Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla beğendim abi :D:D zaten o tarz şeyleri daha yaşayamadım ama yaşamak istiyorum hatta @motorsinann ustamla sanayide 1 2 gün geçirmek istiyorum.
Şamarlarlar adamı ceyhunnn gitmeden takımları öğren internetten :D
Bedirhan doğru diyo Ceyhun'um. Sanayide 1-2 gün geçirmen, "O şimdi asker canı neler ister" şarkısı yapmak gibi bir şey olur :D Geçmişte canlı gözle Nadide Sultan'ın yemin töreni günü kışla ziyaretine şahit oldum. Öyle olur valla. :D

@alfhonso abi kırmızı s60'ı benim kuzene önersem mi o da öyle bakınıyor aslında bir yamukluk gördün mü? Şimdi al deriz bişey çıkar sülalenin diline düşmeyelim :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2-advance-1.6-dizel-69.500-km-463094228/detay
@berkertekin abi sende bir expertiz yaparsan çok makbule geçer sanki bagaj soluk :D
Öner bunu iyi araba, sahibi bir tur şirketinde müdür ve kariyeri böyle. Yeri yurdu belli adamdan araba alınır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170717-232314.png
    Screenshot_20170717-232314.png
    350.1 KB · Görüntüleme: 191
@alfhonso abi kırmızı s60'ı benim kuzene önersem mi o da öyle bakınıyor aslında bir yamukluk gördün mü? Şimdi al deriz bişey çıkar sülalenin diline düşmeyelim :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2-advance-1.6-dizel-69.500-km-463094228/detay
@berkertekin abi sende bir expertiz yaparsan çok makbule geçer sanki bagaj soluk :D
Fotoğraf hesap makinasıyla çekilince tabii soluk çıkar. :) Bu diyeceğimi Volvo'cu arkadaşlar daha iyi bilir onlara bir sormak lazım da, bunların bagaj kapağında sağ tarafta D2 gibi bir yazısının bulunması gerekmiyor muydu? Eğer varsa bunun bagaj kapağı da işlem görmüş olabilir. Arabanın fotoğraflardan ön tarafını da göremiyoruz tabii bir de o sıkıntı var. Kırmızı rengine tav olmuş da olabilirim ama genel olarak temiz duruyor bence. Sen yine al de, ama yetkili serviste iyice bir inceletip alsınlar.
98'de 4 taklası var.
-Berker Tekin
asdfhsldkjfhajs
Öner bunu iyi araba, sahibi bir tur şirketinde müdür ve kariyeri böyle. Yeri yurdu belli adamdan araba alınır.
Linkedin profili yalan söylemez.:D Bir gidip görsünler. Yanlış mıyım @alfhonso müdürüm?

Son düzenleme:
98'de 4 taklası var.
-Berker Tekin
Hahahaha :D
Valla helal olsun hocam, adamın kariyerini bulmuşsunuz :D Güzel bir yaklaşım gerçekten mantıklı neyliği belirsiz kişilerden araba almak sıkıntı. Ben yolladım bakalım
Fotoğraf hesap makinasıyla çekilince tabii soluk çıkar. :) Bu diyeceğimi Volvo'cu arkadaşlar daha iyi bilir onlara bir sormak lazım da, bunların bagaj kapağında sağ tarafta D2 gibi bir yazısının bulunması gerekmiyor muydu? Eğer varsa bunun bagaj kapağı da işlem görmüş olabilir. Arabanın fotoğraflardan ön tarafını da göremiyoruz tabii bir de o sıkıntı var. Kırmızı rengine tav olmuş da olabilirim ama genel olarak temiz duruyor bence. Sen yine al de, ama yetkili serviste iyice bir inceletip alsınlar.

asdfhsldkjfhajs

Linkedin profili yalan söylemez.:D Bir gidip görsünler. Yanlış mıyım @alfhonso müdürüm?
Evet yazması gerekiyor ancak R-Design bodykit falan yapınca söktürmüşte olabilir her şey olabilir :D Benim kafama yattı bakalım ne diyecek :D

