@maximaorsan @pulusogli abiler hakan abinin dediği doğr
Abi denedim ama mesajıma etiketlenmiyolar bi de mesaja karakter yetersiz diyo sınıf farkından dolayıne haddime la o 2 zengine soru sormak. Cüzdanımın kalınlığı hesaplarımın sıfırları yetmez olom sen bi dene istersen
@maximaorsan @pulusogli abiler hakan abinin dediği doğr
Abi denedim ama mesajıma etiketlenmiyolar bi de mesaja karakter yetersiz diyo sınıf farkından dolayı
ısteyen musterılere ozel o sanırım ek ucretı vardı amaAbi orhan abiyle alp abiye sormak lazım ya benim de merak ettiğim bir soru
orhan zengın olanne haddime la o 2 zengine soru sormak. Cüzdanımın kalınlığı hesaplarımın sıfırları yetmez olom sen bi dene istersen
bence degıl@maximaorsan @pulusogli abiler hakan abinin dediği doğr
her bır mesajınıza cevap verıyorum bakın orhan gıbı degılımAbi denedim ama mesajıma etiketlenmiyolar bi de mesaja karakter yetersiz diyo sınıf farkından dolayı
yemın edıyorum cuzdanımda su an 25 lıram var ve bı kac gun bu parayla gecıncem mutlu olduysanız tamam bakın yoksa 5 lırasını bırakayımİşte durum kötü...... Ben çok utanıyom bu sebepten ötürü forumda çok ezikleniyom ama sesimi çıkarmıyom....
ısteyen musterılere ozel o sanırım ek ucretı vardı ama
orhan zengın olan
bence degıl
her bır mesajınıza cevap verıyorum bakın orhan gıbı degılım
yemın edıyorum cuzdanımda su an 25 lıram var ve bı kac gun bu parayla gecıncem mutlu olduysanız tamam bakın yoksa 5 lırasını bırakayım
Uzerime kayitli sadece 1 hesap var vallahi su hakan benden zengin bakin uzerime oynuyorlar inanmayalimtamam tamam ya ezmemek için yalan söylemene banka hesaplarını falan gizlemene gerek yok..........
SENFONİAbi denedim ama mesajıma etiketlenmiyolar bi de mesaja karakter yetersiz diyo sınıf farkından dolayı
Uzerime kayitli sadece 1 hesap var vallahi su hakan benden zengin bakin uzerime oynuyorlar inanmayalim
tekne la o tekne bu arabayıda ben almadım la yardım ettım ben tofas alırdım ne alfası zengınmıyızşimdi benzin dostu mazdası ve yatı olan sanamı inancaklar bi garip krediylen yeni almış alfası olan bana mı
tekne la o tekne bu arabayıda ben almadım la yardım ettım ben tofas alırdım ne alfası zengınmıyız
2.cısıne haykırdım ya
olm dur şunları izledim hala gülüyorum asdfadsf
2.cısıne haykırdım ya
sanmıyorum pc nın yetebılecegını ama çakma gunduz farı tak olur benceçok iyi yasadfadsf şuoyunları ben oynasam bu kadar keyif alamam heralde
Ah beee hızlı günlerimizden.. Şimdi sağ şerit ekonomi dizel sesiSENFONİ
sanmıyorum pc nın yetebılecegını ama çakma gunduz farı tak olur bence
ımzanda arabaya sarılanda benım demıvur vur fakiriz ya vur....
Vur joker vur @berkertekin
Basınca ne yakıyor abi zaten neden kasıyorsun kiAh beee hızlı günlerimizden.. Şimdi sağ şerit ekonomi dizel sesi
Benim arabam olsa her akşam karşılıklı çay içerimımzanda arabaya sarılanda benım demı