Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya alıntılarken belirtmeyi unuttum, bahsettiğim araç farklı araç. Kaptan aslında biliyor malını da bozuntuya vermedi :D
Bizim cigerimiz var abi ra ta ta
:D bende yazarken çaktım acaba o mu dedim :) bu tür hızlanmalar sadece rakamdan ibaret önemli olan ruhu :D
Anlatamadim gitti sunlara bak sen beni anladin
Ruhu paralı otoyollarda. Şehir içinde beheeey... Fayton ruhu :D
Asil zevk 170 le giderken serce parmakla donmesi bence sen anladin abi onu

Takilan nokta 0 100 degeri degil video hatasi.

Sahibindende yazilanlari savunmuyorum atmosferikleride guclu falan gormuyorum ama 0 100 e takilmayan biri olarak ara hizlanmalarda 1.6 atmosferikle 1.0 kucucuk motoru ayni yere yazmak yanlis olur zaten :)
Bu vagcıların hepsi niye 0-100 performansına takılmış ben hala onu anlamadım :D geçen benzintv nin astra 1.6t testinde kalkışta biraz sardığı için fabrika verisi 7.2 olan araba 7.5 sn çıktı diye aktarmada sıkıntı var bu araba yeterli değil diyen adam şimdi 9.9 gösterilen değer 11 sn çıkınca yük durumu,rüzgar gibi bahaneler buluyorlar ilginç valla :D

Bu vagcıların hepsi niye 0-100 performansına takılmış ben hala onu anlamadım :D geçen benzintv nin astra 1.6t testinde kalkışta biraz sardığı için fabrika verisi 7.2 olan araba 7.5 sn çıktı diye aktarmada sıkıntı var bu araba yeterli değil diyen adam şimdi 9.9 gösterilen değer 11 sn çıkınca yük durumu,rüzgar gibi bahaneler buluyorlar ilginç valla :D
<Buraya benim imza gelecek>

Arızalı bir güne daha meraba
IMG-20170725-WA0005.jpg

Darıcaleee

Balon yorumlar var..
Diğeri de yazmış 1 sn geriden geldi diye balon tespit yapan arkadaşa da tebrikler diye harbiden komikler demek ki aktarmada sıkıntı var ki 1 sn gecikiyor yazasım var :D :D
Ciddili yorumla ti ye alan yorumu karıştırıyorlar maalesef.Ne dicem octavianın aktarması müthiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...