@TheAMG56 çok büyük geçmiş olsun hocam. Tez vakitte iyilesirsiniz umarım. Allah acil şifalar versin.
Cok gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. Umarim ameliyatin basarili gecer, iyi haberlerini bekliyoruz...Uzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
Kazayı yapmama sebebim tam olarak şu; virajda bana makas atmaya çalışan E9x kasa bir BMW. Hızımı tam olarak hatırlamıyorum fakat 120 ve üstüydü. Kullanmakta olduğum araç 118i idi. Arkadaş virajda bana makas atmaya çalışırken kıçını bana vurdu. Ben de çarpmanın etkisiyle afalladım ve toplamaya ''çalıştım'' sonrasında bir şeye çarptığımı ve öne doğru savrulduğumu hatırlıyorum. Uyanalı 1 gün oldu.
Yeni Türkiye'de sanat be karşim
EDİT: Panpa olmuşum Khkyla profesörlüğümü elimden almışlar @alfhonso ????
Uzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
Kazayı yapmama sebebim tam olarak şu; virajda bana makas atmaya çalışan E9x kasa bir BMW. Hızımı tam olarak hatırlamıyorum fakat 120 ve üstüydü. Kullanmakta olduğum araç 118i idi. Arkadaş virajda bana makas atmaya çalışırken kıçını bana vurdu. Ben de çarpmanın etkisiyle afalladım ve toplamaya ''çalıştım'' sonrasında bir şeye çarptığımı ve öne doğru savrulduğumu hatırlıyorum. Uyanalı 1 gün oldu.
Uzun bir aradan sonra herkese selam olsun. Geçirdiğim trafik kazası sonucu bir süre uyukladım. Şu an çok şükür iyiyim, bir sıkıntım yok.
Abim çok büyük geçmiş olsun Allah tez zamanda acil şifalar nasip etsin hangi hastanedesin yapabileceğimiz birşey varmı? Bide sana çarpanın akıbeti ne oldu? nerde yaşandı kaza?Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bir şeye ihtiyacım yok çok şükür dostlarım her şeye koşturuyorlar.
Sol bacağımın kaval kemiğinde kırık var. Sağ kolum dirseğin hafif altından kırık, sol kolda ufak bi çatlak var. 3 kaburga kemiğim zedelenmiş, çelik yelek gibi bir şey giydirdiler taş gibi onunla duruyorum şimdi. Düşük de olsa yürüyememe ihtimalin var dediler. Sanırım omurga ile ilgili problemden dolayı böyle söylediler. Yarın ameliyat olacağım hayırlısıyla, bakalım; hayat daha bana neler gösterecek. Gökdelen tepesindeki Paratoner gibiyim anasını satayım...
Yeni başlamana göre P1'la döndüğün süre güzelEvet
Yeni başladım arabayı yolda tutmayı yeni öğreniyorum daha
Geçmiş olsun knk seviyoruz seni kendine dikkat et her zaman yanındayız.Ha bide tüm bunlara ek olarak; Milli Takım Veteran Karate kariyerim böylelikle son buldu, lisansım yakın zamanda iptal edilecek.
La Ferrari gerçekten inanılmaz, inanarak dönmeye çalışıyorum arabanın sesi çok cezbediyor kasa kasa gelip son düzlüklerde hep spin atıyorum. Bilgisayarı kırma noktasına gelmiştim bir ara ama artık E60 M5 modu ile Trento-Bondone'ye sardım sabah akşam oralardayımYeni başlamana göre P1'la döndüğün süre güzel
Biraz da motive edeyim, inanırsan 6:30'larda dönebiliyor P1 Ama tavsiyem hypercarla gazlamak istiyorsan (özellikle Ring'de) kendini geliştirene kadar LaFerrari'yle dönmen. P1'daki bıçak sırtı sürüş karakteri yok, aynı süreyi çok daha rahat bir kullanımla çıkarıyorsun.
abi yoğunluktan anca fırsat buldum valla biraz hafifledimm geldim hemenooooooo @Koraykaya beyler ))
abi yoğunluktan anca fırsat buldum valla biraz hafifledimm geldim hemen
şimdi sana çok hoşuna gidecek bir şey yollayacağımfarkettim haftasonu story'den takipteydik
Belki benimde hoşuma giderşimdi sana çok hoşuna gidecek bir şey yollayacağım