Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru. Son motorlar direk Çin pazarına oynuyor. Deniyorlar Çin'i. Avrupa'da Almanya dışında çöker bu gidişle. Yatırımcı olsam VW ile çalışmak istemem şu aralar. :)

Bu arada ABV TOLGA ZENGİN ABV
Şu aralar bende çalışmak istemem zira zor günler geçiriyorlar ama 2 3 yıl içinde eskisi gibi bir yükselişe sahne olabilirler belli olmaz.

DEJOe8pXkAEonYJ.jpg

Bu gerçek mi? Şanzıman 140 bin lira?

DEJOe8pXkAEonYJ.jpg

Bu gerçek mi? Şanzıman 140 bin lira?
Çift kavrama şanzımanlı bir spor araçta bunun bozulacağını bilmeleri gerekirdi.Hesap edin şimdi Porsche gibi çift kavramayı okuyup hatim etmiş hatta 1990 lı yıllardan beri kullanan bir firmada böyleyse diğerlerini siz hesap edin(Yamulmuyorsam bunu keşfeden de Porsche idi). 10 sene sonra DSG-Powershift-Dualogic-EDC ayvayı yedi.Bırakın şu otomatik olayını yahu bir baskı balata değişimi maksimum en baba araçta 2-3 bin tl.

Son düzenleme:
Çift kavrama şanzımanlı bir spor araçta bunun bozulacağını bilmeleri gerekirdi.Hesap edin şimdi Porsche gibi çift kavramayı okuyup hatim etmiş hatta 1990 lı yıllardan beri kullanan bir firmada böyleyse diğerlerini siz hesap edin(Yamulmuyorsam bunu keşfeden de Porsche idi). 10 sene sonra DSG-Powershift-Dualogic-EDC ayvayı yedi.Bırakın şu otomatik olayını yahu bir baskı balata değişimi maksimum en baba araçta 2-3 bin tl.
Artık bazı arabalar 10 bakım görmeden çöpe atılsın diye üretiliyor. Benim bu forumda da belirttiğim isyanlarımın temeli buna dayanıyor.

Gayet basit ve ucuz bir çözüm ayrıca kütür kütür erik gibi geçen vitesleri ve yumuşacık debriyajları ile yeni nesil manueller tam bir harika.:p
yeni manuelleri kullamak bebek işi ya, kız arkadaşımın leonu var bbasındada transporter ikisnide sürekli kullanır rahatca, gecen hafta benim arabayı kullanmaya kalktı 2 vites değiştirmeden sonra pes etti bu ne kadar sert debriyaj, vites değiştirince şrank sesi geliyo bozukmu bu diyo, dedim bu sizin tiki leonlarınıza benzemez bilek kuvveti gerekiyor :D

yeni manuelleri kullamak bebek işi ya, kız arkadaşımın leonu var bbasındada transporter ikisnide sürekli kullanır rahatca, gecen hafta benim arabayı kullanmaya kalktı 2 vites değiştirmeden sonra pes etti bu ne kadar sert debriyaj, vites değiştirince şrank sesi geliyo bozukmu bu diyo, dedim bu sizin tiki leonlarınıza benzemez bilek kuvveti gerekiyor :D
:D:D:D

sana guiletta alalım :p

Artık bazı arabalar 10 bakım görmeden çöpe atılsın diye üretiliyor. Benim bu forumda da belirttiğim isyanlarımın temeli buna dayanıyor.
Aynen abi bence artık ortalama 3 sene 50k gibi bi kullanım sunuyorlar bize zaten bi araba 2-3 sene de makyaj sonra üstüne kasa değiştiriyo güzel güncel bi arabaya sahip olan insan zaten bi yenisi çıkınca ona yöneliyo , adamlar bize 2 senelik arabalar satıyorlar sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...