Yokuş aşlağı + yazılım + dsg 7. Vites uzun oranı
Yokuş aşlağı + yazılım + dsg 7. Vites uzun oranı
Uygulama yok knk bende iskenderin uygulaması dimiUygulamadan atarsan kendi küçültüyor atarken
Yazılım diyicem de bu kadar olması için Windows falan yüklemek lazım heralde 110 beygirlik motorla 249 nasıl yapıyorlar hakikaten ?
Öyle bir rampa bulamda bende basam knk bakim kamyonet kaç görcek bizim 6da uzunBaşka forumda stok Octavia ile adam 240 görüyordu yokuş aşşağı. Yokuş aşşağı olabiliyor böyle şeyler hayrete düşmrye gerek yok yani
Yokuş varsa görür biz Samarayla 180 i geçiyorduk yokuş aşşaaÖyle bir rampa bulamda bende basam knk bakim kamyonet kaç görcek bizim 6da uzun
Demek babanın BMW'si var 20D mi?Yokuş varsa görür biz Samarayla 180 i geçiyorduk yokuş aşşaa
Aynen vites topuzunu attım sana 320d manuel türkiyede yok diye 316 nın varmış ahslhskshskshssgDemek babanın BMW'si var 20D mi?
Evet, zaten tek masrafı benzinmi? Madem masrafa onca giriyorsun, ya düzgün yap yada hic yapmaİçim acıdı vallaha.Zaten 14-15 litre benzin yakıyor 16 da lpg yaksın gene fazla yakıyor
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Hem D hem manuel ulan ne yanlar he e90ların yularını sıkı tut paket olursun MazallahAynen vites topuzunu attım sana 320d manuel türkiyede yok diye 316 nın varmış ahslhskshskshssg
Adam böyle demiş ama bence yazılım vardır. Ağrı dağından aşağı mı saldınız bu nasıl bi rampa
1.6 TDI'lar top speed olarak sanılandan daha iyi birde bunun üstüne azımsanmayacak bir rampa denk geldiyse yaldır yuldur gitmesi normal. Bizim 1.6 TSI Manuel Skoda Octavia bile adapazarı otobanında rahat şekilde 210'lara çıkıyordu.Adam böyle demiş ama bence yazılım vardır. Ağrı dağından aşağı mı saldınız bu nasıl bi rampa
Ekli dosyayı görüntüle 8021
Valla iyiymiş ya ben caddy'nin ümüğünü sıktım düzde 182yi geçmedi gerçi 5 kişi+bagaj doluydu bi de aerodinami etkeni var1.6 TDI'lar top speed olarak sanılandan daha iyi birde bunun üstüne azımsanmayacak bir rampa denk geldiyse yaldır yuldur gitmesi normal. Bizim 1.6 TSI Manuel Skoda Octavia bile adapazarı otobanında rahat şekilde 210'lara çıkıyordu.
Hilux 200'de gaz kesiyor kaksjajs 6 vites 2800 devirdeValla iyiymiş ya ben caddy'nin ümüğünü sıktım düzde 182yi geçmedi gerçi 5 kişi+bagaj doluydu bi de aerodinami etkeni var
Biz boş bagaj ve iki kişi bu değere ulaştık bide Octavia boş oğlu boştu yani daha bassak yürürdü .Valla iyiymiş ya ben caddy'nin ümüğünü sıktım düzde 182yi geçmedi gerçi 5 kişi+bagaj doluydu bi de aerodinami etkeni var
Oha lan o nasıl bi vites oranı caddy 7.vites 3000 devirde 140 oluyor çok dert değil de otobanda kafa seviyorHilux 200'de gaz kesiyor kaksjajs 6 vites 2800 devirde
Yok yok bu böyle olmaz binek almak lazımBiz boş bagaj ve iki kişi bu değere ulaştık bide Octavia boş oğlu boştu yani daha bassak yürürdü .
Daha bişey yapmadım araba sw e91 oluyor aslında bayağı uzun geliyo Accentten sonraHem D hem manuel ulan ne yanlar he e90ların yularını sıkı tut paket olursun Mazallah