Arteon u kullanmadım ama 290k fiyatı vardı (2.0 tdi 150bg elegance) ve elektrikli koltuk ve passah highline da olan 3. bölge klima yoktu. Sanki passat fastback ya da hatchback deseler olurmuş içinde diz mesafesi,döşemeler ve kaplamalar dışında çok bir fark yok. Superb yumuşak olan vitesin etrafındaki yer arteon da baya bildiğin plastikti videosunu da çektim özelden atabilirim. Passat ile aradaki farkı vermeye değer mi dersen her şeyi sürüşü belirler onu da bilmiyorum.
Skoda daki satıcı bizim arkadaşlarla kurduğumuz sitenin takipçisi çıktı ondan dolayı uzun uzun kullandım ve sohbette ettim ve araba aynı zamanda seat-skoda-vw galerisinin sahibinin aracıymış. Malatya da karma 9.5 ile geziyor. Motor 170 lere kadar gayet iyi sonra birazcık boğulmaya başlıyor. Ama tutuş ve yalıtımı çok beğendim. 160 ile virajlara girdiğim oldu 4 çekerin yardımıyla gayet iyi tutuyor. Rüzgar sesi de 130 civarında gelmeye başlıyor böyle devasa bir araba için gayet iyi satıcı ile konuşurken arkadan sesimiz yankı yapıyordu o biraz beni rahatsız etti.