Men oldular zaten bu saatten sonra seneye de gitmesinler ceza alıp. Böyle takım mı olur ? Otursunlar kendi liglerinde oynasınlar.O degil de taraftar sakin olmazsa BJK gibi GS de ceza alir, avrupadan men ederler, zaten bahane ariyorlar !!!
Men oldular zaten bu saatten sonra seneye de gitmesinler ceza alıp. Böyle takım mı olur ? Otursunlar kendi liglerinde oynasınlar.O degil de taraftar sakin olmazsa BJK gibi GS de ceza alir, avrupadan men ederler, zaten bahane ariyorlar !!!
Neticede buna da çamur sıçrar. İstanbul selinde bu da pert olur.
Şnorkel şart abi Attırırız bi taneNeticede buna da çamur sıçrar. İstanbul selinde bu da pert olur.
Tabii dönemine göre değerlendirmek lazım. Eski araba, yaprak yaylarla konfor beklememek gerek. Ama yol tutuşu iyidir, arkadan itiş keyiflidirPeki yol tutuş ve konfor dengesi nasıldır
Ben almam böyle araç olm. Gittiğim yerde kesin merdivenlere bile çıkarttırırım. Benim arabayla bile 3-4 saat kaldığım bayram trafiğinde pick-up'ların rotasında kaldırıma çıkarıp gitmişliğim var. Onunla direk arabaların üstünden giderim.
Sinan Koçun bir sözü vardırTabii dönemine göre değerlendirmek lazım. Eski araba, yaprak yaylarla konfor beklememek gerek. Ama yol tutuşu iyidir, arkadan itiş keyiflidir
Temsili sen abi o zamanBen almam böyle araç olm. Gittiğim yerde kesin merdivenlere bile çıkarttırırım. Benim arabayla bile 3-4 saat kaldığım bayram trafiğinde pick-up'ların rotasında kaldırıma çıkarıp gitmişliğim var. Onunla direk arabaların üstünden giderim.
Tam olarak öyleTemsili sen abi o zaman
Sedancıların gözü yaşlıTam olarak öyle
- Neden oradan gidiyorsun?
+ ÇÜNKÜ GİDEBİLİYORUM
O degil de taraftar sakin olmazsa BJK gibi GS de ceza alir, avrupadan men ederler, zaten bahane ariyorlar !!!
Uygun fiyatlı bir araç olsa var ya Türkiye'deki trafikte katliam yaşanır. Düşünemiyorum
Tüm GS'lilere sabır dilerim. Yıllarca tüpçüye sabretmiş BJK'li olarak çok iyi anlıyorum bu kombine çöküşleri. Zamanında 8M €'ya Tabata'yı almış bir takımın taraftarıyım. Bugünleriniz geçecek merak etmeyin.valla taraftarın öfkesi kendi topcusuna, ödül verilmesi lazım ))
maç sonu rakip futbolcu ve teknik heyet tribünlere çağrılıp alkışlandı
Tüm GS'lilere sabır dilerim. Yıllarca tüpçüye sabretmiş BJK'li olarak çok iyi anlıyorum bu kombine çöküşleri. Zamanında 8M €'ya Tabata'yı almış bir takımın taraftarıyım. Bugünleriniz geçecek merak etmeyin.