Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlasilan idealist ve basarili olacak gibi gozukuyorsun. Muhtemelen ilerde yurtdisinda bi isler kovalayacak, belki yasayacak veya calisacaksin. Yasin ilerledikce dediklerimi daha iyi anlayacaksin, o yaslardayken bende kimseyi ozlemiyordum. Ama oyle zaman geliyorki, sucugu ozluyorsun, ezine peynirini ozluyorsun (bunlar orda da var dieceksin), ezan sesini bile ozluyorsun, bakkalda markette paran cikismadiginda yarin birakirsin diyen birini ariyorsun vs vs.
Kurallari bende severim ama hayat siyah beyazdan ibaret degildir, arada gri de olmalidir :D Bizim ulkemiz bu acidan rengarenk :D
( Bu arada avrupa ulkelerindeki maaslara fln aldanip cok ta heveslenmeyin, ev kiralari, vergileri vs TR den az degil bilesiniz, TR den ucuz olan tek sey belki arabadir, onun icin de deger mi? bence hayir, aksi halde Dubai de yasardim, teklif gelmisti reddettim)
Aynen öyle maaşlara oranla ev kiralari falan az degil hemen hepsini arastirip konustum. Valla bilemiyorum ya zaman gösterecek hayırlısı neyse o olsun ama yurtdışında iş yapmak veya okumak hedeflerimden biri.

Hayirilisi ile gel insallah.
Bu mevzu coook uzun ama oyle kisa donemli yada tatile gittigin yerlerde yasama fikri bizim insanimizda cok var. Soylemesi ayip cok ulke ve sehir gezdim, 6-7 tanesinde kisa-uzun donem yasadim ve calistim. Ama vatanim gibisi yok, bir sure sonra eksikligini hissediyorsun bir cok seyin, " simdi Turkiye de olsak boyle mi olurdu?" dedigin bir cok sey oluyor, eminim senin de orda kaldigin sure icinde buna benzer hisslerin olmustur. Tabiki ulkemizde hosumuza gitmeyen seyler de var elestirdigimiz ama bulbulu altin kafese koymuslar vatanim vatanim demis :D
Ama universite okumaya git, o cok iyi olur :D
Bkz:kokoreç :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah şu misafirler bi gelse:D
Screenshot_2017-07-22-04-54-49-1-1.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...