Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB_IMG_1501511357793.jpg

@Yasin Aygun

Hocam fabrika ne diyorsa onu yapmakta fayda var. 36 hava çok fazla seke seke gidersiniz. 32-33 de yüklüyken arkalar olabilir ama normal kullanımda 29-30 iyidir bence.
Kitapçıkta ön-arka, yüklü yüksüz olarak farklı değerler var mı?
Kitapçıkta yok standart 2 bar yani 29psi yazıyor ama bana sanki çok düşükmüş gibi geldi

Ben Fatih Terimin yerinde olsam tazminatı almazdım itibarımı kurtarırdım. Zaten 7 sülalesini doyuracak kadar kazanmış itibarını kurtarsın.

1200 kg ağırlığındaki bir aracın (Megane 1) 185/65/14 ebatlarında lastik basınçları sizce ne olmalıdır?
Kendi kılavuzu 2 bar yani 29psi gösteriyor ama benzikliklerde 36psi diyor. 32-33psi kullansam nasıl olur?
Ön-arkaları farklı kullansam daha mı iyi olur?

Fabrikanın önerdiğini kullanmak daha doğru diye düşünüyorum.
Yinede örnek olması açısından 2 farklı arabanınkini yazayım:

Yaris fabrikanın dediği ağırlık 1060kg, ruhsat 1135kg, lastik boyutu 185/60/15
Önerilen basınç ~160 32psi, 160~ 34psi
Corolla fabrikanın dediği ağırlık 1225kg, ruhsattaki ağırlığı bilmiyorum, lastik boyutu 205/55/16
Önerilen basınç ~160 33psi, 160~ 36psi

Bundan önce kullandıklarımızıda 32psi basıyorduk, fabrika önerilerini hatırlamıyorum. :oops:

Son düzenleme:
Bunlar pek sağlıklı değil diye biliyorum. Ben daha ucuza kalem şeklinde aldım küçük ve kullanışlı ayrıca doğru ölçüyor tavsiye ederim.

ModaCar Araç Lastiğinin Havasını Ölçme Saati 571409
http://www.hepsiburada.com/modacar-arac-lastiginin-havasini-olcme-saati-571409-p-OTM571409

Bunlar pek sağlıklı değil diye biliyorum. Ben daha ucuza kalem şeklinde aldım küçük ve kullanışlı ayrıca doğru ölçüyor tavsiye ederim.

ModaCar Araç Lastiğinin Havasını Ölçme Saati 571409
http://www.hepsiburada.com/modacar-arac-lastiginin-havasini-olcme-saati-571409-p-OTM571409
Yorumlarda metal değil plastik geldi, iyi ölçmüyor diyenler var. Bir kaç satıcı varmış, hangisinden almıştın hatırlıyor musun? Kandırılmayalım. :)

Yorumlarda metal değil plastik geldi, iyi ölçmüyor diyenler var. Bir kaç satıcı varmış, hangisinden almıştın hatırlıyor musun? Kandırılmayalım. :)
Abi hepsi aynı. 8 liraya zaten metal bir ürün almak imkansız, bu lastikçilerde olan kalemlerden bahsediyolarsa en ucuz ve kalitelisi 35-40 lira.
Bu plastik ama ben kışın aldım hala daha kullanıyorum 50 psi a kadar ölçüyor anahtarlık gibi zaten bence tam fiyat performans ürünü
Ayrıca doğru ölçüyor bi sıkıntı yok :) nasıl reklam yaptım ama

Son düzenleme:
Fatih TErim'in aldığı paranın asgari ücretle onla bunla kıyaslanmasına uyuz oluyorum.

Adam bütün açıklığıyla söylemiş. Ben istifa etmek istedim gerek yok dediler 3 5 gün sonra kovdular demiş. Fatih Terim'i seversin sevmezsin şu durumda tepki gösterilmesi gereken kişi tüpçüyle yanındaki servet yardımcı. istifayı kabul etmeyip daha sonra kovmalarının izah edilebilir bir yanı yok. Yeter yani bu kadar algı.

bu ülkede del bosqueler hiddinkler rjkaardlar tiganalar advokaadlar tomar tomar para aldılar giderken.Hiç kimse onlar spor kulübü bu milli takım falan da demesin Tff bu paraları vergilerden falan karşılamıyor kendi bünyesindeki tesis gelirlerinden sponsorluk bedellerinden turnuvalara katılım gelirlerinden veriyor. Rezaletle noktalanan fransadaki avrupa şampiyonasına katılım gösterildiği için sırf uefadan 8milyon euro geldi.bunun harici coca cola thy cart curt sponsor gelirleri hariç. Daha önce hiddink milli takımdan kovulurken beleşe mi gitti ? Ya da daha önceki milli takım antrenörleri bedavaya mı çalıştı ?

Fatih Terim Galatasaray'la sözleşmesi devam eden bir hocaydı. Araya siyasi liderler sokuldu o oldu bu oldu ikna edemediler önüne astronomik ücreti koydular sadece milli takım antrenörü değil spor direktörüsün alt yapısından ümit millisine her şeyde tek yetkilisin dediler adam da bizi sattı gitti kabul etti. Her iş sözleşmesinin imzalanması sırasında bir fesih bedeli belirlendiği gibi bu sözleşmenin de bir fesih bedeli yazılmış. Kovulduysa tazminatını alır. Bu ülkede hiç bir memurun emekli olurken aman bu tazminat benim anamın babamın vergisiyle devletimin parası tazminat almıyıvereyim dediğini duymadım, duyacağımı da zannetmiyorum.

Fatih Terim'in en iyi zamanımızda siyasi iradenin telkinleri ve bol sıfırlı paraya bizi satmasından ötürü sinirliyim. Kişilerin Fatih Terim'i sevmemesine de bir şey diyemem. Ama 3 gün önce istifayı kabul etmeyip 3 gün sonra hoca tazminatını hesabına yatırıyoruz kovuldun denmesinin sorumluları tüpçüyle servet yardımcıdır hesap sorulması gerekenler.

Edit: 3 bin lira maaşla çalışan bir personele 10 bin lira aylık verelim gel çalış denildiği zaman o para hakkım değil 3 bin lirayla memnunum diyorsa eğer Fatih terim'e de laf edilebilir. Parayı teklif edip bol sıfırlarla fatih terimi ikna edenlere laf edilsin. Kimse kendini kandırmasın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...