Bide frenlerinin çok kötü olduğunu duydumaynen öyle, astra h'ın tek sıkıntısı ve herkesin eleştirdiği nokta çok uzun süre satışta kalması ve teknolojisinin son yıllarda rakiplerinden geri kalması.(doğru demiyorum kullanılan argüman bu)
Bide frenlerinin çok kötü olduğunu duydumaynen öyle, astra h'ın tek sıkıntısı ve herkesin eleştirdiği nokta çok uzun süre satışta kalması ve teknolojisinin son yıllarda rakiplerinden geri kalması.(doğru demiyorum kullanılan argüman bu)
Bide frenlerinin çok kötü olduğunu duydum
Astra g miş o kasa kodları karıştı2005 astra h 1.3 cdti kullandım, o kadar da kötü sayılmazdı ama bilemedim
Her dakka bozulup duruyordu namussuz en son büyükbabam kafası guzelken kamyonun altına girdiydi de yeşil kurbağadan kurtulduyduk . Bu arada büyükbabam çok şükür hala hayatta hatta yazlığa giderken 180 200 arası takılan eski hızlılardan .Astra g ye laf ettirmem kavga çıkar vallahi
Her dakka bozulup duruyordu namussuz en son büyükbabam kafası guzelken kamyonun altına girdiydi de yeşil kurbağadan kurtulduyduk . Bu arada büyükbabam çok şükür hala hayatta hatta yazlığa giderken 180 200 arası takılan eski hızlılardan .
o kadar da değil yav astra h seviyorum ben
Ben de zamanında opel astra g alacaktım
mok atmaya gerek yok bence
Çoğu markada beni kendine çeken şeyler bulabiliyorum ama opelde hep bir soğukluk hep bir uzaklık hissediyorum nedense. Tabi aldığımız opellerde yaşadığımız sorunlar bunda etkiliYakında @Ugur kardeşimle opele boğacam sizi
Anne tarafı büyükbaba dememizi istiyor gerci buyukbabam yasliligi kabul etmedigi icin boyle dememizi istiyor o ayri bir mevzu ama kardeş aykün mü babamın babasına dede diyom .Büyükbaba ne la entel entel işler dede o dede
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun yaşamayan mı var ama esp kapatıp 170 ile viraj dönerken ayağı gazdan çekip liftoff yapmak çok zevkli şasi tepkisine bayılıyorum <3Çoğu markada beni kendine çeken şeyler bulabiliyorum ama opelde hep bir soğukluk hep bir uzaklık hissediyorum nedense. Tabi aldığımız opellerde yaşadığımız sorunlar bunda etkili
Biri 45k diğeri 80k yakıt parasını peşin vermişsin işte
Biri cep dostu biri cep düşmanı ahshshs
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsmi orhan olan ucus planlamacılar: tamam.ha bıde orhan adından ucus planlamacılarından bıde vectra dan sogudum
tamam takma adın herneyseİsmi orhan olan ucus planlamacılar: tamam.
İsmi orhan olan ucus planlamacılar: tamam.
tamam takma adın herneyse
Şikayet sistmeini gereksiz kullanimdan ceza yazdın mi sen he?
Şikayet sistmeini gereksiz kullanimdan ceza yazdın mi sen he?
Hadi iyi yolculuklar dönüş yolundaCaravelle DSG taksim geldiğine göre artık memlekete dönüş yoluna geçebiliriz (irlanda da bile VAG ).