Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben de kanser oldum, kendime kötünün iyisi diyorum. Şansa erken teşhis oldu. 2 ameliyat geçirdim. Ona rağmen ilk ameliyattan önce yayılmalar olmuş, 2. ameliyatta alınan parçalarda tespit edildi. Ameliyatların üstüne şimdi nükleer tıp ziyaretleriyle işi kurtaracağım gibi.

nükleere karşı değiliz abi selam et seviyoruz kendilerini :p

Daha da iyi olacağsınn, kader senin hemşire birini bulmana doğru gidiyor işte bunlar hep bu yüzdennnn

Bilmem böyle arabaları ama Panamera galiba. Bizim insanlarımız farklı araç sevmez, işadamı lüks araç ikilemesini görünce araba ya BMW-Mercedes olur ya Panamera olur. Bu iç BMW-Mercedes değil, sanırım Panamera. Avrupa'da olsa Porsche'yi güzel bir tazminat bekliyor derdim ama burası Türkiye, belli olmaz.

Bilmem böyle arabaları ama Panamera galiba. Bizim insanlarımız farklı araç sevmez, işadamı lüks araç ikilemesini görünce araba ya BMW-Mercedes olur ya Panamera olur. Bu iç BMW-Mercedes değil, sanırım Panamera. Avrupa'da olsa Porsche'yi güzel bir tazminat bekliyor derdim ama burası Türkiye, belli olmaz.
olay çok büyük bir olay esasında ama adam eğer kemeri doğru taktiysa her türlü tazminat alır, ama arkadan takıp üstüne oturduysa hiç birşey olmaz malesef

Hava yastığı firması ile alakalı bu olay porsche'yi sadece dolaylı yoldan ilgilendirir. Tahminimce havayastığı Takata marka.
Tamam Ceyhun vag'a kimse dokunmayacak. YA NE DOLAYLI YOLDAN, adamın Porsche'nin içinde bizzat araba tarafından BOĞAZI KESİLİYOR. Neresi dolaylı?! Eğer doğru düzgün kemeri filan takılıysa Porsche milyon dolarlar borçlanır, bu iş yolda bırakmaya benzemez. Direk can söz konusu. Porsche sonradan tazminatının hesabını kimden sorarsa sorar. Müşteri airbag satın almıyor, araba alıyor.

@pulusoglu 'ya yüklenilmesinin sebebini anlayamıyorum:D, 1990-2010 arası her enjeksiyonlu benzinli 1.6 Atmosferik 4 ileri tork konvertörlü araç öyle yakıyor.Gayet normal bence, şu an ki atmosferiklerin çoğu LPG'li olduğundan kimseye fazla yakıyormuş gibi gelmiyor asıl marifet onları benzinde kullanabilmek.Birini savunmak ya da yermek için söylemiyorum hakikat bu.:DAma şu da var Mazda gibi bir markadan aynılık değil de marjinallik beklerdim.
Kaptanın arabası bahsettiğiniz yıl aralığının sonuna denk gelince böyle saplayıp duruyoruz. Arabanın güncel tasarımı, donanımı, kalitesi varken yakıtının güncel olmaması muazzam koz veriyor elimize. Allahaffetsin, her gün biraz daha uğraşasımız geliyor.

BMW'de de TAKATA hava yastıkları vardıi BMW hemen hepsini geri çağırıp düzgün airbaglar'ı taktı. @berkertekin 'inde dediği gibi müşteri araba satın alıyor, airbag değil.Alan kişi arabanın içinde hangi airbag var hangisi sağlam hangisi bozul bilmek zorunda değil.
Kaptanın arabası bahsettiğiniz yıl aralığının sonuna denk gelince böyle saplayıp duruyoruz. Arabanın güncel tasarımı, donanımı, kalitesi varken yakıtının güncel olmaması muazzam koz veriyor elimize. Allahaffetsin, her gün biraz daha uğraşasımız geliyor.
Aynen yıl aralığın sonuna geldiği için eleştiriye açık bir durumu var, önceki yorumumda da bahsettiğim gibi Mazda'dan marjinallik beklediğimizden oluyor, mesela normal 2010 1.6 tork konvertörlü otomatik focus-astra da aynı yakıyor ama Mazda diyince insan daha farklı düşünüyor problem de burada.

Aynen yıl aralığın sonuna geldiği için eleştiriye açık bir durumu var, önceki yorumumda da bahsettiğim gibi Mazda'dan marjinallik beklediğimizden oluyor, mesela normal 2010 1.6 tork konvertörlü otomatik focus-astra da aynı yakıyor ama Mazda diyince insan daha farklı düşünüyor problem de burada.
Şimdi şöyle bir şey daha var: Benim arabanın 0-60 hızlanması muhtemelen daha iyi. Yarısı kadar yakıyor. Tabii bunlar kaptanımı üzdükçe biz de biniyoruz tepesine. @pulusoglu yanlış mıyım?:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...