Ford'un donanım seviyelerinde malzeme ve işçilik farklılıkları bulunabiliyor ondan dolayı aracın donanım seviyesini sordum.Zetec olması kuvvetle muhtemel. Yazacağım yazıda ayrıntılı donanımlara gireceğim.
Ford'un donanım seviyelerinde malzeme ve işçilik farklılıkları bulunabiliyor ondan dolayı aracın donanım seviyesini sordum.Zetec olması kuvvetle muhtemel. Yazacağım yazıda ayrıntılı donanımlara gireceğim.
115 olması lazım kaptanGencler son kasa 116d cok mu gucsuz sahilde 160 170 e ciktim gecemedi ki virajlara benle benzer girdi yol tutus guzelmiste gucu ne onlarin
270 tork 115 hp ama kasa ağır 1425 kg civarı.Gencler son kasa 116d cok mu gucsuz sahilde 160 170 e ciktim gecemedi ki virajlara benle benzer girdi yol tutus guzelmiste gucu ne onlarin
Ara hizlanmasi kotu geldi bana115 olması lazım kaptan
Abi valla bmw diye birakacaktim 1 serisi diye gaza geldim guzel viraja girdi ama 110 160 arasi gecemedi degisik geldi ya bir kerede ben gecim birini vallahi270 tork 115 hp ama kasa ağır 1425 kg civarı.
Çok insan gördüm dizel araç kullanmayı bilmiyor. Devir çevirirken maks. 4 bin devire geldiğinde üst vitese geçmesi gerekirken redline'a kadar çeviriyor. Yani nereden baksan 1500 d/d güç almadan vakit kaybederek devir çeviriyor. Tabii bununla beraber en büyük etken aracın 1425 kg olması.Ara hizlanmasi kotu geldi bana
Abi valla bmw diye birakacaktim 1 serisi diye gaza geldim guzel viraja girdi ama 110 160 arasi gecemedi degisik geldi ya bir kerede ben gecim birini vallahi
Abi valla eleman tecrubeli gibi geldi bana 120 den asagi viraja girmedi 3 araba boyu fark atmadimda hep onde gittim 0 100 de gecer belki beni ama ne bilim benim bir arabayi gecmem ilgincime geldi vallahiÇok insan gördüm dizel araç kullanmayı bilmiyor. Devir çevirirken maks. 4 bin devire geldiğinde üst vitese geçmesi gerekirken redline'a kadar çeviriyor. Yani nereden baksan 1500 d/d güç almadan vakit kaybederek devir çeviriyor. Tabii bununla beraber en büyük etken aracın 1425 kg olması.
Bilemedim vallahi hocam Ama dediğim gibi o motorun değerlerine göre otomobil ağır. O motorlu bir aracın maksimum 1300 kg olması gerekiyor. Benim aracımın da bir 43 kg fazlalığı var o motor için meselaAbi valla eleman tecrubeli gibi geldi bana 120 den asagi viraja girmedi 3 araba boyu fark atmadimda hep onde gittim 0 100 de gecer belki beni ama ne bilim benim bir arabayi gecmem ilgincime geldi vallahi
Kullanan kişilerden duydugum kadarıyla eglenceye bile izin vermiyor diyorlardıGencler son kasa 116d cok mu gucsuz sahilde 160 170 e ciktim gecemedi ki virajlara benle benzer girdi yol tutus guzelmiste gucu ne onlarin
bmw ye yakısmamıs vallahıKullanan kişilerden duydugum kadarıyla eglenceye bile izin vermiyor diyorlardı
amacı sadece az yakmakmış o motorla
özetle biraz güçsüz
Kullanan kişilerden duydugum kadarıyla eglenceye bile izin vermiyor diyorlardı
amacı sadece az yakmakmış o motorla
özetle biraz güçsüz
Her ne kadar hiç sevmesem de o motora stage 1 yazılım şart. 320 tork civarına çıkar ki yeterli gelir.bmw ye yakısmamıs vallahı
200 falan görüyor abi anca. Pek güçlü bir araba değil zaten ama bence çok iyi 50 TL at sabah akşam yan115 olması lazım kaptan
Bildiğin Logitech G29 takmışlar Şanzumanın ağırlığını ben burdan hissettim ya ZF candır
Hiç oynamadım.Senin transport tycoon da oynamışlığın vardır açıkcası prince of persia dan daha çok severim. Sid meier ın railroads dışında hala o oyuna yaklaşanı bulabilmiş değilim bulan varsa söylesin çünkü simcity4 de bile taşımacılık kasmak gibi fanteziye giriyorum
Olabiliyor ya. 2. araç olduktan sonra haftada bir oynatmışlarsa yerinden... Bir incelemek lazım. Yaşı değil de km'sinin kondisyonundaysa her türlü alınır, heves alınınca 20'ye satılırhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...ahibinden-cok-temiz-masrafsiz-463144720/detay
Bu araba 80binde olabilir mi ya? Tamam çok diri duruyor ama 25 yaşında sonuçta senede 5bin bile mi yapmadınız