Sana döndüğünde bi swift alalım Taylor Taylor diye seversin..Yok be abi ya araba hem cabrio hem kırmızı ben bmw olunca şeettim yoksa artık banane kızlardan esas aşk arabalar.
Sana döndüğünde bi swift alalım Taylor Taylor diye seversin..Yok be abi ya araba hem cabrio hem kırmızı ben bmw olunca şeettim yoksa artık banane kızlardan esas aşk arabalar.
Aynen öyle maaşlara oranla ev kiralari falan az degil hemen hepsini arastirip konustum. Valla bilemiyorum ya zaman gösterecek hayırlısı neyse o olsun ama yurtdışında iş yapmak veya okumak hedeflerimden biri.Anlasilan idealist ve basarili olacak gibi gozukuyorsun. Muhtemelen ilerde yurtdisinda bi isler kovalayacak, belki yasayacak veya calisacaksin. Yasin ilerledikce dediklerimi daha iyi anlayacaksin, o yaslardayken bende kimseyi ozlemiyordum. Ama oyle zaman geliyorki, sucugu ozluyorsun, ezine peynirini ozluyorsun (bunlar orda da var dieceksin), ezan sesini bile ozluyorsun, bakkalda markette paran cikismadiginda yarin birakirsin diyen birini ariyorsun vs vs.
Kurallari bende severim ama hayat siyah beyazdan ibaret degildir, arada gri de olmalidir Bizim ulkemiz bu acidan rengarenk
( Bu arada avrupa ulkelerindeki maaslara fln aldanip cok ta heveslenmeyin, ev kiralari, vergileri vs TR den az degil bilesiniz, TR den ucuz olan tek sey belki arabadir, onun icin de deger mi? bence hayir, aksi halde Dubai de yasardim, teklif gelmisti reddettim)
Allah inandırsın o kızı beğenmiyorum ya .Sana döndüğünde bi swift alalım Taylor Taylor diye seversin..
Abi bazıları köylü falan demeye başladı basçı yine iyiAdın çıkacak basçı Yasin'e
Sen şehirli misin şimdi ? yapma knkoffff şu şarkıyı dinleyen ağır köylüdür
Allahım o "basçı"ymış bende diyorum niye "başçı" diyorlar offf offf .Abi bazıları köylü falan demeye başladı basçı yine iyi
Bir başa bir göz yeter knk sende 2 tane yok mu nasıl öyle gördünAllahım o "basçı"ymış bende diyorum niye "başçı" diyorlar offf offf .
Ya şimdi 1 gözü iptal edince bende lens var dengesiz oluyor böyle bi bulanık falan rahat edemiyom .Bir başa bir göz yeter knk sende 2 tane yok mu nasıl öyle gördün
edit: her şeyin fazlası zarar bi gözünü iptal et
Sana bi arteon lazım bişeyin kalmazYa şimdi 1 gözü iptal edince bende lens var dengesiz oluyor böyle bi bulanık falan rahat edemiyom .
Bana 2.0 TFSI Quattro Edition düşeş A6 lazım boşver Arteon'u zaten aynı paralar .Sana bi arteon lazım bişeyin kalmaz
Babama bir Crosscaddy alalım diyorum500 tork aklını başından almış bazen gelen 2.0sportline caddy alıp chiple 180 beygir 400 tork yapıp ufak şaka makinası yapma fikri <3
Bkz:kokoreçHayirilisi ile gel insallah.
Bu mevzu coook uzun ama oyle kisa donemli yada tatile gittigin yerlerde yasama fikri bizim insanimizda cok var. Soylemesi ayip cok ulke ve sehir gezdim, 6-7 tanesinde kisa-uzun donem yasadim ve calistim. Ama vatanim gibisi yok, bir sure sonra eksikligini hissediyorsun bir cok seyin, " simdi Turkiye de olsak boyle mi olurdu?" dedigin bir cok sey oluyor, eminim senin de orda kaldigin sure icinde buna benzer hisslerin olmustur. Tabiki ulkemizde hosumuza gitmeyen seyler de var elestirdigimiz ama bulbulu altin kafese koymuslar vatanim vatanim demis
Ama universite okumaya git, o cok iyi olur
KöylüsünSen şehirli misin şimdi ? yapma knk
Köylü milletin efendisidir demiş Atatürk dikkatini çekerim .Köylüsün
Yanindaki golf ile cekmis olmasinlar sanmam bmw nin vw ye bakacaginihttps://www.motor1.com/news/174443/bmw-1-series-spy-shots/
Golf kötü araba yaaaauuuuuvvvv.
Hangi sanayi Berker abi ?1saat 15dk sonra kalkıp sanayiye gideceğim. Süleyman'ı ayağa kaldırma vakti geldi. Şafak operasyonu... Herkese iyi uykular.