Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ameliyattan çıktım yaklaşık 3 saat kadar önce. Şimdilik mi ebediyete kadar mı bilmiyorum; yürüyemeyeceğim. İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Arkamda olduğunuz, destek verdiğiniz için minnettarım.

Bana çarpan adama ne oldu? Güzel soru...

Zamanında karımı öldüren, beni de yaşayan ölüye çeviren adamları devletin eline kanıtlarımla ve kendilerinin itirafları ile vermiştim. Sonuç ne oldu peki? Rüşvet ile yırttılar, hâlâ görüyorum hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar hayatlarına... Ben ise acım yüreğimde, baktığım her yerde, her an eşimin hayali ve hasretiyle yaşamaya devam ediyorum.

Bu arkadaşlar da aynı şekilde, üst mercilerden tanıdıkları ve para sayesinde kurtulmuşlar. Benim de tanıdıklarım var, Allahın izniyle hakkımı sonuna kadar savunacağım.

Her zaman dediğim gibi, bu lafım özellikle genç kardeşlerimize; hayatınızdaki her şeyin her an kıymetini bilin ve şükredin. İşler kötüye gidiyor olsa bile şükredin, 3n kötü günüm böyle olsun diyin. Hiç şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir. Vardır bi hikmeti başınıza gelen kötü şeyin.

Biraz da sanatsal;

Only know you've been high when you're feeling low

Allah'a emanet olun.
Okurken derin bir nefes alıp verdim... Çok üzüldüm kardeşim gerçekten. Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun kardeşim. Buna sebep olanlari da yapanları da kahretsin gerçekten.

Ameliyattan çıktım yaklaşık 3 saat kadar önce. Şimdilik mi ebediyete kadar mı bilmiyorum; yürüyemeyeceğim. İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Arkamda olduğunuz, destek verdiğiniz için minnettarım.

Zamanında karımı öldüren, beni de yaşayan ölüye çeviren adamları devletin eline kanıtlarımla ve kendilerinin itirafları ile vermiştim. Sonuç ne oldu peki? Rüşvet ile yırttılar, hâlâ görüyorum hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar hayatlarına... Ben ise acım yüreğimde, baktığım her yerde, her an eşimin hayali ve hasretiyle yaşamaya devam ediyorum.

Bu arkadaşlar da aynı şekilde, üst mercilerden tanıdıkları ve para sayesinde kurtulmuşlar. Benim de tanıdıklarım var, Allahın izniyle hakkımı sonuna kadar savunacağım.

Her zaman dediğim gibi, bu lafım özellikle genç kardeşlerimize; hayatınızdaki her şeyin her an kıymetini bilin ve şükredin. İşler kötüye gidiyor olsa bile şükredin, 3n kötü günüm böyle olsun diyin. Hiç şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir. Vardır bi hikmeti başınıza gelen kötü şeyin.

Biraz da sanatsal;

Allah'a emanet olun.
Boğazım düğümlendi okurken...
Öncelikle Allah rahmet eylesin, mekanı cennet bahçesi olsun...
Sana da Allah acil şifalar versin, duayı inancı ve sabrı elden bırakmamak gerek, imtihan dünyası...
Bunu yapan adiler şerefsizler burda 20 yıl hapisten kaçabilirler ancak ebedi hayatta ebedi süre cezalarını çekecekler inşallah.

Biraz da sanatsal;

Allah'a emanet olun.
Abim be ciğerim dağlandı. Gecenin en karanlık vakti güneş doğmadan hemen öncedir diyorduk sen kederlerini anlattıkça. En kısa zamanda güneşin doğması ve o hayvan desem hayvana hakaret olacak insanımsı varlıkların ettiklerinin karşılığını bulmaları dileğiyle... İnşallah kalıcı olmaz bugünleri de atlatırsın.

Artık bu makasçı tayfa için bi şeyler yapmamız gerekiyor. Bir nesil instagramdan youtubedan bu videoları izleyerek, onlara özenerek büyüyor ve yakında ehliyetlerini alacaklar o zaman gelen kendine güvenle daha çok sevdiğimize dostumuza zarar verecek, çok büyük kısmı manevi olmak üzere. Ben normalde kolay üzülen dert eden bi insan değilim ama böyle bir olay kanıma dokunuyor, sinirden kuduruyorum. Adalet yerini bulur. Umarım.

