Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ara hizlanmasi kotu geldi bana

Abi valla bmw diye birakacaktim 1 serisi diye gaza geldim guzel viraja girdi ama 110 160 arasi gecemedi degisik geldi ya bir kerede ben gecim birini vallahi
Çok insan gördüm dizel araç kullanmayı bilmiyor. Devir çevirirken maks. 4 bin devire geldiğinde üst vitese geçmesi gerekirken redline'a kadar çeviriyor. Yani nereden baksan 1500 d/d güç almadan vakit kaybederek devir çeviriyor. Tabii bununla beraber en büyük etken aracın 1425 kg olması.

Çok insan gördüm dizel araç kullanmayı bilmiyor. Devir çevirirken maks. 4 bin devire geldiğinde üst vitese geçmesi gerekirken redline'a kadar çeviriyor. Yani nereden baksan 1500 d/d güç almadan vakit kaybederek devir çeviriyor. Tabii bununla beraber en büyük etken aracın 1425 kg olması.
Abi valla eleman tecrubeli gibi geldi bana 120 den asagi viraja girmedi 3 araba boyu fark atmadimda hep onde gittim 0 100 de gecer belki beni ama ne bilim benim bir arabayi gecmem ilgincime geldi vallahi :D

Abi valla eleman tecrubeli gibi geldi bana 120 den asagi viraja girmedi 3 araba boyu fark atmadimda hep onde gittim 0 100 de gecer belki beni ama ne bilim benim bir arabayi gecmem ilgincime geldi vallahi :D
Bilemedim vallahi hocam :D Ama dediğim gibi o motorun değerlerine göre otomobil ağır. O motorlu bir aracın maksimum 1300 kg olması gerekiyor. Benim aracımın da bir 43 kg fazlalığı var o motor için mesela :D

XXMOoj.jpg

Senin transport tycoon da oynamışlığın vardır açıkcası prince of persia dan daha çok severim. Sid meier ın railroads dışında hala o oyuna yaklaşanı bulabilmiş değilim bulan varsa söylesin çünkü simcity4 de bile taşımacılık kasmak gibi fanteziye giriyorum :D
Hiç oynamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...