Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin izmit alikahyada akraba vardir mutlaka , Küçük Ordu diye tabir edilen bir yer :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alikahya bizim köyün kışlağı gibi bi şey zaten sülalenin büyük kısmı orda oturuyor :D :D

Garajım olsa koyacagım arabalardan bir tanesi
garaj olmasa da bi tane 50-60'a s320 alıp alıp yanına günlük kullanım için dizel symbol(düşük maliyet için) falan alıp takılmak çok mantıklı geliyor

alikahya bizim köyün kışlağı gibi bi şey zaten sülalenin büyük kısmı orda oturuyor :D :D

garaj olmasa da bi tane 50-60'a s320 alıp alıp yanına günlük kullanım için dizel symbol(düşük maliyet için) falan alıp takılmak çok mantıklı geliyor
Benim kardeşim gibi düşünüyorsun
o da anadol istiyor bir süredir clionun yanına:)

Benim kardeşim gibi düşünüyorsun
o da anadol istiyor bir süredir clionun yanına:)
İnsan arada tazelenmek ''gerçek araba''lara binmek istiyor cidden, aranda bağ kurduğun, özenle davrandığın, günlük hayatın karmaşıyla karıştırmadığın güzel arabalar. Ben açıkçası özel olarak aldığım s320'm de olsa anadolum da olsa çarşıya gidip park yeri aramak istemem o arabayla :D

İnsan arada tazelenmek ''gerçek araba''lara binmek istiyor cidden, aranda bağ kurduğun, özenle davrandığın, günlük hayatın karmaşıyla karıştırmadığın güzel arabalar. Ben açıkçası özel olarak aldığım s320'm de olsa anadolum da olsa çarşıya gidip park yeri aramak istemem o arabayla :D
Zaten haftosunu keyif yapacaksın eski nesil karakterli araban varsa :D
tadını çıkaraacaksın yani:p
ama market alışverişi filan için dizel arabanı kullanacaksın tabi:p

Son düzenleme:
Gerçek Arkadaşlık dedigin budur
Ama arabaya gelecek olursa çizgileri pek hoşuma gitmedi benim
Barkın abi biriyle yakın arkadaşsa boşuna değildir diye düşünüyorum ki Burak abi de bunu gösterdi bu kararıyla. İnşallah hedeflerini gerçekleştirebilir.
Çizgiler derken sanırım kaportada boya değişen vs olarak diyorsunuz. Ben onları genelde pek göremiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...