Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forbes'in seyahat bölümüne göre kadınlar için dünyanın en tehlikeli 10 ülkesi:
1) Mısır (siyasi, terör)
2) Fas (terör)
3) Jamaika (tatil bölgesi dışı sakıncalı)
4) Hindistan (taciz, tecavüz)
5) Peru (soygun, kaçırma)
6) Bahamalar (tecavüz, kaçırma)
7) Kolombiya (uyuşturucu, hırsızlık)
8) Ekvator (hırsızlık, taciz)
9) Türkiye (giyim, agresif-ısrarcı esnaf)
10) Guatemala (hırsızlık)

Bizi yazmaları biraz zorlama mı olmuş, listeye bakarken terör falan mı acaba diye baktım ama nedenler çokta şey değil. İsteyen istediği gibi giyiniyor, arada karışma hakkı olduğunu zanneden şerefsizler çıkıyor ama genel bir durum yok. Agresif esnaf dediği de önemsemeye değer değil, dikkate almazsın olur biter. Gerçi elinden kolundan tutup dükkana sokmaya çalışan tipler varmış, canlı görmedim ama haberlere çıkmıştı.
Bence bu liste çok normal. Burdaki arkadaşlarım Türkiye'de ki kadınların hepsinin başının kapalı olmasının zorunlu olduğunu düşünüyordu. Türkiye'de boule bir zorunluluk olmadığını ailemin basının açık olduğunu söyledim inanmadılar fotografları gösterdim anca inandılar. Ondan dolayı bu tarz listeler normal çünkü başımızdakiler sağolsun dünyaya olduğumuzdan çok farklı yansıtılıyoruz.

:D:D çiçiarın bi ismi var taam mı:D Süleyman vs Optimus çekeriz ikisi de 1.2 motor hatta sende kilo avantajı da var
Harbiden ya mx5 ve focus sonrası poposu yere yakın manuel atmosferik zehri girdi kanıma..
Hocam imzani gordukce yaptigin her paylasimi begenesim geliyor :p:D:p:D:p:D @gtepro bana da imza yapilabilecek bir malzeme verirsen cok minnettar kalirim.
Tabiki ikinizinde yazdiklari da cok degerli yanlis anlasilma olmasin ;)

Hocam imzani gordukce yaptigin her paylasimi begenesim geliyor :p:D:p:D:p:D @gtepro bana da imza yapilabilecek bir malzeme verirsen cok minnettar kalirim.
Tabiki ikinizinde yazdiklari da cok degerli yanlis anlasilma olmasin ;)
Sokratesin maotizmini biraz modifiye ettim abi. Biraz saf sorular soruyosun vag la ilgili hop böyle tatlı imzalık cevaplar alabiliyosun tavsiye ederim:D

Bence bu liste çok normal. Burdaki arkadaşlarım Türkiye'de ki kadınların hepsinin başının kapalı olmasının zorunlu olduğunu düşünüyordu. Türkiye'de boule bir zorunluluk olmadığını ailemin basının açık olduğunu söyledim inanmadılar fotografları gösterdim anca inandılar. Ondan dolayı bu tarz listeler normal çünkü başımızdakiler sağolsun dünyaya olduğumuzdan çok farklı yansıtılıyoruz.

Böyle bir liste yapmak için gerçeği bilmek gerekmez mi? Agresif esnafı bilen kişilerin Türkiye'de başı açık gezilemiyor vb. tarzda şeyler yazmayacak bilgide olması gerekir. Tamam iyi durumda değiliz belki ama o 9 ülke nerede Türkiye nerede.

Benim hoşuma giymişti o test ama saygı duyarım herkesin düşüncesi farkli:)
Kabul etmekte fayda var ki videolarda bile zor görüyoruz GT-R ve benzeri araçları ama video süresince ''yavaşlayalım vb. uyarılar'' hiç güzel durmadı benim gözümde. Demirden korkup trene binmek gibi geldi bana :)
Dün akşam Mustang testini izlerken daha fazla zevk almadık mı? :D

Kabul etmekte fayda var ki videolarda bile zor görüyoruz GT-R ve benzeri araçları ama video süresince ''yavaşlayalım vb. uyarılar'' hiç güzel durmadı benim gözümde. Demirden korkup trene binmek gibi geldi bana :)
Dün akşam Mustang testini izlerken daha fazla zevk almadık mı? :D
Birde herkesin emanet araba ile ilgili düşünceleri farklı olabiliyor korkabilirler yada allaha emanet dipgaz da yapabilirler:)

dodex-b12-vitamin-ignesi.jpg

damardan mı bu ? asdfadsf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...