Ya ben bunu izledim, efsane gol ya. FB'li Edu, BJK'li RecepÇetin ve Tosic hep ceza sahası içinde bitirici golcülerdi. Bu ise Zlatan fantastikliğinde
Alaçatıya çıkcam şimdi abi babadan yakıt dilencem az sonra.Sen napıyon?Naabaayonuz gençler
Deli misin olm haftasonu Alaçatı'ya mı gidilir? Su benzinden pahalıdır şimdi orada. Yoksaaa??? Sen hayırdır Fatih Terim'in damadı mısın?Alaçatıya çıkcam şimdi abi babadan yakıt dilencem az sonra.Sen napıyon?
Alaçatıya çıkcam şimdi abi babadan yakıt dilencem az sonra.Sen napıyon?
@pulusoglu kaptan bilir belki bunun hangi gergin makinanın parçası olduğunu.
Deli misin olm haftasonu Alaçatı'ya mı gidilir? Su benzinden pahalıdır şimdi orada. Yoksaaa??? Sen hayırdır Fatih Terim'in damadı mısın?
benim arabada 12 varmış, sayamadımYaris'in en boş donanım 59.250 tl satılıyormuş gibi bir pazar herkese günaydın
= Ama 8 hava yastığı var ayıklayayım
Abi olay biraz farklı ya.Bizim okulun öğrenci değişim programındayım.Bu sefer de Katar-Ürdün-BAE den öğrenciler geliyor.2 araba bi alaçatı yapıp gazlarını alalım diyoruz.Deli misin olm haftasonu Alaçatı'ya mı gidilir? Su benzinden pahalıdır şimdi orada. Yoksaaa??? Sen hayırdır Fatih Terim'in damadı mısın?
askdfjaşsdfs sana yemin ederim yedek kulübesinde maçı p*ç etmesin diye fazladan oynatıldığı 50 maçı vardır bunun.
Douglas Adams teknede kimlerle görüntülendi ?!?!? hemen tıklaYok Fikret ormanın kankisiymiş iki kızla foto çekilip gelcekmiş
Yok Fikret ormanın kankisiymiş iki kızla foto çekilip gelcekmiş
Yok olm Rodrigo Tabata'nın Moussa Sow'un yeğenleri gelmiş baksana. Kolay gelsin dokhtorum.Abi olay biraz farklı ya.Bizim okulun öğrenci değişim programındayım.Bu sefer de Katar-Ürdün-BAE den öğrenciler geliyor.2 araba bi alaçatı yapıp gazlarını alalım diyoruz.
askdfjaşsdfs sana yemin ederim yedek kulübesinde maçı p*ç etmesin diye fazladan oynatıldığı 50 maçı vardır bunun.