AASASASA filme bak bu ne lenKıyamam kullan lan tabi.Olum resmen gözümde bu kız olayları ehliyetsizlik vag severlik derken sezerciğe döndün(
-Çok mu tatlı?
-Bir gün ben de yicem
AASASASA filme bak bu ne lenKıyamam kullan lan tabi.Olum resmen gözümde bu kız olayları ehliyetsizlik vag severlik derken sezerciğe döndün(
-Çok mu tatlı?
-Bir gün ben de yicem
Arkadaş ortamın güzelse sıkılmazsın. Ama gezeyim tozayım, her gün bir yerlere gideyim gibi fikirlerin varsa o konuda biraz kısırdır. Küçük bir yer ve öğrencilerin gittiği / gidebildiği yerler oldukça sınırlıdır. Küçük bir yer olmasına rağmen pahalı sayılabilir. Öğrenci mekanlarında uygun fiyatlandırma yapılıyor ama dediğim gibi bu mekanların sayısı az. Zonguldak'ın yerlilerinden serserisi boldur, öğrencilerin olduğu zamanlar ' üst kapı ' diye tabir ettiğimiz yerde bolca cirit atarlar. Ulaşım olarak mesafeler birbirine yakındır. Üniversite - Avm - Merkez çarşı gibi öğrencilerin gidebileceği yerler yürüme mesafesinde fazla uzak değildir fakat yokuşu falan bol olduğu için yürümek yorucudur. Kısacası; zonguldak'a gelip de çok eğlendim, çok keyifli ve neşeli bir yer diyeni ben pek duymadım. Bunlar genelde istisna oluyor. Arkadaş ortamın iyiyse iyi vakit geçirirsin ama arkadaştan yana pek şanslı değilsen sıkılırsın burada.
Abi 3, A4 ve C serisinin coupe versiyonlarının iç tasarımı neden değişmeli ki? Adam sedanların tek kapısını yapıyor baktığın zaman, içinin aynı olması çok normal değil mi?a5,4 serisi ve c coupe
Esas konuyu siz sığ bir tarafa cekiyosunuz. Ben VAG falan demedigim halde demisim gibi davraniyosunuz. Bugün bu olay başka bir premium şahıs ithali bir araçta olsa yine aynısını derim. Asıl sizlere yazık gözünüzü nefret bürümüş...
4 Serisi 3 Serisinin fastback hali, A5 Sportback A4'ün fastback hali, Arteon ise Passat'ın fastback hali. Bence değişik olması lazım tamam kötü değil ama insan farklılık istiyor özellikle BMW ve VW'de.Abi 3, A4 ve C serisinin coupe versiyonlarının iç tasarımı neden değişmeli ki? Adam sedanların tek kapısını yapıyor baktığın zaman, içinin aynı olması çok normal değil mi?
Amin cumelimize doğru bildiğim yolda her zaman ilerleyeceğim... Yanlis yaptigim zaman zaten özür diliyorum ve daha dikkatli olmaya çalışıyorum.ceyhun sen harbiden akıllanmazsın. Allah yolunu bahtını açık etsin.
şştt dokunmayın benim ceyhunumaKıyamam kullan lan tabi.Olum resmen gözümde bu kız olayları ehliyetsizlik vag severlik derken sezerciğe döndün(
-Çok mu tatlı?
-Bir gün ben de yicem
Her marka oyle ne mazda 3 ne golf ne a3 ne 1 serisi ne a serisi leon civic vs c segmenti maks hak ederi 60 utanmadan 140 lara ciktilar
Böyle insanlara mustahak bende bulsam soyle halki bende vururumAslında adamlar aşağı yukarı senin dediğin rakamlara sokuyorlar arabayı ülkeye, ama hükümetimiz sağolsun!!! Sanki yerel markamız var da onu desteklemek için yapıyormuşcasına ithal araçlara vergiyi bindirdikçe bindiriyor
Ben boşuna mı bu kadar uğraştım, Gürcistan dan araba getirdim !!!
E illaki...
İstanbulda olaydım öğrenirdik arabanın seceresini. Geçmiş olsun.
Ona da şükür.iyi bari hayati tehlikesi yokmuş....
Niye işte ben de onu soruyorum? A3 ile A3 sedanın içi aynı olunca problem yok da sedan arabanın coupesinin içi aynı olunca mı problem?4 Serisi 3 Serisinin fastback hali, A5 Sportback A4'ün fastback hali, Arteon ise Passat'ın fastback hali. Bence değişik olması lazım tamam kötü değil ama insan farklılık istiyor özellikle BMW ve VW'de.
iyi bari hayati tehlikesi yokmuş....
Ona da şükür.