Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye işte ben de onu soruyorum? A3 ile A3 sedanın içi aynı olunca problem yok da sedan arabanın coupesinin içi aynı olunca mı problem?
Yalnız şöyle bir nüans var. Bu aracın adı eskisi gibi Passat Cc olsa kimse sesini çıkarmazdı ama "artık Passat'ı arkamızda bıraktık, bu araç D ve E sınıfı arasında bir yerde" diye pazarlama stratejisi yapınca ister istemez insanlar eleştiriyor.

Abi 3, A4 ve C serisinin coupe versiyonlarının iç tasarımı neden değişmeli ki? Adam sedanların tek kapısını yapıyor baktığın zaman, içinin aynı olması çok normal değil mi?
Aslında c coupe yi bir kenara alabilirim çünkü adı üstünde c coupe ve arka tasarımı da baya farklı. Ama 4 serisi ve a5 dediğimiz arabaların 4 kapı versiyonları da var. Madem farklı bir araba o zaman birazcık daha farklı bir iç tasarım beklerim. Eminim ki burada bir çok kişi isminden dolayı 4 serisini ve A5 D sınıfının üstünde görüyor.

Edit:
Yalnız şöyle bir nüans var. Bu aracın adı eskisi gibi Passat Cc olsa kimse sesini çıkarmazdı ama "artık Passat'ı arkamızda bıraktık, bu araç D ve E sınıfı arasında bir yerde" diye pazarlama stratejisi yapınca ister istemez insanlar eleştiriyor.
Yazını daha önce görseydim keşke tam anlatmak istediğimi anlatmışsın :)

Son düzenleme:
Ben zaten Vw nezdinde konuşmadım, Arteon'un içinin aynı kalıp kalmaması beni ilgilendirmiyor pek.

Benim takıldığım nokta, A5 de 4 serisi de C coupe de sedanların 3 kapılı versiyonları. Hem isim değişikliği hem 5 kapılı modellerinin olması pazarlama stratejisi, ve işe yarayan bir pazarlama stratejisi. Ama bu içlerinin farklı olması gerektiği anlamına gelmez. Mesela 4 gran coupenin 3'e göre tek avantajı hatch bagajı olması. 4 serisi veya A5 alıp grancoupe almak bana zaten saçma geliyor.

Arkadaş ortamın güzelse sıkılmazsın. Ama gezeyim tozayım, her gün bir yerlere gideyim gibi fikirlerin varsa o konuda biraz kısırdır. Küçük bir yer ve öğrencilerin gittiği / gidebildiği yerler oldukça sınırlıdır. Küçük bir yer olmasına rağmen pahalı sayılabilir. Öğrenci mekanlarında uygun fiyatlandırma yapılıyor ama dediğim gibi bu mekanların sayısı az. Zonguldak'ın yerlilerinden serserisi boldur, öğrencilerin olduğu zamanlar ' üst kapı ' diye tabir ettiğimiz yerde bolca cirit atarlar. Ulaşım olarak mesafeler birbirine yakındır. Üniversite - Avm - Merkez çarşı gibi öğrencilerin gidebileceği yerler yürüme mesafesinde fazla uzak değildir fakat yokuşu falan bol olduğu için yürümek yorucudur. Kısacası; zonguldak'a gelip de çok eğlendim, çok keyifli ve neşeli bir yer diyeni ben pek duymadım. Bunlar genelde istisna oluyor. Arkadaş ortamın iyiyse iyi vakit geçirirsin ama arkadaştan yana pek şanslı değilsen sıkılırsın burada.
iklimi karadeniz iklimine alışkın olmayan için kötü, şehir küçük kiralar vs istanbula göre ucuz diğer şehirlere göre pahalı
Çok teşekkür ederim sağolasınız ileteyim arkadaşıma :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...