Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pick up demişken,
Haftasonu İncekum macera parkta bu makine çıktı karşıma, içim gitti walla, çok güzel olmuş, rengi de efsane...
bakmalara doyamadım...
5a24586becb6fecf96f825707dc8bb7c.jpg
8c0879cbc5095665fefae9b846ea005a.jpg
06f9ad2c1c60885e02ea7df9dc7ed27b.jpg

Son düzenleme:
Ne diyorsunuz gençler? Bir MB sever olarak çok da tatmin etmedi beni.
Ben yine de olumlu buluyorum boyle durumlari, sektore rekabet katip rakiplerini daha iyi olmaya zorlar bu bi tip markalar.
Ornek Amarok bence efsane bir aractir. Ilk ciktiginda sagolsun sirket bana en dolusundan vermisti. 2.5 ve 3.0 motorlu rakipleriyle 2.0 motoruyla gayet guzel basa cikiyordu, arabayi dizginleyebilene ask olsundu. Tek sikinti 80 km hiz limitiydi, malum pedala dokundugun anda 100leri goruyordu.
Sozun ozu iyidir, iyidir, segmente renk, heyecan gelir :D
Ic tasarimi piyasadaki araclarin %80 inden daha basarili :P (sadece CD player in altindaki bosluk gozumu tirmaladi biraz :D )
upload_2017-7-18_23-33-23.png

Ne diyorsunuz gençler? Bir MB sever olarak çok da tatmin etmedi beni.
Tasarım fena değil ama arkası harbi zorlama olmuş. Ben Mercedesin bu segmente girmesinden fevkalade rahatsızlık duyuyorum zira ülkemize gelince satış adetleri iyi olursa devlet bu segmente çok güzel vergiler koyar bizde 3.0 pickup'lar nah bineriz.

Tasarım fena değil ama arkası harbi zorlama olmuş. Ben Mercedesin bu segmente girmesinden fevkalade rahatsızlık duyuyorum zira ülkemize gelince satış adetleri iyi olursa devlet bu segmente çok güzel vergiler koyar bizde 3.0 pickup'lar nah bineriz.
Devlet hiç affetmez zaten. Bu tutsun da Audi de çıkarır yakında Amarok tabanlı bir şey ;) Babamın aracı değiştireceğiz, pickuplar yakın takibimde.

Devlet hiç affetmez zaten. Bu tutsun da Audi de çıkarır yakında Amarok tabanlı bir şey ;) Babamın aracı değiştireceğiz, pickuplar yakın takibimde.
Seneye Amarok V6'nın daha güçlü bir versiyonu gelecek gibi zaten şu anda Almanya'da satılıyor olması lazım. Yanlış hatırlamıyosam 254 veya 258hp gücündeydi.

Pick up demişken,
Haftasonu İncekum macera parkta bu makine çıktı karşıma, içim gitti walla, çok güzel olmuş, rengi de efsane...
bakmalara doyamadım...
5a24586becb6fecf96f825707dc8bb7c.jpg
8c0879cbc5095665fefae9b846ea005a.jpg
06f9ad2c1c60885e02ea7df9dc7ed27b.jpg
Şu ülkeye bir de F-150 ve F-150 Raptor gelseydi iyiydi. En azından yollarda görürdük arada bir.
Raptor için en azından yollarda görürdük arada bir demiştim ya sözümü geri alıyorum. ABD fiyatı 50 bin dolarmış. Burada 2 katına yakın fiyata satılır. Bırak yolları, test aracı bile görsek oturup şükretmek lazım bu fiyatla.

Son düzenleme:
Raptor için en azından yollarda görürdük arada bir demiştim ya sözümü geri alıyorum. ABD fiyatı 50 bin dolarmış. Burada 2 katına yakın fiyata satılır. Bırak yolları, test aracı bile görsek oturup şükretmek lazım bu fiyatla.
İstanbul da Dodge Ram ile ışıklarda millete ayar veren bir reis vardı o geldi aklıma :D Hemde çift tekerdi ne kalkmıştı be 20 Tl yakmıştır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...