rakı dedin beni bitirdin abiYok be abim, ortalama haftada 3 gün cs atan bir garibanım işte Ha, alkolü bıraktım ama her daim rakı sofrasına varım. Tavla partisine varım.
rakı dedin beni bitirdin abiYok be abim, ortalama haftada 3 gün cs atan bir garibanım işte Ha, alkolü bıraktım ama her daim rakı sofrasına varım. Tavla partisine varım.
Yalnız ya Tekirdağ altın seri, ya da Kulüp, yoklukta yaş üzüm Efe... Şaka şaka, ne isterseniz için ben bıraktımrakı dedin beni bitirdin abi
kulüpppppp param olduğu zaman hep kulüp alırım abi ama beni arkiler çok anlamıyor varsa yoksa yeniYalnız ya Tekirdağ altın seri, ya da Kulüp, yoklukta yaş üzüm Efe... Şaka şaka, ne isterseniz için ben bıraktım
Valla benim çalıştığım yer biraz daha kurumsal mekan resmi takılıyorduk ama otosanayide her şey olabilir
Tövbe evlerden ırak abovvv .
Abi boş iş alkol işi ya sevindimYalnız ya Tekirdağ altın seri, ya da Kulüp, yoklukta yaş üzüm Efe... Şaka şaka, ne isterseniz için ben bıraktım
Sanayide ne ortamlar dönüyor bir duysan aklın hayalin durur
Panpalar locası olsaydı hala iyiydi orada rahatça konuşurduk@motorsinann ustam anlatmıştı cuma akşamı yenen tatlıyı ondan pay biçin işte Şimdi buralar pek müsait değil herşeyi anlatmaya
çatal tehlike allah muhafaza xdValla benim çalıştığım yer biraz daha kurumsal mekan resmi takılıyorduk ama otosanayide her şey olabilir
Her şeyden önce çatalı korumak gerek oralarda
abi film çekilse gişeyi alt üst eder miSanayide ne ortamlar dönüyor bir duysan aklın hayalin durur
Sinan tdi lerle dsg lerle sevişiyor knk
Hepimiz ölücez..Abi boş iş alkol işi ya sevindim
Yeşilay'a hoşgeldin D:
Boşverin alkolü morfin varmı morfinHepimiz ölücez..
Boşverin alkolü morfin varmı morfin
Yani sen bize temin et biz evde kapıyı kitler kullanırız
BoşverseneYazları millet Huqqa'dan nargile snap atardı bende bunları atardım Yine olsa yine atarım farkımız anlaşılsın
Ekli dosyayı görüntüle 8323 Ekli dosyayı görüntüle 8324
Bu yaştan sonra beni drug dealer yapcaksınız..Yani sen bize temin et biz evde kapıyı kitler kullanırız