Alfa ile şaka olmaz
Vtec le de olmaz
Vag cılara da bulaşmayın ne olur ne olmaz
Vtec le de olmaz
Son düzenleme:
Anneannem 1 senede 1200km yapıyor .https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ahibinden-cok-temiz-masrafsiz-463144720/detay
Bu araba 80binde olabilir mi ya? Tamam çok diri duruyor ama 25 yaşında sonuçta senede 5bin bile mi yapmadınız
Bak bu iyiydi valla .Alfa ile şaka olmaz
Vtec le de olmaz
Ya bizimkileri ikna etsem 9'a bağlasak şunu çok güzel olurdu tüh beOlabiliyor ya. 2. araç olduktan sonra haftada bir oynatmışlarsa yerinden... Bir incelemek lazım. Yaşı değil de km'sinin kondisyonundaysa her türlü alınır, heves alınınca 20'ye satılır
Yazık arabaya yatıyor kedi gibi nsmfkdmAnneannem 1 senede 1200km yapıyor .
Valla sonuçta eldeki bütçeyle güvenlik, konfor vs. satın alınamayacağı aşikar O yüzden düşünülebilir. Gerçi helalinden 10lt yakar ortalama ama vereceği keyif için değer.Ya bizimkileri ikna etsem 9'a bağlasak şunu çok güzel olurdu tüh be
Aslında bütçe falan yok ben yokluyorum öyle boşluklarına gelir de evet derlerse diye yoksa yanaşmıyorlar hiçValla sonuçta eldeki bütçeyle güvenlik, konfor vs. satın alınamayacağı aşikar O yüzden düşünülebilir. Gerçi helalinden 10lt yakar ortalama ama vereceği keyif için değer.
Zorlama olmuş. Yakında Bmw de çıkarırsa şaşırmamak gerek. Her segmente girmeye çalışıyorlar. Çok yanlış.Ne diyorsunuz gençler? Bir MB sever olarak çok da tatmin etmedi beni.
İyidir iyi yani ben Citan faciasından sonra daha kötü birşey bekliyordum. Arka stoplar kötü gibi bide önü hafif biraz daha GL'ye benzetseler güzel olurmuş. İçi çok hoşNe diyorsunuz gençler? Bir MB sever olarak çok da tatmin etmedi beni.
Ben yine de olumlu buluyorum boyle durumlari, sektore rekabet katip rakiplerini daha iyi olmaya zorlar bu bi tip markalar.Ne diyorsunuz gençler? Bir MB sever olarak çok da tatmin etmedi beni.
Tasarım fena değil ama arkası harbi zorlama olmuş. Ben Mercedesin bu segmente girmesinden fevkalade rahatsızlık duyuyorum zira ülkemize gelince satış adetleri iyi olursa devlet bu segmente çok güzel vergiler koyar bizde 3.0 pickup'lar nah bineriz.Ne diyorsunuz gençler? Bir MB sever olarak çok da tatmin etmedi beni.
Devlet hiç affetmez zaten. Bu tutsun da Audi de çıkarır yakında Amarok tabanlı bir şey Babamın aracı değiştireceğiz, pickuplar yakın takibimde.Tasarım fena değil ama arkası harbi zorlama olmuş. Ben Mercedesin bu segmente girmesinden fevkalade rahatsızlık duyuyorum zira ülkemize gelince satış adetleri iyi olursa devlet bu segmente çok güzel vergiler koyar bizde 3.0 pickup'lar nah bineriz.
Seneye Amarok V6'nın daha güçlü bir versiyonu gelecek gibi zaten şu anda Almanya'da satılıyor olması lazım. Yanlış hatırlamıyosam 254 veya 258hp gücündeydi.Devlet hiç affetmez zaten. Bu tutsun da Audi de çıkarır yakında Amarok tabanlı bir şey Babamın aracı değiştireceğiz, pickuplar yakın takibimde.
Şu ülkeye bir de F-150 ve F-150 Raptor gelseydi iyiydi. En azından yollarda görürdük arada bir.Pick up demişken,
Haftasonu İncekum macera parkta bu makine çıktı karşıma, içim gitti walla, çok güzel olmuş, rengi de efsane...
bakmalara doyamadım...
Pick up demişken,
Haftasonu İncekum macera parkta bu makine çıktı karşıma, içim gitti walla, çok güzel olmuş, rengi de efsane...
bakmalara doyamadım...
Raptor için en azından yollarda görürdük arada bir demiştim ya sözümü geri alıyorum. ABD fiyatı 50 bin dolarmış. Burada 2 katına yakın fiyata satılır. Bırak yolları, test aracı bile görsek oturup şükretmek lazım bu fiyatla.Şu ülkeye bir de F-150 ve F-150 Raptor gelseydi iyiydi. En azından yollarda görürdük arada bir.
İstanbul da Dodge Ram ile ışıklarda millete ayar veren bir reis vardı o geldi aklıma Hemde çift tekerdi ne kalkmıştı be 20 Tl yakmıştırRaptor için en azından yollarda görürdük arada bir demiştim ya sözümü geri alıyorum. ABD fiyatı 50 bin dolarmış. Burada 2 katına yakın fiyata satılır. Bırak yolları, test aracı bile görsek oturup şükretmek lazım bu fiyatla.