Birşeyi çok istersen olmaz, kısmet işlerinde hele. Çok kafana takma bence olacağı varsa olur belki bir gün biri seni bulurŞu aşk meşk karı kız meselelerinde şansımı bahtımı.....
Birşeyi çok istersen olmaz, kısmet işlerinde hele. Çok kafana takma bence olacağı varsa olur belki bir gün biri seni bulurŞu aşk meşk karı kız meselelerinde şansımı bahtımı.....
Hocam insanlar istediği zaman elinden çıkarıp tekrar alabiliyor Golf'ü. Genel kitle alırken ihtiyacım olduğunda veya kısa zaman sonra satabilirim mantığıyla alıyor, kullanırken de memnun eden bir araç nasılsa.Golf bu kadar iyi araçsa neden bu kadar çok Golf satılıyor? Satış oranıyla mı alakalı?
Edit: İkinci elden bahsediyorum.
Nolsun kız trene biletsiz binip yakalanmış para cezası yemiş. Morali bozuk olduğu için ve yağmur yağdığı için çıkmıyor.Noldu yine
Aynen öyle satış oranı ile alakalı tabi buna ek olarak insanlar hemen istediğinde ve genelde karına satabiliyor olmasida büyük etken.Golf bu kadar iyi araçsa neden bu kadar çok Golf satılıyor? Satış oranıyla mı alakalı?
Edit: İkinci elden bahsediyorum.
Yahu takma kafana bu kadar bu işleri. Bir kıza da ille sevgili olacağım diye yaklaşma sakın. Zamanla hepsi olur, yaşadığın zamanın keyfini çıkarmaya çalış. Sen yeter ki kendini geliştir, insanlarla otomobil hariç konuşacağın şeyler olsun, ağzın laf yapsın, genel kültürün geniş olsun. Zamanla seçmeye değil seçilmeye bakacaksın, yeter ki hödük olma. Gerçi paran varsa hödük olsan da olurNolsun kız trene biletsiz binip yakalanmış para cezası yemiş. Morali bozuk olduğu için ve yağmur yağdığı için çıkmıyor.
bizim dualogic sağlam 12 senelik araba. maşallah tıkır tıkır çalışıyo. Ama araba 60 hpÇift kavrama şanzımanlı bir spor araçta bunun bozulacağını bilmeleri gerekirdi.Hesap edin şimdi Porsche gibi çift kavramayı okuyup hatim etmiş hatta 1990 lı yıllardan beri kullanan bir firmada böyleyse diğerlerini siz hesap edin(Yamulmuyorsam bunu keşfeden de Porsche idi). 10 sene sonra DSG-Powershift-Dualogic-EDC ayvayı yedi.Bırakın şu otomatik olayını yahu bir baskı balata değişimi maksimum en baba araçta 2-3 bin tl.
yaşar emcemin dediği gibi
Ah bide bana sor be abi bizde bezdik ya .
Ah bide bana sor be abi bizde bezdik ya .