Abe ayıp ediyon bana da orhan abime de bu apaçilik mi şimdi
taam taam neyse benim arabada da çakma gündüz ledi var asdfa
Abe ayıp ediyon bana da orhan abime de bu apaçilik mi şimdi
Off kanka basık caddye bi kutu bas atcan kasa jöle gibi dalgalancak <3Şarkılarda sübliminal var bana da vagcom'dan amerikan park özelliğini aç diyor jsfdkfkdk caddy için spor yay yok mu ya şöyle 3-5cm pıstırsak
küfür kıyamet + 18 istiyom diyon illaÇalışıyorum ya pek zamanım olmuyo bi de burda muhabbet çok uzuyo locadaki gibi değil
Dicektim de sustum sonuçta müdürümüzsüntaam taam neyse benim arabada da çakma gündüz ledi var asdfa
Dicektim de sustum sonuçta müdürümüzsün
He ya +18 hikayeler filan baya gülüyodum güzel bi samimiyet vardıküfür kıyamet + 18 istiyom diyon illa
Nerde çalışıyon hayırlı olsun?
He ya +18 hikayeler filan baya gülüyodum güzel bi samimiyet vardı
Aile şirketinde çalışıyorum 2ayı geçtik
Abi onun yerine benim turuncu ampul taktığım parklara sen led ampul tak sabahları onu aç. Hem çok hoş olur hem orjinal olurolm çok güzel yere takmışlar hoş duruyo nabim sökesim gelmiyor
olabildiğince bakmaya çalışıyorum yine elimden geldikçe @motorsinann nerede yahea öle diyossunn hayırlı olsun hacımm, gel gel biz yine aynı samimiyetteyiz sen hariç kaçan yok ceyhun yine aynı zaten hiç farkeden bişi yok ona
Abi onun yerine benim turuncu ampul taktığım parklara sen led ampul tak sabahları onu aç. Hem çok hoş olur hem orjinal olur
olabildiğince bakmaya çalışıyorum yine elimden geldikçe @motorsinann nerede ya
Aaa ayıp ettin reis biz boş adam mıyız ya .Manita yapmışsın
Abi ben çok uğraştım ses sistemi için. Sony ana ünite+ pioneer koaksiyaller+ 5 kanal amfi+ sony 1800watt beşgen subwoofer baya para akıttım sonuç?yok be, kısalara osram veya philips'in şu % 130larından takıcam da param yooğhhkkkk
http://www.hepsiburada.com/alpine-s...db-acik-kapali-port-subwoofer-pm-otalpswe-815
bi de şunun gibi amfili sub alasım var hafif bass takviyesi için
Abi ben çok uğraştım ses sistemi için. Sony ana ünite+ pioneer koaksiyaller+ 5 kanal amfi+ sony 1800watt beşgen subwoofer baya para akıttım sonuç?
Sadece kapılara komponent hoparlör, twitter, bir adet de amfi. Çok daha kaliteli ses alırsın ve tahmini 400 tl tutar. Kutu bas cidden gereksiz hem maddi olarak hem ses olarak hem de bagajını kaplıyor ve sadece bagajdan bass vuruyor.
pis vagcı oldu ya dsg kalp sinanadam çalışıyor olm elleme, vagprof oldu
pis vagcı oldu ya dsg kalp sinan
Abi koaksiyeller bass ihtiyacını karşılayamaz. Fabrika çıkışı komponent olur twitterlarını da kapıların oraya yan aynaların hizasına koyarlar genelde, bazılarını da göğüsün üst sağ sol kısmına koyarlar. Büyük iht senin arabanınki sonradan koaksiyalle değiştirilmiş.http://www.hepsiburada.com/alpine-sxe-1725s-16cm-koaksiyal-2-yollu-220w-hoparlor-p-OTALPSXE-1725S
benim arka kapılarda bundan var
önlerde de alpine var ama daha eski seri var tweeter ön kapıda harici var arkada linkteki hoparlörün dahili var. Arka hoparlörler öndekilerden daha iyi ama bass olarak biraz eksik kalıyoruz. Arka camın önüne komponent alsam mı diyorumda ben amfi falan düşünmüyodum ayrıca almayı ondan kararsızdım, bana briaz daha bass olsa yeterli diyodum. arka cama 2 komponent alsam amfi şart dimi
Abi koaksiyeller bass ihtiyacını karşılayamaz. Fabrika çıkışı komponent olur twitterlarını da kapıların oraya yan aynaların hizasına koyarlar genelde, bazılarını da göğüsün üst sağ sol kısmına koyarlar. Büyük iht senin arabanınki sonradan koaksiyalle değiştirilmiş.
Bence kapılara uygun ebatta artık 16 mı 17 cm mi onu öğrenip al onları da amfiye bağla on numara olur. Zaten amfi aldıktan sonra ses sistemiyle istediğin kadar oynarsın. Amfisiz de bas vurur ama ses yükseldikçe bozulmalar yaşarsın; güzel dediğin bass zort zort ses çıkarmaya başlar.
Aşağıdaki amfiyi kullandım 1 sene, çok başarılı bir amfi tavsiye ederim
JAMESON USA-6004 4. Kanallı 1500watt Oto Anfi
http://www.hepsiburada.com/jameson-usa-6004-4-kanalli-1500watt-oto-anfi-p-OTAYTUSA6004?magaza=Gunes Elektronik
Abi 600 liraya amfili kutu bas alma diye dedim. Sadece basa amfi verip kapıdaki hoparlörleri teypten beslersen şarkıların müziğini duyamazsıntweeterlar önde kapı açma kolunun yanında harici, arkada tweeter yok. 16lık olması lazım ön kapılar da arka kapılar da. Ya arka camın önü boş oraya 2 tane taksam sadece amfisiz falan olmamı yeaaa benim amfi alasım yok
Abi 600 liraya amfili kutu bas alma diye dedim. Sadece basa amfi verip kapıdaki hoparlörleri teypten beslersen şarkıların müziğini duyamazsın
Komponent ve amfi 500 lira ve sen böyle bişey alırsan şarkılardan haz alırsın. Daha önce hoşuna gitmeyen şarkılar bile kulak orgazmı yaşatır. Sadece bass değil ses kalitesini göklere taşıyo amfi dediğin şey yine de komponent al dene bakalım