Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 cm egea hb 1.6 benzinli otomatik kullandım. Frenden ayağını çekşnce aniden fırlıyo bu kötü bişey bence ama alışınca sıkıntı olacağını sanmıyorum. İç hacim iyi arka baş ve diz mesafesi iyi. Aynalar çok iyi tabi ki kocaman arkayı falan iyi gösteriyo. Ekran iyi. Ekranın yanına not yazmışlar" ekran sabittir lütfen zorlamayın" diye:D:D çok komiğime gitti.

15 cm egea hb 1.6 benzinli otomatik kullandım. Frenden ayağını çekşnce aniden fırlıyo bu kötü bişey bence ama alışınca sıkıntı olacağını sanmıyorum. İç hacim iyi arka baş ve diz mesafesi iyi. Aynalar çok iyi tabi ki kocaman arkayı falan iyi gösteriyo. Ekran iyi. Ekranın yanına not yazmışlar" ekran sabittir lütfen zorlamayın" diye:D:D çok komiğime gitti.
İlk uzun yol testin h.o :D

15 cm ne olum :D:D:D:D

Allah rahmet eylesin. Bu kanser cidden kötü bir illet. Eski patronumun babası kanserden vefat etti, şimdiki patronumun babası da kanser. Adam bir gün turp gibi, bir gün yola zor gidiyor. Çok zor çok.
Valla ben de kanser oldum, kendime kötünün iyisi diyorum. Şansa erken teşhis oldu. 2 ameliyat geçirdim. Ona rağmen ilk ameliyattan önce yayılmalar olmuş, 2. ameliyatta alınan parçalarda tespit edildi. Ameliyatların üstüne şimdi nükleer tıp ziyaretleriyle işi kurtaracağım gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...