Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul da Dodge Ram ile ışıklarda millete ayar veren bir reis vardı o geldi aklıma :D Hemde çift tekerdi ne kalkmıştı be 20 Tl yakmıştır :D
Yakışır.. Vallahi bazen hothatch otomobillerden bile fazla merak ediyorum, sahip olmak istiyorum şu makinelere.
Şununla benim araca böyle vursam perte çıkar, sağ çamurluktan girer sol çamurluktan çıkar o balyoz :D Tam İst trafiğine göre, isteyen vursun. Balyozun nokta kadar etki ettiği yerde diğer araçların vurmasıyla en fazla çizilir :D

Yakışır.. Vallahi bazen hothatch otomobillerden bile fazla merak ediyorum, sahip olmak istiyorum şu makinelere.
Şununla benim araca böyle vursam perte çıkar, sağ çamurluktan girer sol çamurluktan çıkar o balyoz :D Tam İst trafiğine göre, isteyen vursun. Balyozun nokta kadar etki ettiği yerde diğer araçların vurmasıyla en fazla çizilir :D
Önceki Hilux'larda arkaya ek yük opsiyonu vardı arka tampon bildiğiniz dökme demir gibiydi üzerinize afiyet çok kaput yamultmuştur :D

E-5te terör estiren hafriyat kamyonlarını durdurmak... :D
Abi hafriyat demişken ETS'de hafriyat dorsesi aldım kısa olandan yemin ediyorum beşik gibi sakın almayın düz gidilmiyor ya. Ayarlarını mı bozmuşlar güncelleme ile ne yapmışlar anlamadım düz gidemedim bir türlü :/
Normal bir araca yapmazdım sanırım telaşlanıp refüje çıkanlar çoğunlukta olacaktır :D
Valla ben havalı korna falan bile taktırabilirim :D

Abi hafriyat demişken ETS'de hafriyat dorsesi aldım kısa olandan yemin ediyorum beşik gibi sakın almayın düz gidilmiyor ya. Ayarlarını mı bozmuşlar güncelleme ile ne yapmışlar anlamadım düz gidemedim bir türlü :/

Valla ben havalı korna falan bile taktırabilirim :D
Kısa dorseyle bi acaip birşey oluyor ya. En uyuzu 55 tonluk vinç. Çekiciyi deviriyorsun, dorse de dengesiz. Daha ağırı var 61 ton lokomotif, onunla temiz temiz ağır ağır gidiyorsun, o kadar aksiyon yaşamıyorsun. Bir de ağır dorselerde dönüşlerde kilitlenebiliyor. Diferansiyel kilidi, ağır vites filan kullanarak kaydıra kaydıra kanırtarak gidiyorsun bir süre. Denedim, hasar vermiyor yüke :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...