Eyvallah abim .Hadi iyi yolculuklar dönüş yolunda
Eyvallah abim .Hadi iyi yolculuklar dönüş yolunda
Bırakamaz bence dönüşte bile vag vag diiyip duruyor baksanahayırlı yolculuklar kocum, vag hastalığın ve kız psikopatlığını orda bırakıp geliyorsundur umarım @gtepro
dönme olum kal orda burda mevzu sıkınıtCaravelle DSG taksim geldiğine göre artık memlekete dönüş yoluna geçebiliriz (irlanda da bile VAG ).
en azından müdürümüz gibi ızgaraya gündüz ledi bocalamamışız reisMüdür biz Yasin'i çok boşlamışız. Dağ gibi gencoyu kaybetmişiz haberimiz olmamış be. İhmalimizden oldu bence.
Ya evlenceğim kız bulsam kalırdım abi şimdi ama bulamadık malum bi tarafa baka baka geliyoz .dönme olum kal orda burda mevzu sıkınıt
en azından müdürümüz gibi ızgaraya gündüz ledi bocalamamışız reis
Ha bi de manuel şanzımanı atf ile besleyerek ilerde büyüyünce otomatik şanzıman olmasını bekleyen apaçiler de varmış xd
Şimdi, anlıyo musun beni hakan abi bak apaçilik böyle bişey saçma şeyler çok hoşuna gidiyo bu hissi tüm ruhunda hisset dashzrjskjrtgnzdhfsdama çok yakıstıasdfasdf
Şimdi, anlıyo musun beni hakan abi bak apaçilik böyle bişey saçma şeyler çok hoşuna gidiyo bu hissi tüm ruhunda hisset dashzrjskjrtgnzdhfsd
Adı lazım olmayan bi admin arkadaş var, hedefimsin.
Çok güzel..olm ben 205 60 15 lastikleri depoya atıp 195 65 15e dönüp yaşasın konfor demiş adamım 1.6 benzinspec beyaz vectracılarla karıştırılmayalım lütfen
edit:alttakinde yaylar falan kesik olmayabilir, 15 jantlar çıkmış 17 takmışlar
Çok güzel..