Münferit olarak arabaya özgü bir sorun olabilir. Direk rakibi sayılan Ford Focus'tan hiçbir farkını görmedim. Bakımlısının taş gibi frenleri var valla.Bide frenlerinin çok kötü olduğunu duydum
Ben g ile karıştırdımMünferit olarak arabaya özgü bir sorun olabilir. Direk rakibi sayılan Ford Focus'tan hiçbir farkını görmedim. Bakımlısının taş gibi frenleri var valla.
Usta diye geçinen eşşşeklerin gıyabında bana da sapladın Yasin'im, tebrik ederimen azından müdürümüz gibi ızgaraya gündüz ledi bocalamamışız reis
Ha bi de manuel şanzımanı atf ile besleyerek ilerde büyüyünce otomatik şanzıman olmasını bekleyen apaçiler de varmış xd
Usta diye geçinen eşşşeklerin gıyabında bana da sapladın Yasin'im, tebrik ederim
wp dedi, gittim baktım. Sevgiliden yenmeyecek tribi yedim müdürden iyi miabi wp
wp dedi, gittim baktım. Sevgiliden yenmeyecek tribi yedim müdürden iyi mi
"Dur açıklayabilirim..."
Aha orhan abi bi ara foruma foto atmıştı saati görünüyodu sonunda buldum alp abi sayende <3
hangı zencıden aldın ?Aaa benim saat
Sensin zenci pis ırkçıhangı zencıden aldın ?
Aaa benim saat
Aha orhan abi bi ara foruma foto atmıştı saati görünüyodu sonunda buldum alp abi sayende <3
Ablacım da pek nazik be Opel sürer gibi Wabis sürüyor
tipe bak patates o arabanın içinde ne kadar eğreti duruyorum dimi
hangı zencıden aldın ?
Abi orhan abiyle alp abiye sormak lazım ya benim de merak ettiğim bir soruyasin zenginler alacakları saatin yapım sürecini görmeden almıyo diyollaaaa ne diyosun
Abi orhan abiyle alp abiye sormak lazım ya benim de merak ettiğim bir soru