Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazda dizellerinde sıkıştırma oranını düşürüyor.Bu da az torkun yanında atmosferik motor gibi her devirde canlılık için yapılıyor.Bir gün kullanma şansın olursa 1.5 dizel 3 yada cx3 kullandığında abi farkedersin.Durmadan tork alıyorsun baya baya 270 nm torklu benzinli kullanıyor hissi oluşuyor.
Sıkıstirma orani dusuyor derken 14 e 1 kullanmiyorlarmi bildigim kadariyla f1 teknolojisini bineklere bu sekilde uygulayan tek marka mazda

şu porsche boyun kesen airbag olayı ise şu TAKATA(japon şirket) 2014-2016 arası üretilen 42 milyon araca hava yastığı vermiş.Bunların %4 ünde belli bir seri nolu aynı bant üretimi hava yastıklarında metal bir parça da yerimden sökülüp yastıkla geliyor.Amerika piyasasına sunulan araçlarda tespit ediliyor bu.Toyoya ve Honda Haziran ayında geri çağırmış ardından diğer kullanan firmalar çağırmışlar.Vag ın tespit ettiği kendi araçlarını arayarak çağırdığı yazılmış haberde.Sanırım bu porsche un sahibi ya da ruhsat sahivi ya da başka bir muhattabı dikkate almamış

şu porsche boyun kesen airbag olayı ise şu TAKATA(japon şirket) 2014-2016 arası üretilen 42 milyon araca hava yastığı vermiş.Bunların %4 ünde belli bir seri nolu aynı bant üretimi hava yastıklarında metal bir parça da yerimden sökülüp yastıkla geliyor.Amerika piyasasına sunulan araçlarda tespit ediliyor bu.Toyoya ve Honda Haziran ayında geri çağırmış ardından diğer kullanan firmalar çağırmışlar.Vag ın tespit ettiği kendi araçlarını arayarak çağırdığı yazılmış haberde.Sanırım bu porsche un sahibi ya da ruhsat sahivi ya da başka bir muhattabı dikkate almamış
@berkertekin itiraz edemeyebilir adam bu sekilde biz cagirdik siz takmadiniz derse nolcak

IMG_9796.JPG
Okul gibi okul be:D

Arteonu merak ediyorum bir de kodiaq 1.4 tsi performansını?:)
Arteon nasıl genel olarak?:)
Arteon u kullanmadım ama 290k fiyatı vardı (2.0 tdi 150bg elegance) ve elektrikli koltuk ve passah highline da olan 3. bölge klima yoktu. Sanki passat fastback ya da hatchback deseler olurmuş içinde diz mesafesi,döşemeler ve kaplamalar dışında çok bir fark yok. Superb yumuşak olan vitesin etrafındaki yer arteon da baya bildiğin plastikti videosunu da çektim özelden atabilirim. Passat ile aradaki farkı vermeye değer mi dersen her şeyi sürüşü belirler onu da bilmiyorum.

Skoda daki satıcı bizim arkadaşlarla kurduğumuz sitenin takipçisi çıktı ondan dolayı uzun uzun kullandım ve sohbette ettim ve araba aynı zamanda seat-skoda-vw galerisinin sahibinin aracıymış. Malatya da karma 9.5 ile geziyor. Motor 170 lere kadar gayet iyi sonra birazcık boğulmaya başlıyor. Ama tutuş ve yalıtımı çok beğendim. 160 ile virajlara girdiğim oldu 4 çekerin yardımıyla gayet iyi tutuyor. Rüzgar sesi de 130 civarında gelmeye başlıyor böyle devasa bir araba için gayet iyi satıcı ile konuşurken arkadan sesimiz yankı yapıyordu o biraz beni rahatsız etti.

Son düzenleme:
Direksiyon simidi hiç güzel degil bana göre farklı olabilirdi
İçi de biraz daha güzel olabilirdi
Kesinlikle katılıyorum. Direksiyon R-Line paket ile birlikte daha hoş oluyor ayrıca gecen sene aralık gibi iç mekânın fotosu sizdiginda bu aynı passat umarım faklı olur demiştim ama ne yazıkki olmadi. Içi çok dışa farklı olsaydı çok iyi olurdu.

Arteon u kullanmadım ama 290k fiyatı vardı (2.0 tdi 150bg elegance) ve elektrikli koltuk ve passah highline da olan 3. bölge klima yoktu. Sanki passat fastback ya da hatchback deseler olurmuş içinde diz mesafesi,döşemeler ve kaplamalar dışında çok bir fark yok. Superb yumuşak olan vitesin etrafındaki yer arteon da baya bildiğin plastikti videosunu da çektim özelden atabilirim. Passat ile aradaki farkı vermeye değer mi dersen her şeyi sürüşü belirler onu da bilmiyorum.

Skoda daki satıcı bizim arkadaşlarla kurduğumuz sitenin takipçisi çıktı ondan dolayı uzun uzun kullandım ve sohbette ettim ve araba aynı zamanda seat-skoda-vw galerisinin sahibinin aracıymış. Malatya da karma 9.5 ile geziyor. Motor 170 lere kadar gayet iyi sonra birazcık boğulmaya başlıyor. Ama tutuş ve yalıtımı çok beğendim. 160 ile virajlara girdiğim oldu 4 çekerin yardımıyla gayet iyi tutuyor. Rüzgar sesi de 130 civarında gelmeye başlıyor böyle devasa bir araba için gayet iyi satıcı ile konuşurken arkadan sesimiz yankı yapıyordu o biraz beni rahatsız etti.

Belirtmeyi unuttum kodiaq eylüle kadar yok ve satan adam ambition paketin üstüne çıkmaya gerek yok dedi. :) 1.4 tsi 150 bg 4x4 ambition kodiaq içinde 124k fiyat aldım ama araba olmadığı için satamıyorlar ve bu fiyat euro kuruna göre artar büyük olasılık

Arteonun sürüşü daha önemli bence D segmentine spor model olark sunuldu sonuçta.O yorumlar daha değerli olur Arteon hakkında.Kodiaq 9,5 fena değil aslında 4 çeker 1700 kg civarı olmalı ağırlığı.Kodiaq ı test etmek istiyorum ben de çok.Merak ediyorum başarılı bir model gibi dışarıdan bakınca.
Onun yazısı bende haaa 240'lik ile yapacaz bişiler. İçi aynı Passat ama diz mesafesi çığır açmış .
Diz mesafesi ne kadar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...