Masallah masallah yas ilerledi ama son demleri canliÇok şükür kendisi misafirlerine performansıyla sürprizler yapıp şaşırtmayı seviyor.
Masallah masallah yas ilerledi ama son demleri canliÇok şükür kendisi misafirlerine performansıyla sürprizler yapıp şaşırtmayı seviyor.
Nasil okunuyor buBende bi yarım bardak Strawberries Cream Frappucino Blended Beverage alabilirim
Valla kopyala yapıştır yaptım hayatımda StarBucks'a gitmiş değilimNasil okunuyor bu
Hatırlatırım Amerika'da Honda ve Toyota'ların karıştığı kazalarda da bu tarz acı verici hadiseler meydana gelmişti fakat davalar otomobil firmasına değil airbag firmasına açılmıştı ve bunun üzerine markalar araçları geri çağırıp airbaglarini değiştirmişti hatta davalar ve değişimler sebebi ile şu anda Takata iflas ediyor. Geri çağırım yapan markalar arasında Porsche'de vardı hatta kazaya karışan Cayenne ve Macan en çok geri çağırılan Porsche modelleri oldular. Dava açılırsa airbag üreticisi kimse o ilgilenmelidir aynı Taner Saraç'ın Linea kazasında koltuk firmasına dava açması gibi... Ayrıca kazaya karışan araç tahminimce galeri veya kişi tarafından başka bir ülkeden ithal edilmiş ve yüksek ihtimalle Kanada, Norveç gibi kuzey ulkelerinden birinden alınmış olabilir çünkü orda satılan araçlarla bizim gibi daha sıcak iklime gelen araçların benzin pompasindan tut airbaglerine kadar fark var. Ayrıca bu insan canı bu işi VAG'ı PSA'sı olmaz o kazaya karışan araç Renault olsaydı da aynı şeyi söylerdim.... Tabi siz Renault, Opel falan olsaydı olur mu canım yaaa derdiniz.Tamam Ceyhun vag'a kimse dokunmayacak. YA NE DOLAYLI YOLDAN, adamın Porsche'nin içinde bizzat araba tarafından BOĞAZI KESİLİYOR. Neresi dolaylı?! Eğer doğru düzgün kemeri filan takılıysa Porsche milyon dolarlar borçlanır, bu iş yolda bırakmaya benzemez. Direk can söz konusu. Porsche sonradan tazminatının hesabını kimden sorarsa sorar. Müşteri airbag satın almıyor, araba alıyor.
İş bitmemişMasallah masallah yas ilerledi ama son demleri canli
İyide güzel abicim canım abicim ben VAG falan demedim ki?????????????????????????????olm hava yastığını ben mi koydum porsche koymuş işte bırak vagını magını
Bu olaylarda da parça kopması mı olmuş?Açılmıyor falan diye biliyordum benHatırlatırım Amerika'da Honda ve Toyota'ların karıştığı kazalarda da bu tarz acı verici hadiseler meydana gelmişti fakat davalar otomobil firmasına değil airbag firmasına açılmıştı ve bunun üzerine markalar araçları geri çağırıp airbaglarini değiştirmişti hatta davalar ve değişimler sebebi ile şu anda Takata iflas ediyor. Geri çağırım yapan markalar arasında Porsche'de vardı hatta kazaya karışan Cayenne ve Macan en çok geri çağırılan Porsche modelleri oldular. Dava açılırsa airbag üreticisi kimse o ilgilenmelidir aynı Taner Saraç'ın Linea kazasında koltuk firmasına dava açması gibi... Ayrıca kazaya karışan araç tahminimce galeri veya kişi tarafından başka bir ülkeden ithal edilmiş ve yüksek ihtimalle Kanada, Norveç gibi kuzey ulkelerinden birinden alınmış olabilir çünkü orda satılan araçlarla bizim gibi daha sıcak iklime gelen araçların benzin pompasindan tut airbaglerine kadar fark var. Ayrıca bu insan canı bu işi VAG'ı PSA'sı olmaz o kazaya karışan araç Renault olsaydı da aynı şeyi söylerdim.... Tabi siz Renault, Opel falan olsaydı olur mu canım yaaa derdiniz.
Ceyhun şu yorumunun üzerine tamamen gözümde ciddiyetini yitirdin. Motoru şanzımanı yürüyeni konuşur tartışırız ama ortada cana kast eden bir mal varken böyle saçma sapan marka savunması yapıyorsun, bir de üstüne "siz Renault, Opel falan" gibi sığ seviyeye getirip sıvıyorsun. Allah ıslah etsin seni. Yazık.Hatırlatırım Amerika'da Honda ve Toyota'ların karıştığı kazalarda da bu tarz acı verici hadiseler meydana gelmişti fakat davalar otomobil firmasına değil airbag firmasına açılmıştı ve bunun üzerine markalar araçları geri çağırıp airbaglarini değiştirmişti hatta davalar ve değişimler sebebi ile şu anda Takata iflas ediyor. Geri çağırım yapan markalar arasında Porsche'de vardı hatta kazaya karışan Cayenne ve Macan en çok geri çağırılan Porsche modelleri oldular. Dava açılırsa airbag üreticisi kimse o ilgilenmelidir aynı Taner Saraç'ın Linea kazasında koltuk firmasına dava açması gibi... Ayrıca kazaya karışan araç tahminimce galeri veya kişi tarafından başka bir ülkeden ithal edilmiş ve yüksek ihtimalle Kanada, Norveç gibi kuzey ulkelerinden birinden alınmış olabilir çünkü orda satılan araçlarla bizim gibi daha sıcak iklime gelen araçların benzin pompasindan tut airbaglerine kadar fark var. Ayrıca bu insan canı bu işi VAG'ı PSA'sı olmaz o kazaya karışan araç Renault olsaydı da aynı şeyi söylerdim.... Tabi siz Renault, Opel falan olsaydı olur mu canım yaaa derdiniz.
