Yav kendinden kaç yaş büyük adama hitap ediş şekline bak, valla en uyuz olduğum şeydir.
Muratabigf'yi severim ben ya .
Ben sevmiyorumMuratabigf'yi severim ben ya .
Eleman biraz itici olsa da ne var bu videoda ben anlamadım valla. Şimdi doğruya doğru otopark 'ın ünlülerle çektiği videolardan daha iyi olmuş bence.
Video eski video hocam kanalinda da mevcut yeniden paylaşmış.Eleman biraz itici olsa da ne var bu videoda ben anlamadım valla. Şimdi doğruya doğru otopark 'ın ünlülerle çektiği videolardan daha iyi olmuş bence.
Hayırlı olsun hacım tekerine taş değmesinHepinize sa arkadaşlar.Artık 2 tekerle pedallıycaz Kron wsx 450 aldım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun canımHepinize sa arkadaşlar.Artık 2 tekerle pedallıycaz Kron wsx 450 aldım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu galeri benim arkadaşım abisinin haa valla değişik adamlar bu fiyatı isterler onlardan beklerim ama iyi çocuktur .
Belli oluyor canım fiyattanBu galeri benim arkadaşım abisinin haa valla değişik adamlar bu fiyatı isterler onlardan beklerim ama iyi çocuktur .
Tum GS lilere gecmis olsun, Muslera nin yaptigi penalti sonrasi, rakip 1-0 one gecti.Bu takımdan bir cacık olmaz net !!
Hocam sardıralım sana bi DiscoveryJantlar filo spec
ama araba on numara
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ury-borusan-7kisilik-20j-aero-447948471/detay
SardıralımHocam sardıralım sana bi Discovery
O degil de taraftar sakin olmazsa BJK gibi GS de ceza alir, avrupadan men ederler, zaten bahane ariyorlar !!!Bunların alayının ben ta... Sinan, Yasin, Carole, Ahmet, Selçuk bu takımda ama Sneijder, Podolski, Bruma'yı sattılar. Alayının ben ...