Biz p.. maşallahAvek, Erel, Eskihisar ve Vosmer gibi bayiler değişebiliyor.
Biz p.. maşallahAvek, Erel, Eskihisar ve Vosmer gibi bayiler değişebiliyor.
Naptın knk yuvarlak görünce yan mı dönmek istedin
Bizim cigerimiz var abi ra ta taBuraya alıntılarken belirtmeyi unuttum, bahsettiğim araç farklı araç. Kaptan aslında biliyor malını da bozuntuya vermedi
Anlatamadim gitti sunlara bak sen beni anladinbende yazarken çaktım acaba o mu dedim bu tür hızlanmalar sadece rakamdan ibaret önemli olan ruhu
Asil zevk 170 le giderken serce parmakla donmesi bence sen anladin abi onuRuhu paralı otoyollarda. Şehir içinde beheeey... Fayton ruhu
Anlatamadim gitti sunlara bak sen beni anladin
Düz yol gazcısı seni... Ben 170'le giderken direksiyonu bırakıp otonom sürüşe geçiyorum nedir yaniBizim cigerimiz var abi ra ta ta
Anlatamadim gitti sunlara bak sen beni anladin
Asil zevk 170 le giderken serce parmakla donmesi bence sen anladin abi onu
Bu vagcıların hepsi niye 0-100 performansına takılmış ben hala onu anlamadım geçen benzintv nin astra 1.6t testinde kalkışta biraz sardığı için fabrika verisi 7.2 olan araba 7.5 sn çıktı diye aktarmada sıkıntı var bu araba yeterli değil diyen adam şimdi 9.9 gösterilen değer 11 sn çıkınca yük durumu,rüzgar gibi bahaneler buluyorlar ilginç vallaTakilan nokta 0 100 degeri degil video hatasi.
Sahibindende yazilanlari savunmuyorum atmosferikleride guclu falan gormuyorum ama 0 100 e takilmayan biri olarak ara hizlanmalarda 1.6 atmosferikle 1.0 kucucuk motoru ayni yere yazmak yanlis olur zaten
<Buraya benim imza gelecek>Bu vagcıların hepsi niye 0-100 performansına takılmış ben hala onu anlamadım geçen benzintv nin astra 1.6t testinde kalkışta biraz sardığı için fabrika verisi 7.2 olan araba 7.5 sn çıktı diye aktarmada sıkıntı var bu araba yeterli değil diyen adam şimdi 9.9 gösterilen değer 11 sn çıkınca yük durumu,rüzgar gibi bahaneler buluyorlar ilginç valla
Diğeri de yazmış 1 sn geriden geldi diye balon tespit yapan arkadaşa da tebrikler diye harbiden komikler demek ki aktarmada sıkıntı var ki 1 sn gecikiyor yazasım var<Buraya benim imza gelecek>
Sorma abi yaSağa yatmış
Şurda bi sıkayım makinayı dedim yağmur başladı virajda kaydı sonra toparlayamadım bariyerlere girdim böyle olduNaptın knk yuvarlak görünce yan mı dönmek istedin
Şaseyi uzatman lazım knk viraj kasıcaksan ama görüyorum ki açlıktan sürünüyorsun Iveco ile gezdiğine göreSorma abi ya
Şurda bi sıkayım makinayı dedim yağmur başladı virajda kaydı sonra toparlayamadım bariyerlere girdim böyle oldu
Balon yorumlar var..Bu vagcıların hepsi niye 0-100 performansına takılmış ben hala onu anlamadım geçen benzintv nin astra 1.6t testinde kalkışta biraz sardığı için fabrika verisi 7.2 olan araba 7.5 sn çıktı diye aktarmada sıkıntı var bu araba yeterli değil diyen adam şimdi 9.9 gösterilen değer 11 sn çıkınca yük durumu,rüzgar gibi bahaneler buluyorlar ilginç valla
Ciddili yorumla ti ye alan yorumu karıştırıyorlar maalesef.Ne dicem octavianın aktarması müthiş..Diğeri de yazmış 1 sn geriden geldi diye balon tespit yapan arkadaşa da tebrikler diye harbiden komikler demek ki aktarmada sıkıntı var ki 1 sn gecikiyor yazasım var
Hahahha tek seferlik iş kanka dün bi tane volvo fh aldım çiçek gibiŞaseyi uzatman lazım knk viraj kasıcaksan ama görüyorum ki açlıktan sürünüyorsun Iveco ile gezdiğine göre
TOFAŞK
Ne günleri gördük beTOFAŞK
Aşkı için dünyaları yakar