Adamlar sefer koymuş be
Valla abi afet bir yana millete de eğlence çıktı
Eğlenmezlerse cinnet geçirip birbirini vuracak millet. Öyle fena ortalık.Valla abi afet bir yana millete de eğlence çıktı
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1805155166165467&id=273354499345549
Senin transport tycoon da oynamışlığın vardır açıkcası prince of persia dan daha çok severim. Sid meier ın railroads dışında hala o oyuna yaklaşanı bulabilmiş değilim bulan varsa söylesin çünkü simcity4 de bile taşımacılık kasmak gibi fanteziye giriyorumCadillacs & Dinosaurs. Bilirim ama oynamadım hiç. Benim bilgisayarım atarim yoktu, arkadaşlarda da o oyun yoktu Ama Prince of Persia'yı, Wolf 3D yi iyi bilirim Altınnal atari salonunda da Volfied'ı az bitirmedim
Maalesef kitap okuma alışkanlığı olan bir insan değilim ancak bu adamda ayrı bir şey var İnternette biraz bakındım kitapları hakkında çok olumlu yorumlar hatta kitaplarının üzerinde dünyada ilk kez bir kitabın iade garantisi var yazıyorSürekli ahmet şerif izgörenin videolarını görür oldum... bende bitane atıp kaçayım. Paylaşıldımı burda bilmiyorum fakat seneler önce izlediğim bi video; bildiğim kadarıyla internette yayınlanan en eski söyleşisinden bir kesit...
Birde not düşmeliyim okumayan varsa 'şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır' adlı kitabını okuyunuz
Ya tutarsa hesabıValla abi afet bir yana millete de eğlence çıktı
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1805155166165467&id=273354499345549
Resmen kum gelmiş.Az önce üsküdarda çektim bunu
Ekli dosyayı görüntüle 8337
İtfaiye de gelmiş dükkanlardaki suyu boşaltıyorlar
Hatta istanbulda kalan az biraz yeşil alanı da rant için betonlarla doldurmalıyız ki sel olunca rafting bile yapabiiriz benceSel olmasını istemiyorsanız 4. hatta 5. Köprüyü yapmamız lazım.
agaagsgs bu manyakların orada ne işi var acaba
Eline sağlık şimdiden kardeşim.. Zaten mondeo'da olan olgunluğu bundan beklemek yanlış olur, neticede arada ciddi segment farkı var. Benim merak ettiğim tek şey eski kasa fiesta'ya göre malzeme kalitesi ve işçilik konusunda geliştirilme var mı ? Normalde Ford bunu ( mondeo hariç ) bugüne kadar pek yapmadı özellikle işçilik konusunda. Bu kasa eski kasasına göre bu konuda ilerleme kaydetmiş mi onu merak ettim.
@CenkGs abi yazısını yazacam ama sana şunu söyleyeyim bu arabada Mondeo'da olduğu gibi bir olgunluk ne yazıkki yok.
Abi ilk defa bir arabada yumuşak malzeme yerine işçiliği tercih ederim dedim o derece işçilik vasatında altında malzeme kalitesi ise yumuşak koymak için koymuş yani yok denmesin diye.Eline sağlık şimdiden kardeşim.. Zaten mondeo'da olan olgunluğu bundan beklemek yanlış olur, neticede arada ciddi segment farkı var. Benim merak ettiğim tek şey eski kasa fiesta'ya göre malzeme kalitesi ve işçilik konusunda geliştirilme var mı ? Normalde Ford bunu ( mondeo hariç ) bugüne kadar pek yapmadı özellikle işçilik konusunda. Bu kasa eski kasasına göre bu konuda ilerleme kaydetmiş mi onu merak ettim.
Görselde ki araç titanium donanım mı ?Abi ilk defa bir arabada yumuşak malzeme yerine işçiliği tercih ederim dedim o derece işçilik vasatında altında malzeme kalitesi ise yumuşak koymak için koymuş yani yok denmesin diye.
Zetec olması kuvvetle muhtemel. Yazacağım yazıda ayrıntılı donanımlara gireceğim.Görselde ki araç titanium donanım mı ?