Çok gecmis olsun @TheAMG56 abim. Inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Okurken derin bir nefes alıp verdim... Çok üzüldüm kardeşim gerçekten. Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun kardeşim. Buna sebep olanlari da yapanları da kahretsin gerçekten.Ameliyattan çıktım yaklaşık 3 saat kadar önce. Şimdilik mi ebediyete kadar mı bilmiyorum; yürüyemeyeceğim. İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Arkamda olduğunuz, destek verdiğiniz için minnettarım.
Bana çarpan adama ne oldu? Güzel soru...
Zamanında karımı öldüren, beni de yaşayan ölüye çeviren adamları devletin eline kanıtlarımla ve kendilerinin itirafları ile vermiştim. Sonuç ne oldu peki? Rüşvet ile yırttılar, hâlâ görüyorum hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar hayatlarına... Ben ise acım yüreğimde, baktığım her yerde, her an eşimin hayali ve hasretiyle yaşamaya devam ediyorum.
Bu arkadaşlar da aynı şekilde, üst mercilerden tanıdıkları ve para sayesinde kurtulmuşlar. Benim de tanıdıklarım var, Allahın izniyle hakkımı sonuna kadar savunacağım.
Her zaman dediğim gibi, bu lafım özellikle genç kardeşlerimize; hayatınızdaki her şeyin her an kıymetini bilin ve şükredin. İşler kötüye gidiyor olsa bile şükredin, 3n kötü günüm böyle olsun diyin. Hiç şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir. Vardır bi hikmeti başınıza gelen kötü şeyin.
Biraz da sanatsal;
Only know you've been high when you're feeling low
Allah'a emanet olun.
Boğazım düğümlendi okurken...Ameliyattan çıktım yaklaşık 3 saat kadar önce. Şimdilik mi ebediyete kadar mı bilmiyorum; yürüyemeyeceğim. İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Arkamda olduğunuz, destek verdiğiniz için minnettarım.
Zamanında karımı öldüren, beni de yaşayan ölüye çeviren adamları devletin eline kanıtlarımla ve kendilerinin itirafları ile vermiştim. Sonuç ne oldu peki? Rüşvet ile yırttılar, hâlâ görüyorum hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar hayatlarına... Ben ise acım yüreğimde, baktığım her yerde, her an eşimin hayali ve hasretiyle yaşamaya devam ediyorum.
Bu arkadaşlar da aynı şekilde, üst mercilerden tanıdıkları ve para sayesinde kurtulmuşlar. Benim de tanıdıklarım var, Allahın izniyle hakkımı sonuna kadar savunacağım.
Her zaman dediğim gibi, bu lafım özellikle genç kardeşlerimize; hayatınızdaki her şeyin her an kıymetini bilin ve şükredin. İşler kötüye gidiyor olsa bile şükredin, 3n kötü günüm böyle olsun diyin. Hiç şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir. Vardır bi hikmeti başınıza gelen kötü şeyin.
Biraz da sanatsal;
Allah'a emanet olun.
Abim be ciğerim dağlandı. Gecenin en karanlık vakti güneş doğmadan hemen öncedir diyorduk sen kederlerini anlattıkça. En kısa zamanda güneşin doğması ve o hayvan desem hayvana hakaret olacak insanımsı varlıkların ettiklerinin karşılığını bulmaları dileğiyle... İnşallah kalıcı olmaz bugünleri de atlatırsın.Ameliyattan çıktım yaklaşık 3 saat kadar önce. Şimdilik mi ebediyete kadar mı bilmiyorum; yürüyemeyeceğim. İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Arkamda olduğunuz, destek verdiğiniz için minnettarım.
Biraz da sanatsal;
Allah'a emanet olun.
Abim naptın ya... Gel benim arabada anla bakalım. Bugün hala anahtarsız girişi kullanmayı bilmeyen bir sürü insan varArabanın kitlenip kitlenmediğini aynalardan anlayabiliyoruz aksi taktirde kapı kulpuna dokunduğumuz an kendisi açılıyor. Her ne kadar günlük yaşamı kolaylastirsada bazen insan sınır oluyor yahu.
Abim naptın ya... Gel benim arabada anla bakalım. Bugün hala anahtarsız girişi kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var
Ceyhun seni 2 yıl boyunca sadece aşağıdaki arabalara maruz bırakma projesi var kafamda. Bir nevi Amatem rehabilitasyonu gibi düşün.
Eski kasa Defender, Seat Marbella, eski Renault 12, hakiki Skoda, ve tabii ki full+full 126 Bis
Ekli dosyayı görüntüle 8312
Ekli dosyayı görüntüle 8313 Ekli dosyayı görüntüle 8314
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ekli dosyayı görüntüle 8316
Ekli dosyayı görüntüle 8317 Ekli dosyayı görüntüle 8318
BUgün 10 -15 dakika kadar elektrikli bisiklet sürdüm
güzelmiş degişik bir his hoşuma gitti
ama fiyatı hiç hoşuma gitmedi
Benim kullandıgım buydu vallahivalla geçen bende bi elektrikli pisiklet gördüm, baya racer tipindeydi çok hoş duruyodu. 2000 lira civarna alınacak olsa vallahi alırım dedim :
Benim kullandıgım buydu vallahi
https://www.decathlon.com.tr/20-katlanabilir-bisiklet-id_8395834.html
ahahagga bu bisiklet de dedigin gibi tatlış duruyor ama tatlılıgına aldanmamak lazımahahahah bu da tatlıymış ya, ben markasını hatırlamıyorumda 4000'likmiş baya da menzili var dmişti sıfırı kaç kuruş dedim 5bin lira dedi dedim haydi iyiaksamlar
Abim senin biraz şöyle arabalarla beraber çalışman lazım. Kaputun içinde uyumuş kedi gibi çileli şekilde arabayla yaşaman lazım. Kapı kilit filan diyoruz, aynadan anlaşılıyor kötü diyorsun. Orada eski arabalarda anahtarı şu kadar çevirmeyince, kapıyı şöyle kaldırtmayınca tam kilitlenemiyor gibi şeyler düşünüyordum senin mesajı okuduğum sırada. Onları bir yaşayıp öğrenmen lazım.İltifat mıııı yoksa başka bişey mi valla anlayamadım .
Kahkaha attım evde bu nasıl bir tespit üstatAbim naptın ya... Gel benim arabada anla bakalım. Bugün hala anahtarsız girişi kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var
Ceyhun seni 2 yıl boyunca sadece aşağıdaki arabalara maruz bırakma projesi var kafamda. Bir nevi Amatem rehabilitasyonu gibi düşün.
Eski kasa Defender, Seat Marbella, eski Renault 12, hakiki Skoda, ve tabii ki full+full 126 Bis
Ekli dosyayı görüntüle 8312
Ekli dosyayı görüntüle 8313 Ekli dosyayı görüntüle 8314
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ekli dosyayı görüntüle 8316
Ekli dosyayı görüntüle 8317 Ekli dosyayı görüntüle 8318
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-sayan-da-9ay-taksit-402893109/detay:rolleyes:ahahahah bu da tatlıymış ya, ben markasını hatırlamıyorumda 4000'likmiş baya da menzili var dmişti sıfırı kaç kuruş dedim 5bin lira dedi dedim haydi iyiaksamlar
Görüntü güzelde fiyatıda iyiha buydu işte asdfasdfaf