Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arteonun sürüşü daha önemli bence D segmentine spor model olark sunuldu sonuçta.O yorumlar daha değerli olur Arteon hakkında.Kodiaq 9,5 fena değil aslında 4 çeker 1700 kg civarı olmalı ağırlığı.Kodiaq ı test etmek istiyorum ben de çok.Merak ediyorum başarılı bir model gibi dışarıdan bakınca.

Diz mesafesi ne kadar?
Boyum 180 kendi ideal sürüş pozisyonumda (genelde atak pozisyon benim ideal surus pozisyonum) Superb ile başabaş hatta bir çıt daha iyiydi.

Belirtmeyi unuttum kodiaq eylüle kadar yok ve satan adam ambition paketin üstüne çıkmaya gerek yok dedi. :) 1.4 tsi 150 bg 4x4 ambition kodiaq içinde 124k fiyat aldım ama araba olmadığı için satamıyorlar ve bu fiyat euro kuruna göre artar büyük olasılık
Şeyi sorucam bir de böyle hissedersin ya hızlanırken ya da gaza oturduğunda.Şöyle bir motora yük binmiş hissettirir.Sesi boğulur tepkisi ince bir titrek olur bunu hissettin mi? 1800 kg bir arabaya ancak 2.0 dizel ünite ya da 2.0 benzin ünite yeter ya da sağlıklı olur diye düşünüyorum.Sen ne düşünüyorsun?

Kodiaq 9,5 fena değil aslında 4 çeker 1700 kg civarı olmalı ağırlığı.Kodiaq ı test etmek istiyorum ben de çok.Merak ediyorum başarılı bir model gibi dışarıdan bakınca.
1587 kiloymuş. Kodiaq için bir tek konforu kaldı test etmediğim onunla birlikte başarılı diyebilirim ama şimdillik araba gayet alınası. Seat,skoda,vw galerisinin sahibi passat,superb,arteon almayıp kodiaq almış daha ne olsun.

Şeyi sorucam bir de böyle hissedersin ya hızlanırken ya da gaza oturduğunda.Şöyle bir motora yük binmiş hissettirir.Sesi boğulur tepkisi ince bir titrek olur bunu hissettin mi? 1800 kg bir arabaya ancak 2.0 dizel ünite ya da 2.0 benzin ünite yeter ya da sağlıklı olur diye düşünüyorum.Sen ne düşünüyorsun?

İşte 170 den sonra dediğin duruma geliyor bide 1580 kilo 1800 değil ne yaptın sen :D

1587 kiloymuş. Kodiaq için bir tek konforu kaldı test etmediğim onunla birlikte başarılı diyebilirim ama şimdillik araba gayet alınası. Seat,skoda,vw galerisinin sahibi passat,superb,arteon almayıp kodiaq almış daha ne olsun.
Tamam tamam ben karıştırmışım benzin tv de 4x4 e 1800 demişti diye hatırlıyorum 1625 kg mış

Arteonun sürüşü haricinde bir şey diyemem ama iç mekan da anladıgım kadarıyla bir kaç eksiklik ve passatla aynı olmasından dolayı iyi bir intibah bırakmadı bende
ben gider passat alırım iç mekan açısından çünkü bana göre ön konsol passatla özdeşleşti

Arteonun sürüşü haricinde bir şey diyemem ama iç mekan da anladıgım kadarıyla bir kaç eksiklik ve passatla aynı olmasından dolayı iyi bir intibah bırakmadı bende
ben gider passat alırım iç mekan açısından çünkü bana göre ön konsol passatla özdeşleşti

Aynı sorun cc de de vardı keşke azıcık değişselerdi iç mekanı. O kadar para veriyorum kendimi biraz özel hissetmek isterim. Bu dediklerim a5,4 serisi ve c coupe içinde geçerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...