Gaz açmayla olmuyo o işler beyler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öğrenci olunca görürüz basmayıBasınca ne yakıyor abi zaten neden kasıyorsun ki
Benim arabam olsa her akşam karşılıklı çay içerim
Abi küme gold 2 sıkıntı olmazsa geleyim kötü oynuyorumyokmu cs-go oynayanda bir oynayak ya
olum ben daha 5. seviyeyim ahafhsahs tokatlarsın sen beni adım oyunda emreozukan ekle istersenAbi küme gold 2 sıkıntı olmazsa geleyim kötü oynuyorum
Steam'de bulamadım abi sen ekle istersenolum ben daha 5. seviyeyim ahafhsahs tokatlarsın sen beni adım oyunda emreozukan ekle istersen
ekledimSteam'de bulamadım abi sen ekle istersen
http://steamcommunity.com/id/bedirhandugan/
vettelle raikonen adamdır. Çünkü onlar ferrarili.
verstappen gerizekalımıdır, gerizekalıdır.
Estağfirullah abi o anki zevkten çok normal .tipe bak patates o arabanın içinde ne kadar eğreti duruyorum dimi
yokmu cs-go oynayanda bir oynayak ya
Bol bol iyi dileklerde bulunuyorum kardeşOrtalığı birbirine katan düğün-asker uğurlama konvoyları hakkında ne düşünüyorsunuz?
olum ben daha 5. seviyeyim ahafhsahs tokatlarsın sen beni adım oyunda emreozukan ekle istersen
Ben de Ben deSteam'de bulamadım abi sen ekle istersen
http://steamcommunity.com/id/bedirhandugan/
+düğün konvoylarıOrtalığı birbirine katan düğün-asker uğurlama konvoyları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Geri zekalılar milletin ortasında silah sıkıyolar. Boş alanda sıkarsın anlarım da çoluğun çocuğun arasında sıkmak ne..Ortalığı birbirine katan düğün-asker uğurlama konvoyları hakkında ne düşünüyorsunuz?
güncelbeylikdüzü - esenyurt - avcılar da işini adam gibi yapan ekspertiz bilen var mı beyler? Çok uzak olmadığı sürece çevresinde de olabilir.
Benzeri dün oldu bisikletle yaldır yaldır gidiyodum tek şerit yoldu yanımdan 5-10 arabalık düğün konvoyu geçti bir yanım uçurum olunca birisi çarpsa çift çekim kıyma olacağımı bildiğim için küfür kıyamet hatsafadaydı lakin nafile+düğün konvoyları
Hatta az önce eve gelirken kullandığım yolda kaldırım yok ve yan tarafı duvar. Duvarın dibinden giderken konvoy geçti yanımdan aralarından bi tane 190 kasa çıkıp direk üstüme geldi el kol falan dibime gelince konvoya girdi. Küfür kıyamet bağırdım tabi ama duran eden olmadı hala elim ayağım titriyor