Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu motosikletlilerde işin bokunu çıkardı. Arada bir arabalık belki daha fazla mesafe var "sinyil vir lin sinyil". Kırmızı ışıkta beklememek onlarda, tersten gitmek onlarda, kaldırımdan gitmek onlarda, sonra bir de utanmadan her yanlışa bir laf ediyorlar. Korumalara ne olmuş o kadar onu anlamadım, havaları kime?

Şu motosikletlilerde işin bokunu çıkardı. Arada bir arabalık belki daha fazla mesafe var "sinyil vir lin sinyil". Kırmızı ışıkta beklememek onlarda, tersten gitmek onlarda, kaldırımdan gitmek onlarda, sonra bir de utanmadan her yanlışa bir laf ediyorlar. Korumalara ne olmuş o kadar onu anlamadım, havaları kime?
Olaydan sonra da ne oldu diye sorana nasıl masum masum anlatıyor, kıyamam :) Sanki arabanın camından içeri çiçek uzattı :D

1200 kg ağırlığındaki bir aracın (Megane 1) 185/65/14 ebatlarında lastik basınçları sizce ne olmalıdır?
Kendi kılavuzu 2 bar yani 29psi gösteriyor ama benzikliklerde 36psi diyor. 32-33psi kullansam nasıl olur?
Ön-arkaları farklı kullansam daha mı iyi olur?

Sabah Sabah KENWORTH show, gel de Hasta olma :)
Bu Amerikalılar işini biliyor arkadaş :)
ebfb1fa160c3e3d21a4562956cb54d09.jpg

9a0ec1519da1220ac0bfdd4d14f90666.jpg

Yahu sanki finlandiya da yaşıyor sinyal vermeden önüme çıktı diyor bi de yav

Motosiklet kullanıcıları kadar ayar olduğum başka bir grup yok trafikte.. Diğer taşıtları kullanan rahatsız sürücülerin ne yapacakları az çok kestiriliyor ama motosiklet sürücülerinin ne yapacağı hakkında en ufak fikir sahibi olamıyorum. Her iğne deliğinden geçmeye çalışıyorlar, geçerken araçların dikiz aynalarına veya başka yerlerine zarar verebiliyorlar, ışıkta beklemezler, arkanda giderken zik zak yapıp dururlar sonra trafikte bizi kimse ciddiye almıyor diye ağlayıp dururlar. ( düzgün gidenler üzerine alınmasın )

Ayrıca Türkiye'de ' koruma ' dediğimiz tiplerin çoğu neden insanlıktan, konuşma ve dinleme adabından uzak, mağara devri insanı özellikleri taşırlar anlamıyorum. Psikopat olmak ya da psikopat taklidi yapmak çok mu özenilecek bir şey.. Bir mevzu olduğunda kavga etmekten, karşısındakine bağırıp çağırmaktan başka bir şey bilmeyen ve doğası da o olan hayvanlar gibi davranıyorlar. Acıyorum bu tiplere çok net.

Son düzenleme:

Birde çıkmış kamera karşısına kendisi "sinyal ver lan" dememiş gibi konuşuyor, o jipteki aziz yildirim değilde koruması olmayan sıradan biri olsaydı kendisi onu tehtit edip korkutacaktı,biraz zorla karşılaşınca hemen geri vites hemen masum numarası:)

Birde çıkmış kamera karşısına kendisi "sinyal ver lan" dememiş gibi konuşuyor, o jipteki aziz yildirim değilde koruması olmayan sıradan biri olsaydı kendisi onu tehtit edip korkutacaktı,biraz zorla karşılaşınca hemen geri vites hemen masum numarası:)
Korkuyla dolaşmasına sebep oldularsa ne mutlu, çok sevindim bunu duyduğuma :)

Eyvallah pek çok motorlu sinirli hatta trafik polisi gibi davranıyor da araçların hiç mi suçu yok? Aziz yıldırım sinyal vermiş mi, hayır. Motorlu dikkatsiz olsa adamın ölüm riski var. Kurallara uymayan insanlar yüzünden Barkın Bayoğlu geçen hafta öldü, herkes kurallara uyacak bu trafikte. Motorlu da otomobil kullanan da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...