soru basitMillet izlediğimiz dizilerin güncel bölümlerini öetleyen youtube kanalları türemiş.Ne gerek var anlamadım aynı şeyi izlemiyo muyuz?Neden özetliyolar?!?!
İşe yaramaz insanların para kazanma yöntemiMillet izlediğimiz dizilerin güncel bölümlerini öetleyen youtube kanalları türemiş.Ne gerek var anlamadım aynı şeyi izlemiyo muyuz?Neden özetliyolar?!?!
Yine ne zammıAraba alacaklara dikkat 1 ağustosta zam geliyor maalesef
Ne zammı veya ortalama ne kadar olacağını bilmiyorum ama zam geleceği kulağıma geldiYine ne zammı
Game of Thrones gibi mi mesela? Özet derken bölümü yorumlama mı?Millet izlediğimiz dizilerin güncel bölümlerini öetleyen youtube kanalları türemiş.Ne gerek var anlamadım aynı şeyi izlemiyo muyuz?Neden özetliyolar?!?!
soru basit
cevabı da
kolay para kazanma yöntemleri bana göre ne yazık kı
Haa anladım.İşe yaramaz insanların para kazanma yöntemi
Ne yorumu kanka ya adam direk bölümde x y ye gel mektubu yolladı o da geri çevirmedi diyo yapmaa yavvvGame of Thrones gibi mi mesela? Özet derken bölümü yorumlama mı?
Devlet zammı gelmeyecek markalar artan euro sebebiyle zam yapacak fakat bayilerde eski girişli arabalar olduğu için bu zam müşterilere eylül gibi yansıyabilir..Ne zammı veya ortalama ne kadar olacağını bilmiyorum ama zam geleceği kulağıma geldi
@berkertekin
Ahahahah yemin ediyorum benim de trim sesi gelmeye başladı napayım reisler sevioruz, park ampüllerini de turuncu yaptım tam etiket olduk
Ekli dosyayı görüntüle 8540
Müdür biz Yasin'i çok boşlamışız. Dağ gibi gencoyu kaybetmişiz haberimiz olmamış be. İhmalimizden oldu bence.
Destuuur... Hoşgeldin orhan kardeeşDuyduğuma göre arkamdan atıp tutanlar varmış arkamdan konusanlar önümd
Su an arabanin icinde cat dealers pump it up caliyor bil bakalim nereye gidiyorum reisDestuuur... Hoşgeldin orhan kardeeş
Ekli dosyayı görüntüle 8548
Üzdün be reisMüdür biz Yasin'i çok boşlamışız. Dağ gibi gencoyu kaybetmişiz haberimiz olmamış be. İhmalimizden oldu bence.
Nerden biliyon benim kredi borcum olmadigini
Su an arabanin icinde cat dealers pump it up caliyor bil bakalim nereye gidiyorum reis
Müdür biz Yasin'i çok boşlamışız. Dağ gibi gencoyu kaybetmişiz haberimiz olmamış be. İhmalimizden oldu bence.[/QUOT
Ya ben bunu izledim, efsane gol ya. FB'li Edu, BJK'li RecepÇetin ve Tosic hep ceza sahası içinde bitirici golcülerdi. Bu ise Zlatan fantastikliğinde
Göz*den toz çekmeli partiler mi diyorsun?
Ben cevabımı aldım OrhanSu an arabanin icinde cat dealers pump it up caliyor bil bakalim nereye gidiyorum reis