Arabanın kitlenip kitlenmediğini aynalardan anlayabiliyoruz aksi taktirde kapı kulpuna dokunduğumuz an kendisi açılıyor. Her ne kadar günlük yaşamı kolaylastirsada bazen insan sınır oluyor yahu.
Abim naptın ya... Gel benim arabada anla bakalım. :) Bugün hala anahtarsız girişi kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var :D
Ceyhun seni 2 yıl boyunca sadece aşağıdaki arabalara maruz bırakma projesi var kafamda. Bir nevi Amatem rehabilitasyonu gibi düşün.
Eski kasa Defender, Seat Marbella, eski Renault 12, hakiki Skoda, ve tabii ki full+full 126 Bis :D
upload_2017-7-17_21-43-15.png

upload_2017-7-17_21-44-47.png
upload_2017-7-17_21-45-13.png

upload_2017-7-17_21-46-31.png

upload_2017-7-17_21-54-8.png

upload_2017-7-17_21-55-32.png
upload_2017-7-17_21-56-14.png

Abim naptın ya... Gel benim arabada anla bakalım. :) Bugün hala anahtarsız girişi kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var :D
Ceyhun seni 2 yıl boyunca sadece aşağıdaki arabalara maruz bırakma projesi var kafamda. Bir nevi Amatem rehabilitasyonu gibi düşün.
Eski kasa Defender, Seat Marbella, eski Renault 12, hakiki Skoda, ve tabii ki full+full 126 Bis :D
Ekli dosyayı görüntüle 8312
Ekli dosyayı görüntüle 8313 Ekli dosyayı görüntüle 8314
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ekli dosyayı görüntüle 8316
Ekli dosyayı görüntüle 8317 Ekli dosyayı görüntüle 8318
İltifat mıııı yoksa başka bişey mi valla anlayamadım :D:D.

İltifat mıııı yoksa başka bişey mi valla anlayamadım :D:D.
Abim senin biraz şöyle arabalarla beraber çalışman lazım. Kaputun içinde uyumuş kedi gibi çileli şekilde arabayla yaşaman lazım. Kapı kilit filan diyoruz, aynadan anlaşılıyor kötü diyorsun. Orada eski arabalarda anahtarı şu kadar çevirmeyince, kapıyı şöyle kaldırtmayınca tam kilitlenemiyor gibi şeyler düşünüyordum senin mesajı okuduğum sırada. :D Onları bir yaşayıp öğrenmen lazım.
Tamam motorun marşını elle aldırtmıyorum bak, marş motorlu arabalar koydum hep oraya. Ama kelebek camın asıl amacının ön cam buğusu çözme olduğunu yaşayarak öğren, silecek suyunu kolundan püskürtmeyip ayakla manuel olarak pompala, havalandırma için camın altındaki kapakları aç, gaz yemiyorsa Burak Ertem'in E30 videosundaki gibi gaz pompala, rölanti istediğin gibi değilse inip elinde tornavidayla kafana göre ayarla, direksiyonunda 15-20° boşluk olan arabalara elini alıştır, üstünde kauçuk olmayan metal pedala ayağın kaymadan basmaya alış, stop edince kilitlenmeyen fren ve direksiyon nasıl olur onu tecrübe et :) Senin böyle şeyler kısmen değil tamamen eksik, onları bir tamamla bakalım. :D Çıkınca da @motorsinann ile karşılıklı Solex vs. Weber tartışması yap. :)

Uzun dönem askerlik olarak böyle bir projem var senin için :D Beğendin mi?

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 8312
Ekli dosyayı görüntüle 8313 Ekli dosyayı görüntüle 8314
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ekli dosyayı görüntüle 8316
Ekli dosyayı görüntüle 8317 Ekli dosyayı görüntüle 8318
Kahkaha attım evde bu nasıl bir tespit üstat:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...