3,5lt V6 ile o ağırlık yine iyi. Adamlar kimliklerini bozmuyorlar, saygı duyuyorum.
3,5lt V6 ile o ağırlık yine iyi. Adamlar kimliklerini bozmuyorlar, saygı duyuyorum.
Yalnız şöyle bir nüans var. Bu aracın adı eskisi gibi Passat Cc olsa kimse sesini çıkarmazdı ama "artık Passat'ı arkamızda bıraktık, bu araç D ve E sınıfı arasında bir yerde" diye pazarlama stratejisi yapınca ister istemez insanlar eleştiriyor.Niye işte ben de onu soruyorum? A3 ile A3 sedanın içi aynı olunca problem yok da sedan arabanın coupesinin içi aynı olunca mı problem?
Aslında c coupe yi bir kenara alabilirim çünkü adı üstünde c coupe ve arka tasarımı da baya farklı. Ama 4 serisi ve a5 dediğimiz arabaların 4 kapı versiyonları da var. Madem farklı bir araba o zaman birazcık daha farklı bir iç tasarım beklerim. Eminim ki burada bir çok kişi isminden dolayı 4 serisini ve A5 D sınıfının üstünde görüyor.Abi 3, A4 ve C serisinin coupe versiyonlarının iç tasarımı neden değişmeli ki? Adam sedanların tek kapısını yapıyor baktığın zaman, içinin aynı olması çok normal değil mi?
Yazını daha önce görseydim keşke tam anlatmak istediğimi anlatmışsınYalnız şöyle bir nüans var. Bu aracın adı eskisi gibi Passat Cc olsa kimse sesini çıkarmazdı ama "artık Passat'ı arkamızda bıraktık, bu araç D ve E sınıfı arasında bir yerde" diye pazarlama stratejisi yapınca ister istemez insanlar eleştiriyor.
nolmusBaşkaları ne hallere düşmüş vay vay vay.. Otomobil incelemelerini bırakın bence..Abone için düşülen durumlara bak.
Stop lambasını bile polikarbonla değiştirip 500gr hafifletmişler3,5lt V6 ile o ağırlık yine iyi. Adamlar kimliklerini bozmuyorlar, saygı duyuyorum.
Ben zaten Vw nezdinde konuşmadım, Arteon'un içinin aynı kalıp kalmaması beni ilgilendirmiyor pek.Yalnız şöyle bir nüans var. Bu aracın adı eskisi gibi Passat Cc olsa kimse sesini çıkarmazdı ama "artık Passat'ı arkamızda bıraktık, bu araç D ve E sınıfı arasında bir yerde" diye pazarlama stratejisi yapınca ister istemez insanlar eleştiriyor.
Doktorum çok kararsızım ya boun pdr mi odtü psiko mu ama psikoloji okursam o işi çözelim sen de psikiyatrist olabiliyorsan jsjfkskfjSenle burda pskiyatri merkezi açalım iyi para kırılır.2 milyonluk ülkede 1 tane pskiyatri hocası var
Kop gel Hiluxla yiğidim
Bedoya oraletBende bi yarım bardak Strawberries Cream Frappucino Blended Beverage alabilirim
Arkadaş ortamın güzelse sıkılmazsın. Ama gezeyim tozayım, her gün bir yerlere gideyim gibi fikirlerin varsa o konuda biraz kısırdır. Küçük bir yer ve öğrencilerin gittiği / gidebildiği yerler oldukça sınırlıdır. Küçük bir yer olmasına rağmen pahalı sayılabilir. Öğrenci mekanlarında uygun fiyatlandırma yapılıyor ama dediğim gibi bu mekanların sayısı az. Zonguldak'ın yerlilerinden serserisi boldur, öğrencilerin olduğu zamanlar ' üst kapı ' diye tabir ettiğimiz yerde bolca cirit atarlar. Ulaşım olarak mesafeler birbirine yakındır. Üniversite - Avm - Merkez çarşı gibi öğrencilerin gidebileceği yerler yürüme mesafesinde fazla uzak değildir fakat yokuşu falan bol olduğu için yürümek yorucudur. Kısacası; zonguldak'a gelip de çok eğlendim, çok keyifli ve neşeli bir yer diyeni ben pek duymadım. Bunlar genelde istisna oluyor. Arkadaş ortamın iyiyse iyi vakit geçirirsin ama arkadaştan yana pek şanslı değilsen sıkılırsın burada.
Çok teşekkür ederim sağolasınız ileteyim arkadaşımaiklimi karadeniz iklimine alışkın olmayan için kötü, şehir küçük kiralar vs istanbula göre ucuz diğer şehirlere göre pahalı
Eyv knk güzel ezdin bana bi soğuk suDoktorum çok kararsızım ya boun pdr mi odtü psiko mu ama psikoloji okursam o işi çözelim sen de psikiyatrist olabiliyorsan jsjfkskfj
Bedoya oralet
İnceleme yapanları bir gezin. Anlarsın.nolmus
Hangisi yahu zilyon tane var .İnceleme yapanları bir gezin. Anlarsın.
Ben buldum gibiHangisi yahu zilyon tane var .
Bilemedim valla ya .Ben buldum gibi
ama söylemiyim şimdi
Karrdeşim sen iste starbucksları hiluxlarla tarayalım kapuçino furupitto kumbanto senin şeysini yesin. Bana da bi karadut bu arada :dEyv knk güzel ezdin bana bi soğuk su
İkinize de benden cool lime homesick oldum burda resmen komik komik 70-80 model fiat/dacia görmekten ağlıyacağımEyv knk güzel ezdin bana bi soğuk su
Biraz dolan youtube da anlarsınBilemedim valla ya .
Abi ordan bi kakaoKarrdeşim sen iste starbucksları hiluxlarla tarayalım kapuçino furupitto kumbanto senin şeysini yesin. Bana da bi karadut bu arada :d
Reis boşverelim şekilli şeyleri varsa bi soğuk didi o da olurİkinize de benden cool lime homesick oldum burda resmen komik komik 70-80 model fiat/dacia görmekten ağlıyacağım
İnceleme yapanları bir gezin. Anlarsın.