Abi honda msx125 çakmasına racing tipli dedin camdan atlıyorum şu an jsjdkdkdha buydu işte asdfasdfaf
Abi honda msx125 çakmasına racing tipli dedin camdan atlıyorum şu an jsjdkdkdha buydu işte asdfasdfaf
Abi honda msx125 çakmasına racing tipli dedin camdan atlıyorum şu an jsjdkdkd
Görüntü güzelde fiyatıda iyi
Abi senin arabayı ne zaman görücem yaaynen taunus parası
91 model flash alsak kısa dönem yapmış mı sayılırızAbim naptın ya... Gel benim arabada anla bakalım. Bugün hala anahtarsız girişi kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var
Ceyhun seni 2 yıl boyunca sadece aşağıdaki arabalara maruz bırakma projesi var kafamda. Bir nevi Amatem rehabilitasyonu gibi düşün.
Eski kasa Defender, Seat Marbella, eski Renault 12, hakiki Skoda, ve tabii ki full+full 126 Bis
Ekli dosyayı görüntüle 8312
Ekli dosyayı görüntüle 8313 Ekli dosyayı görüntüle 8314
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ekli dosyayı görüntüle 8316
Ekli dosyayı görüntüle 8317 Ekli dosyayı görüntüle 8318
Ben mesela corollayla yaptım.Bedelli direk91 model flash alsak kısa dönem yapmış mı sayılırız
O ne öyle be bedelli. Camlar elektrikli, merkezi kilit. Benim kafamda arka cam rezistansı bile olmayanlar var da, kısmen insaflı davranıyorum91 model flash alsak kısa dönem yapmış mı sayılırız
The north remembers çağdaşGame Of Thrones 7.sezon (son sezon) başladı beyler. Haberiniz ola
Valla beğendim abi zaten o tarz şeyleri daha yaşayamadım ama yaşamak istiyorum hatta @motorsinann ustamla sanayide 1 2 gün geçirmek istiyorum.Abim senin biraz şöyle arabalarla beraber çalışman lazım. Kaputun içinde uyumuş kedi gibi çileli şekilde arabayla yaşaman lazım. Kapı kilit filan diyoruz, aynadan anlaşılıyor kötü diyorsun. Orada eski arabalarda anahtarı şu kadar çevirmeyince, kapıyı şöyle kaldırtmayınca tam kilitlenemiyor gibi şeyler düşünüyordum senin mesajı okuduğum sırada. Onları bir yaşayıp öğrenmen lazım.
Tamam motorun marşını elle aldırtmıyorum bak, marş motorlu arabalar koydum hep oraya. Ama kelebek camın asıl amacının ön cam buğusu çözme olduğunu yaşayarak öğren, silecek suyunu kolundan püskürtmeyip ayakla manuel olarak pompala, havalandırma için camın altındaki kapakları aç, gaz yemiyorsa Burak Ertem'in E30 videosundaki gibi gaz pompala, rölanti istediğin gibi değilse inip elinde tornavidayla kafana göre ayarla, direksiyonunda 15-20° boşluk olan arabalara elini alıştır, üstünde kauçuk olmayan metal pedala ayağın kaymadan basmaya alış, stop edince kilitlenmeyen fren ve direksiyon nasıl olur onu tecrübe et Senin böyle şeyler kısmen değil tamamen eksik, onları bir tamamla bakalım. Çıkınca da @motorsinann ile karşılıklı Solex vs. Weber tartışması yap.
Uzun dönem askerlik olarak böyle bir projem var senin için Beğendin mi?
Ben 2007 caddy'le başladım asker kaçağıyımBen mesela corollayla yaptım.Bedelli direk
Arka cam buğulanınca uzanıp mı silcez, önceden elma mı sürcez napıcazO ne öyle be bedelli. Camlar elektrikli, merkezi kilit. Benim kafamda arka cam rezistansı bile olmayanlar var da, kısmen insaflı davranıyorum
Şamarlarlar adamı ceyhunnn gitmeden takımları öğren internettenValla beğendim abi valla yanlışı zaten o tarz şeyleri daha yaşayamadım ama yaşamak istiyorum hatta @motorsinann ustamla sanayide 1 2 gün geçirmek istiyorum.
Vallaha mi ya .Şamarlarlar adamı ceyhunnn gitmeden takımları öğren internetten
Valla bizdeki arabada o görev benimdi, arka koltukta bezle silerdim. Çocuk yapıp arka koltuğa oturtacaksınız Ön cama üfleyen havalandırma ızgaraları da yoktu bizim eski arabada Hatta kaloriferinde fan yoktu direk.Ben 2007 caddy'le başladım asker kaçağıyım
Arka cam buğulanınca uzanıp mı silcez, önceden elma mı sürcez napıcaz
bana 20 dk yettı be bı ara dedım alp ölüyoruz buraya kadarmısValla beğendim abi zaten o tarz şeyleri daha yaşayamadım ama yaşamak istiyorum hatta @motorsinann ustamla sanayide 1 2 gün geçirmek istiyorum.
98'de 4 taklası var.@alfhonso abi kırmızı s60'ı benim kuzene önersem mi o da öyle bakınıyor aslında bir yamukluk gördün mü? Şimdi al deriz bişey çıkar sülalenin diline düşmeyelim http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2-advance-1.6-dizel-69.500-km-463094228/detay
@berkertekin abi sende bir expertiz yaparsan çok makbule geçer sanki bagaj soluk
@motorsinann gibi şeker ustalar olmaz ben ustayla asansöre binerken buyur dedi geçtim ustadan önce geçilir mi lan diye şamar yemiştimVallaha mi ya .
Silecek var mıydı yoksa 2.çocuğu tavandan sarkıtıp camları mı sildiriyodunuz jskfkdkfValla bizdeki arabada o görev benimdi, arka koltukta bezle silerdim. Çocuk yapıp arka koltuğa oturtacaksınız Ön cama üfleyen havalandırma ızgaraları da yoktu bizim eski arabada Hatta kaloriferinde fan yoktu direk.
Aile planlaması:Valla bizdeki arabada o görev benimdi, arka koltukta bezle silerdim. Çocuk yapıp arka koltuğa oturtacaksınız Ön cama üfleyen havalandırma ızgaraları da yoktu bizim eski arabada Hatta kaloriferinde fan yoktu direk.