam v.s yapılabilecek her şeyi yaparım. Üstelik araç henüz 47 bin km'de yani. Bunca şeye rağmen turbo değişiyorsa satayım arabayı
Aynen fabrikasyon hata olur ama bakalım tahminimce ufak bir problemi vardır. Daha randevu da almadım sabah arayıp beni sıkıştırın araya falan diye dil dökeceğim bakalım hayırlısı. Bugün tüm otobanı 160-170 kapatarak geldim 5.1 litre yaktı Yarın belli olursa yazarım buraya nesi varmış makinenin diyeabi bundan sonrası zaten fabrikanın hatası olur senlik bi durum olmaz yani
abi geçmiş olsun var mı bi ihtiyacın ?Uzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
Kazayı yapmama sebebim tam olarak şu; virajda bana makas atmaya çalışan E9x kasa bir BMW. Hızımı tam olarak hatırlamıyorum fakat 120 ve üstüydü. Kullanmakta olduğum araç 118i idi. Arkadaş virajda bana makas atmaya çalışırken kıçını bana vurdu. Ben de çarpmanın etkisiyle afalladım ve toplamaya ''çalıştım'' sonrasında bir şeye çarptığımı ve öne doğru savrulduğumu hatırlıyorum. Uyanalı 1 gün oldu.
Çok geçmiş olsun hocam Allah korumuş. Tekrarını göstermesin inşaallah.Uzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
Kazayı yapmama sebebim tam olarak şu; virajda bana makas atmaya çalışan E9x kasa bir BMW. Hızımı tam olarak hatırlamıyorum fakat 120 ve üstüydü. Kullanmakta olduğum araç 118i idi. Arkadaş virajda bana makas atmaya çalışırken kıçını bana vurdu. Ben de çarpmanın etkisiyle afalladım ve toplamaya ''çalıştım'' sonrasında bir şeye çarptığımı ve öne doğru savrulduğumu hatırlıyorum. Uyanalı 1 gün oldu.
Amman abi Allah korumuş. Çok şükür iyisin daha da iyi olacaksın İnşallah. Allah tekrar şifalar versin korkuttun.Uzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
aman dıyım gecmıs olsun allah korumus bır ıhtıyacın ıstegın varmı uzuldumUzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
Haydaaa... Çok geçmiş olsun kardeş. Bir ihtiyacın olursa haber et bize. Birimiz illa ki yetişecektir. Kalıcı bir hasarın yok umarım?Uzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
Aboovv abi çok geçmiş olsun. Ben de diyorum amg abi bayadır ortalıkta yok nerelerde aceba diye. Nasılsın şimdi abi sağlık sıhhat yerinde mi? Vuran arabanın plakası vs belli mi o kaza yaptı mı?Uzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
Haydaaa... Çok geçmiş olsun kardeş. Bir ihtiyacın olursa haber et bize. Birimiz illa ki yetişecektir. Kalıcı bir hasarın yok umarım?
Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bir şeye ihtiyacım yok çok şükür dostlarım her şeye koşturuyorlar.
Sol bacağımın kaval kemiğinde kırık var. Sağ kolum dirseğin hafif altından kırık, sol kolda ufak bi çatlak var. 3 kaburga kemiğim zedelenmiş, çelik yelek gibi bir şey giydirdiler taş gibi onunla duruyorum şimdi. Düşük de olsa yürüyememe ihtimalin var dediler. Sanırım omurga ile ilgili problemden dolayı böyle söylediler. Yarın ameliyat olacağım hayırlısıyla, bakalım; hayat daha bana neler gösterecek. Gökdelen tepesindeki Paratoner gibiyim anasını satayım...
Valla ne diyeyim abim, kolay gelsin. Bu sefer paratonere sağlam vurmuş diyelim... Karate kariyerini filan boşver şimdi, onu sonra düşünürsün. Ameliyatından çıkıp kendine gelince haber et mutlaka. Bir ben değil, burayı okuyan hemen herkes haber bekler senden. Tekrar söylüyorum, herhangi bir konuda ihtiyaç halinde ister buradan, ister özelden yaz dilediğin gibi.Ha bide tüm bunlara ek olarak; Milli Takım Veteran Karate kariyerim böylelikle son buldu, lisansım yakın zamanda iptal edilecek.
Allah hayırlı şifalar versin kardeşim moralini yüksek tut inşaAllah tez zamanda sağlığına kavuşursun.Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bir şeye ihtiyacım yok çok şükür dostlarım her şeye koşturuyorlar.
Sol bacağımın kaval kemiğinde kırık var. Sağ kolum dirseğin hafif altından kırık, sol kolda ufak bi çatlak var. 3 kaburga kemiğim zedelenmiş, çelik yelek gibi bir şey giydirdiler taş gibi onunla duruyorum şimdi. Düşük de olsa yürüyememe ihtimalin var dediler. Sanırım omurga ile ilgili problemden dolayı böyle söylediler. Yarın ameliyat olacağım hayırlısıyla, bakalım; hayat daha bana neler gösterecek. Gökdelen tepesindeki Paratoner gibiyim anasını satayım...