Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CV9Q2O0UEAAL5SW.jpg

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-benz-gle-850-brabus-tam-dolu-454617071/detay

O fiyat nedir hocam yav
Neticede buna da çamur sıçrar. İstanbul selinde bu da pert olur. :)

twitter'a falan bakıyorum herkes tudora sallıyor. DEğil tudor mourinho gelse yine bi halt olmaz çünkü başkanın dursun özbek kaptanın selçuk ve sen takımının en iyi 3 oyuncusu podolski sneijder ve brumayı gönderiyorsun

valla taraftarın öfkesi kendi topcusuna, ödül verilmesi lazım :)))

maç sonu rakip futbolcu ve teknik heyet tribünlere çağrılıp alkışlandı :)
Tüm GS'lilere sabır dilerim. Yıllarca tüpçüye sabretmiş BJK'li olarak çok iyi anlıyorum bu kombine çöküşleri. Zamanında 8M €'ya Tabata'yı almış bir takımın taraftarıyım. Bugünleriniz geçecek merak etmeyin.

Tüm GS'lilere sabır dilerim. Yıllarca tüpçüye sabretmiş BJK'li olarak çok iyi anlıyorum bu kombine çöküşleri. Zamanında 8M €'ya Tabata'yı almış bir takımın taraftarıyım. Bugünleriniz geçecek merak etmeyin.

he ya aynı dönemde köybaşı da 6,5a gelmişti sanırsam hatırlıyom o günleri, ev arkadasım duvarları tekmeliyodu

Şu 3 kuruşluk topçuları alacağım diye Bruma'yı, Sneijder'i ( maaşından dolayı ) sattılar. Podolski'yi yaşından dolayı gönderdiler ama 32 yaşında Gomis aldılar, üstelik mevzu yaşsa Selçuk kaç yaşında ? Mevzu paraysa eğer Gomis, Belhanda, Maicon v.s toplasan bir Podolski bir Sneijder etmez. Etmediği gibi bunların toplam maaşı, bonservisi gönderilen oyuncuların maliyetinden fazla. Çok fazla küfür edeceğim ama ban yerim. Böyle yönetimin ben ta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...