Toyota veya Honda'da parça kopması olmuştu.Bu olaylarda da parça kopması mı olmuş?Açılmıyor falan diye biliyordum ben
Esas konuyu siz sığ bir tarafa cekiyosunuz. Ben VAG falan demedigim halde demisim gibi davraniyosunuz. Bugün bu olay başka bir premium şahıs ithali bir araçta olsa yine aynısını derim. Asıl sizlere yazık gözünüzü nefret bürümüş...Ceyhun şu yorumunun üzerine tamamen gözümde ciddiyetini yitirdin. Motoru şanzımanı yürüyeni konuşur tartışırız ama ortada cana kast eden bir mal varken böyle saçma sapan marka savunması yapıyorsun, bir de üstüne "siz Renault, Opel falan" gibi sığ seviyeye getirip sıvıyorsun. Allah ıslah etsin seni. Yazık.
Aferin Ceyhun aferin. Böyle devam et sen. Aferin.Esas konuyu siz sığ bir tarafa cekiyosunuz. Ben VAG falan demedigim halde demisim gibi davraniyosunuz. Bugün bu olay başka bir premium şahıs ithali bir araçta olsa yine aynısını derim. Asıl sizlere yazık gözünüzü nefret bürümüş...
Nerde nerdee? Dokhtor geleyim desem navigasyona yazamayacağım yerlerdesin.
Mazda dizellerinde sıkıştırma oranını düşürüyor.Bu da az torkun yanında atmosferik motor gibi her devirde canlılık için yapılıyor.Bir gün kullanma şansın olursa 1.5 dizel 3 yada cx3 kullandığında abi farkedersin.Durmadan tork alıyorsun baya baya 270 nm torklu benzinli kullanıyor hissi oluşuyor.Normal bir 2.0 dizele de razıyım ben
Güzel bir olaymış. İnşaallah bunu daha yüksek torklu motorlarda da başarabilirler. Ben de mazda 3 kullanmak istiyorum ama malum doğru düzgün servisi bile bulunmuyor. Onu bulsan da test aracı olmayabiliyor. Bakalım kısmet.Mazda dizellerinde sıkıştırma oranını düşürüyor.Bu da az torkun yanında atmosferik motor gibi her devirde canlılık için yapılıyor.Bir gün kullanma şansın olursa 1.5 dizel bir 3 yada cx3 abi farkedersin.Durmadan tork alıyorsun baya baya 270 nm torklu benzinli kullanıyor hissi oluşuyor.
Mazda dizellerinde sıkıştırma oranını düşürüyor.Bu da az torkun yanında atmosferik motor gibi her devirde canlılık için yapılıyor.Bir gün kullanma şansın olursa 1.5 dizel bir 3 yada cx3 abi farkedersin.Durmadan tork alıyorsun baya baya 270 nm torklu benzinli kullanıyor hissi oluşuyor.
Güzel bir olaymış. İnşaallah bunu daha yüksek torklu motorlarda da başarabilirler. Ben de mazda 3 kullanmak istiyorum ama malum doğru düzgün servisi bile bulunmuyor. Onu bulsan da test aracı olmayabiliyor. Bakalım kısmet.
Mazdaaağ yavaşşş ciğerimi söktünn.Farklı şeyler deniyorlar herkes sevmeli kaygısı yok adamların.Seven alır biner farklılık amaçları░░░░░░░░████░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░███░██░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░██░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░██░░░██░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░██░░░███░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░██░░░░██░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░██░░░░░███░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░██░░░░░░██░░░░░░░░░░
░░░░░███████░░░░░░░██░░░░░░░░░
░░█████░░░░░░░░░░░░░░███░██░░░
░██░░░░░████░░░░░░░░░░██████░░
░██░░████░░███░░░░░░░░░░░░░██░
░██░░░░░░░░███░░░░░░░░░░░░░██░
░░██████████░███░░░░░░░░░░░██░
░░██░░░░░░░░████░░░░░░░░░░░██░
░░███████████░░██░░░░░░░░░░██░
░░░░██░░░░░░░████░░░░░██████░░
░░░░██████████░██░░░░███░██░░░
░░░░░░░██░░░░░████░███░░░░░░░░
░░░░░░░█████████████░░░░░░
Arkadaşımda CX-3 vardı az pattes etmediler bizi
Aynen öyle kaldı ki yeni CX-5'de olan 2.0 165hp gücündeki motor yapılan testlere göre hem az yakıyor hemde gayet yürüyor.Mazdaaağ yavaşşş ciğerimi söktünn.Farklı şeyler deniyorlar herkes sevmeli kaygısı yok adamların.Seven alır biner farklılık amaçları
Vergiler düşsün hoplaya zıplaya almayanı.... Mazda'nin iç mekanı bana Audi'lerde hisstettigim lüks havayı verebilen nadir iç mekanlardan.Bir gün herkes mazda sahibi olacak