Silecek var mıydı yoksa 2.çocuğu tavandan sarkıtıp camları mı sildiriyodunuz jskfkdkf :D :D
Ön silecekleri çocuk kafamla kuru camda çalıştırıp motorunu yakana kadar vardı. Sonra gece vakti yağmurda tufaya gelince bana sildirmediler yine insaf ettiler, babam sonra yaptırdı :D
Aile planlaması:
1.çocuk= çocuk iyidir
2.çocuk= 1.ye kardeş lazım
3.çocuk=arka cam buğusu silecek biri lazım?!?!?!?!
1.çocuk= arkada camı silsin.
2.çocuk=1.si hayırsız çıktı laf dinlemiyor arkayı göremiyoruz.
3.çocuk=bunu da sanayiye verelim. Yağını suyunu değiştirir büyüyünce.

valla ben ora bura değil berker abinin yanına kampa girecem valla 2 ay bi kampa alsa fişek olur çıkarız :D xxd
Estağfurullah Koray kardeş. Hep söylerim, benim sanayi tarafında görünmeyen yerlerin tamiri konusunda ciddi eksiklerim var. Derdim olsa usta görüşü alıyorum her zaman. Arabaların motor ve aktarma organları konusunda benden çok daha iyi bilen anlayan nice kardeşlerimiz var burada. Kendilerini zaten biliyoruz :) Ben sadece gördüğüm yaşadığım kadarını sorup öğrenip aklımda tutuyorum o kadar.
Yanlız harbiden haa @alfhonso @berkertekin ve @motorsinann ahanda şu ekip
bizi bir kampa alsa yeminlen uçar gideriz haa :D:D.
Şu msj.ın üstüne kamp mamp işlerini komple unutun beyler. :D

Estağfurullah Koray kardeş. Hep söylerim, benim sanayi tarafında görünmeyen yerlerin tamiri konusunda ciddi eksiklerim var. Derdim olsa usta görüşü alıyorum her zaman. Arabaların motor ve aktarma organları konusunda benden çok daha iyi bilen anlayan nice kardeşlerimiz var burada. Kendilerini zaten biliyoruz :) Ben sadece gördüğüm yaşadığım kadarını sorup öğrenip aklımda tutuyorum o kadar.

Niye yahu :D:D.

abi sadece araba konusunda değil genel olarak bilgi birikim bakımından diyorum :D

Abim naptın ya... Gel benim arabada anla bakalım. :) Bugün hala anahtarsız girişi kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var :D
Ceyhun seni 2 yıl boyunca sadece aşağıdaki arabalara maruz bırakma projesi var kafamda. Bir nevi Amatem rehabilitasyonu gibi düşün.
Eski kasa Defender, Seat Marbella, eski Renault 12, hakiki Skoda, ve tabii ki full+full 126 Bis :D
Ekli dosyayı görüntüle 8312
Ekli dosyayı görüntüle 8313 Ekli dosyayı görüntüle 8314
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ekli dosyayı görüntüle 8316
Ekli dosyayı görüntüle 8317 Ekli dosyayı görüntüle 8318
Eğitimimizi bununla yaparsak bordo bereli olurmuyuz?:D
images.jpg

hunharca-gulen-adam-komik-versiyon_7849898-480_640x360.jpg

Sence :D :D :D

Hocam bu bildiğin bisiklet yahu bu kadarda mekanik olmasın :D
Ya şimdi kız konusunda da araba konusunda da aygır gibi bakıyom ben. Misal gecen bir klasik araba toplantısına denk geldim zaten konusunu açıcam ama biraz daha vakti var neyse orda arabalara nasıl baktigimi ben hayal edemiyorum keza şimdi okulda da bir sürü güzel kız var ama sadece bakiciyim bende onları alacak toto yok keza o arabalarda olacak toto yok :D.

Ya şimdi kız konusunda da araba konusunda da aygır gibi bakıyom ben. Misal gecen bir klasik araba toplantısına denk geldim zaten konusunu açıcam ama biraz daha vakti var neyse orda arabalara nasıl baktigimi ben hayal edemiyorum keza şimdi okulda da bir sürü güzel kız var ama sadece bakiciyim bende onları alacak toto yok keza o arabalarda olacak toto yok :D.
Gidip s.a demedikçe bakmak bi dışkıya yaramıyor hacı :D :D Öyle de bakma la adın sapığa çıkar tövbest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...