Merkez + PersembeNeresi hocam
Merkez + PersembeNeresi hocam
ilk defa kötü bir sıralamada yokuz
Ben de gölköylüyüm de ondan sordumMerkez + Persembe
Hala paralanayim diyor.Benide ye benide yuh doymadi yaheeeee anladııığğğğımmmasdfadsf tamam ya ben şu amfi alerjimi bi yeneyim, biraz da paralanayım ondan sonra bakıcam
Hala paralanayim diyor.Benide ye benide yuh doymadi ya
Şu araba net söylüyorum ''beni tahrik ediyor.''Ne güzel demişler
Mercedes ve digerleri
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...an-1998-mercedes-s-600-l-v-12-321270671/detay
Sizin izmit alikahyada akraba vardir mutlaka , Küçük Ordu diye tabir edilen bir yerBen de gölköylüyüm de ondan sordum
Garajım olsa koyacagım arabalardan bir tanesiŞu araba net söylüyorum ''beni tahrik ediyor.''
alikahya bizim köyün kışlağı gibi bi şey zaten sülalenin büyük kısmı orda oturuyorSizin izmit alikahyada akraba vardir mutlaka , Küçük Ordu diye tabir edilen bir yer
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
garaj olmasa da bi tane 50-60'a s320 alıp alıp yanına günlük kullanım için dizel symbol(düşük maliyet için) falan alıp takılmak çok mantıklı geliyorGarajım olsa koyacagım arabalardan bir tanesi
Benim kardeşim gibi düşünüyorsunalikahya bizim köyün kışlağı gibi bi şey zaten sülalenin büyük kısmı orda oturuyor
garaj olmasa da bi tane 50-60'a s320 alıp alıp yanına günlük kullanım için dizel symbol(düşük maliyet için) falan alıp takılmak çok mantıklı geliyor
Nerden biliyon benim kredi borcum olmadiginiolm krediye çalışıyom lan resmen senin gibi yat kat benzinlik ortaklıklı mazdamız yokkkkk
İnsan arada tazelenmek ''gerçek araba''lara binmek istiyor cidden, aranda bağ kurduğun, özenle davrandığın, günlük hayatın karmaşıyla karıştırmadığın güzel arabalar. Ben açıkçası özel olarak aldığım s320'm de olsa anadolum da olsa çarşıya gidip park yeri aramak istemem o arabaylaBenim kardeşim gibi düşünüyorsun
o da anadol istiyor bir süredir clionun yanına
Kanka maşallah güzel olmuş ben beğendim valla benimde var aklımda ama benim park ampulleri dış kısımda keşke seninki gibi iç kısımda olsaydı benimkide@berkertekin
Ahahahah yemin ediyorum benim de trim sesi gelmeye başladı napayım reisler sevioruz, park ampüllerini de turuncu yaptım tam etiket olduk
Ekli dosyayı görüntüle 8540
Zaten haftosunu keyif yapacaksın eski nesil karakterli araban varsaİnsan arada tazelenmek ''gerçek araba''lara binmek istiyor cidden, aranda bağ kurduğun, özenle davrandığın, günlük hayatın karmaşıyla karıştırmadığın güzel arabalar. Ben açıkçası özel olarak aldığım s320'm de olsa anadolum da olsa çarşıya gidip park yeri aramak istemem o arabayla
En dışta değil mi kanka yoksa tam ortada mı Allah razı olsun kankamKanka maşallah güzel olmuş ben beğendim valla benimde var aklımda ama benim park ampulleri dış kısımda keşke seninki gibi iç kısımda olsaydı benimkide
Gerçek Arkadaşlık dedigin budurVay be barkın babuşun klasik araba sevdiğini biliyordum da s klasse sevdiğini bilmiyordum. Burak ertem de yakın arkadaşıymış meğer. Kendisini de edindiği misyondan ötürü tebrik ediyorum
Barkın abi biriyle yakın arkadaşsa boşuna değildir diye düşünüyorum ki Burak abi de bunu gösterdi bu kararıyla. İnşallah hedeflerini gerçekleştirebilir.Gerçek Arkadaşlık dedigin budur
Ama arabaya gelecek olursa çizgileri pek hoşuma gitmedi benim
Ortada kanka kısa farın olduğu kısımdaEn dışta değil mi kanka yoksa tam ortada mı Allah razı olsun kankam