900'lü hatlar kapanmadı mı ya?
jganahjsfnkys tamamiyle gerçekler capsi yapanı tebrik ediyorum
Fatih Terim 14,5 Trilyon tazminatı alabilmek için "İstifa etmedim, kovuldum" diye açıklama yaptı.
Kitapçıkta yok standart 2 bar yani 29psi yazıyor ama bana sanki çok düşükmüş gibi geldiHocam fabrika ne diyorsa onu yapmakta fayda var. 36 hava çok fazla seke seke gidersiniz. 32-33 de yüklüyken arkalar olabilir ama normal kullanımda 29-30 iyidir bence.
Kitapçıkta ön-arka, yüklü yüksüz olarak farklı değerler var mı?
depo boş 90km menzil kalmış ve para yokBu gece benzine ve motorine zam varmış.
Caddy 1600kg 195/65 r15 lastik var fabrika 35 hava diyor yani megane için 29 normalKitapçıkta yok standart 2 bar yani 29psi yazıyor ama bana sanki çok düşükmüş gibi geldi
Öylelerinin gözünde para=itibar hocam bırakır mı o kadar parayı.Ben Fatih Terimin yerinde olsam tazminatı almazdım itibarımı kurtarırdım. Zaten 7 sülalesini doyuracak kadar kazanmış itibarını kurtarsın.
1200 kg ağırlığındaki bir aracın (Megane 1) 185/65/14 ebatlarında lastik basınçları sizce ne olmalıdır?
Kendi kılavuzu 2 bar yani 29psi gösteriyor ama benzikliklerde 36psi diyor. 32-33psi kullansam nasıl olur?
Ön-arkaları farklı kullansam daha mı iyi olur?
Bunlar pek sağlıklı değil diye biliyorum. Ben daha ucuza kalem şeklinde aldım küçük ve kullanışlı ayrıca doğru ölçüyor tavsiye ederim.http://www.hepsiburada.com/wildlebend-lastik-basinc-olcer-profesyonel-p-HBV0000061JV7
bu iş görür mü yoksa önerebileceğiniz başka bi ürün var mı?
Yorumlarda metal değil plastik geldi, iyi ölçmüyor diyenler var. Bir kaç satıcı varmış, hangisinden almıştın hatırlıyor musun? Kandırılmayalım.Bunlar pek sağlıklı değil diye biliyorum. Ben daha ucuza kalem şeklinde aldım küçük ve kullanışlı ayrıca doğru ölçüyor tavsiye ederim.
ModaCar Araç Lastiğinin Havasını Ölçme Saati 571409
http://www.hepsiburada.com/modacar-arac-lastiginin-havasini-olcme-saati-571409-p-OTM571409
Abi hepsi aynı. 8 liraya zaten metal bir ürün almak imkansız, bu lastikçilerde olan kalemlerden bahsediyolarsa en ucuz ve kalitelisi 35-40 lira.Yorumlarda metal değil plastik geldi, iyi ölçmüyor diyenler var. Bir kaç satıcı varmış, hangisinden almıştın hatırlıyor musun? Kandırılmayalım.
Rica ederimjganahjsfnkys tamamiyle gerçekler capsi yapanı tebrik ediyorum
Orhan bobaa dola boynumuzaRica ederim